אשמח שתביא לי דירה בב"ב שירדה ב15%"מבדיקה שערכנו עולה כי מדד מחירי הדירות החדשות בניכוי עסקאות בתמיכה ממשלתית ירד ב-%0.5."
לפי זה מדובר בירידה ריאלית חודשית של 1.3% שבשנתי זה יוצא כבר ירידה של מעל 15%…
מי אמר פה שלא יהיו ירידות?
תקבל תיווך הגון.
אשמח שתביא לי דירה בב"ב שירדה ב15%"מבדיקה שערכנו עולה כי מדד מחירי הדירות החדשות בניכוי עסקאות בתמיכה ממשלתית ירד ב-%0.5."
לפי זה מדובר בירידה ריאלית חודשית של 1.3% שבשנתי זה יוצא כבר ירידה של מעל 15%…
מי אמר פה שלא יהיו ירידות?
ביד 2 יש גם ירידות של 30-20% הבעיה שאת לא בודקת…אשמח שתביא לי דירה בב"ב שירדה ב15%
תקבל תיווך הגון.
בודקת,ביד 2 יש גם ירידות של 30-20% הבעיה שאת לא בודקת…
בודקת,
אשמח שתביא לי דירה בב"ב בפחות מ1.6/1.5
לפני חצי שנה היה במחירים האלו בפרדס כץ
תביא לי כאלו
מחירי השכירות עלו!אני חושב כמוך שמחירי השכירות אמורים לעלות ולו רק בשל הריבית הגבוהה יותר על המשכנתא של המשכיר ובשל כך שהרבה יותר אנשים שוכרים דירות ולא קונים דירות. אך בפועל אני רואה שמחירי השכירות יורדים טיפה.
נראה שהם מושפעים מהמיתון בשוק ועליית המחירים שגורמת לצימצום ההכנסה.
זה לא היה המחיר בפרדס כץ לפני חצי שנה, זה היה המחיר לפני שנה וחצי...
בגדול אתה צודק אבל....זה לא היה המחיר בפרדס כץ לפני חצי שנה, זה היה המחיר לפני שנה וחצי...
לפני 3 שנים היה אפשר לקנות באבי עזרי / שחר העיר דירות 4 חדרים מאה מטר ב1.6-1.7כמה היו המחירים בערך?
אני לא עוסקת בנדלן אז פחות מונחת, אבל הקפיצה הגדולה היתה לפני שנה בערךבגדול אתה צודק אבל....
לפני חצי שנה/שנה היה דירות בודדות שנמכרו במחירים האלו היום גם אותן אין
אני יכולה להראות לכם נתונים מרשות המיסים על דירות שאני הייתי במו"מ עלייהם
היום אין על מה לדבר
ירידה של 15% הלוואי
בב"ב זה בא קצת באיחוראני לא עוסקת בנדלן אז פחות מונחת, אבל הקפיצה הגדולה היתה לפני שנה בערך
אכן, לפני כחודש עברו 7 שנים מההגרלה של 376 דירות מחיר למשתכן באחיסמך שהתקיימה ב6/4/2016, כך שניתן כעת למכור אותן חוקית. מעניין באמת מה המחירים?**אגב שמעתי מאחותי שבאחיסמך יש המון דירות שמחיר למשתכן מתחילים למכור
והמחירים ממש טובים
לענ"ד שווה לבדוק
לא יודעת מחירים ספציפיתאכן, לפני כחודש עברו 7 שנים מההגרלה של 376 דירות מחיר למשתכן באחיסמך שהתקיימה ב6/4/2016, כך שניתן כעת למכור אותן חוקית. מעניין באמת מה המחירים?
נכון,אבל יש פה אנשים שעושים בדיקה לפי ממוצע של יד 2מאוד קשה ללמוד מזה
זה מצריך ניתוח מעמיק במיוחד בב"ב
אכן מחירי השכירות אמורים לעלות,אני חושב כמוך שמחירי השכירות אמורים לעלות ולו רק בשל הריבית הגבוהה יותר על המשכנתא של המשכיר ובשל כך שהרבה יותר אנשים שוכרים דירות ולא קונים דירות. אך בפועל אני רואה שמחירי השכירות יורדים טיפה.
נראה שהם מושפעים מהמיתון בשוק ועליית המחירים שגורמת לצימצום ההכנסה.
גם מחירי השכירותאכן מחירי השכירות אמורים לעלות,
אך אמור זה שם של דג.
בעוד מחירי הדירות יכולים לעלות ולעלות בלי גבול (נגיד)
מחירי השכירות חייבים להישאר איפשהו סביב השכר הממוצע במשק.
אחרת לא יהיו שוכרים, או שהשוכרים פשוט מאד לא ישלמו.
וזה מה שמשקיעים רבים מגלים בתקופה האחרונה - אין אפשרות לגלגל את כל העלויות על השוכר עד אין סוף, בשלב מסוים התשואה מתחילה להישחק משמעותית ומחירי השכירות יישארו במקומם.
את בטוחה שלפני חצי שנה היו מחירים כאלה בפרדס כץ?בודקת,
אשמח שתביא לי דירה בב"ב בפחות מ1.6/1.5
לפני חצי שנה היה במחירים האלו בפרדס כץ
תביא לי כאלו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: