בחריש השכירות עלתה.זה לא מדוייק בכלל
תבדוק על דירות בסביבתך יש ירידה בשכירות
בניגוד לתחזיות ופמפומים....
וכן היחידות בבני ברק המחירים עלו(מדיבור עם משכירי יחידות)
בחריש השכירות עלתה.זה לא מדוייק בכלל
תבדוק על דירות בסביבתך יש ירידה בשכירות
בניגוד לתחזיות ופמפומים....
בבני ברק היום הלכתי ברחוב וראיתי כמה דירות שלושה חדרים בין מיליון 600 ל700 זה מחירים שלא היו לפני חצי שנהאשמח שתביא לי דירה בב"ב שירדה ב15%
תקבל תיווך הגון.
גם לתקרת הזכוכית יש תקרת זכוכיתלמחירי השכירות יש תקרת זכוכית.
תשלח לי פליזבבני ברק היום הלכתי ברחוב וראיתי כמה דירות שלושה חדרים בין מיליון 600 ל700 זה מחירים שלא היו לפני חצי שנה
יש בר''ע מול ביהכנ''ס הגדול ליד מרכנתיל מודעה על דירה במיליון 600 3 חדרים 60 מטרתשלח לי פליז
יכול להיות שזה נכון.יש בר''ע מול ביהכנ''ס הגדול ליד מרכנתיל על מיליון 600 3 חדרים 60 מטר
לא סביר שתיהיה דירה נורמלית בכזה מחיר..יש בר''ע מול ביהכנ''ס הגדול ליד מרכנתיל מודעה על דירה במיליון 600 3 חדרים 60 מטר
וכן יש שם באיזור מודעות על מיליון 700
אני דווקא מכירה מישהו,שיש לו דירה מחולקת בקריותהלוואי
אני דווקא בצד של בעלי הדירות
היצע וביקוש - הכל טוב ויפה
אנשים לא יכולים להמציא כסף יש מאין
באזור שיש לי בו דירה - אחת הדירות בבנין נותרה ריקה (כבר חצי שנה) לאחר שנמכרה במחיר מופקע למשקיע שהעלה את השכירות.
השוכרים הקודמים פשוט עזבו, למרות שלא נראה לי יכלו להשיג יותר זול באזור.
אנא אערף איך הם הסתדרו?
ברור שהם לא חיים ברחוב, אבל מצאו משהו.
זו אמנם אנקדוטה, אבל לדעתי משקפת סנריו שעשוי לקרות בתקופה הקרובה שוב ושוב.
דיור לא דומה לקורנפלקס, אנשים מתכננים את כל החיים שלהם בצורה כזו שיוכלו לגור - איפשהו.
אז הטעו אותך.בלת"ק
ביתד אתמול היה כתבה שמחירי הדירות לקבלנים עלו החודש ב0.1
זה לדעתי מה שחשוב לדעת כי הם מחזיקים בכוח את השוק
יש לך נתונים כמה דירות חסרות בירושלים?נתונים שפורסמו לרגל יום ירושלים,
שימו לב לזינוק במאות אחוזים בהיתרים להתחלות בניה בשנה האחרונה
השוק בירושלים הולך להיות מוצף בדירות בשנים הקרובות הרבה מעבר לביקוש הרגיל
במקביל לירידה במספר הדירות שנמכרו ויציאת הרוכשים מהשוק
בשנת 2022 הוצאו מספר שיא של 7,300 היתרים להתחלות בניה בירושלים ולאחר עלייה גדולה בשנת 2021 בה הוצאו 5,400 היתרים להתחלות בנייה. מספר זה גדול פי שלושה בהשוואה לשנים קודמות בהן הוצאו בממוצע של 2,000-2,300 היתרי בניה מדי שנה.
- בשנת 2022 הסתיימה בנייתן של 3,100 דירות למגורים בירושלים. 7% מהדירות שהסתיימה בנייתן היו בנות 2-1 חדרים (לעומת 5% בישראל), 20% מהדירות היו בנות 3 חדרים (12% בישראל), 33% מהדירות היו בנות 4 חדרים (39% בישראל), ו-41% היו בנות 5 חדרים ומעלה (44% בישראל).
- בשנת 2022 נמכרו 4,700 דירות בירושלים , לעומת 5,500 דירות בשנת 2021. ערים גדולות אחרות שבלטו במספר העסקאות היו באר שבע (4,500) וחיפה (4,300). בתל אביב נמכרו בשנה זו 2,200 דירות.
ב1000% נשמע יותר אמיןהמשבר בשוק השכירות: "המחירים מזנקים ב-20%-40%"
מכיוון ואנו בחיפושים עתה אחרי יחידות להשכרה לבנתיים, וכן דירות לקניה עבור הבת שמתחתנת בעוד כמה ימים,תשלח לי פליז
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: