ועד הדיור החרדי
משתמש צעיר
כי זה אומר שאם אמתין בקניה מסתבר שאוכל לחסוך סכום גדולמה איכפת לי שכרגע ערך הדירה שלי ירד ב300 אלף שקל??
כי זה אומר שאם אמתין בקניה מסתבר שאוכל לחסוך סכום גדולמה איכפת לי שכרגע ערך הדירה שלי ירד ב300 אלף שקל??
תוכנית כרגע של גולדקנופף רק תייצר עלייה,אולי באמת עדיף שלא יעשו כלום כרגע?שוב...
מצד אחד באמת שיש צדדים חזקים ביותר לצד שלך
א.ריבית גבוהה שחונקת
ב.עדיין ההשפעה של כמות הדירות של הממשלה הקודמת
אבל מאידך
יש
א.ממשלה נוכחית שלא עשתה כלום כבר כמעט 4 חודש
ב.יש מחירי שכירות שעולים ממש
ג.יש צפי להתייצבות הריבית בקרוב
ממילא הגם שככל הנראה השוק ירד עוד קצת
אבל מדוע לקחת הימור שלא לצורך אפילו של 1 אחוז?
אם היה מדובר במשקיע
אז זה היה מוצדק ממש
אבל אם מדובר על קורת הגג
מדוע לקחת סיכון לחינם
הרי בטווח של 20 שנה קדימה אני משוכנע שכולם פה מסכימים שהמחיר לא יהיה פחות מהיום,נכוון?
ואם כך מה איכפת לי שכרגע ערך הדירה שלי ירד ב300 אלף שקל??
זה רק רצון להרוויח את הכסף
וממילא אתם מהמרים על רצון להרוויח
ולא על רצון לשמר את הכסף כנ"ל
בכל אופן שיהיה בהצלחה לכולם
זה בהנחה שבאמת יתממש התרחיש שהמחיר ירדכי זה אומר שאם אמתין בקניה מסתבר שאוכל לחסוך סכום גדול
אני לא יודעת מה יהיה מחרשוב...
מצד אחד באמת שיש צדדים חזקים ביותר לצד שלך
א.ריבית גבוהה שחונקת
ב.עדיין ההשפעה של כמות הדירות של הממשלה הקודמת
אבל מאידך
יש
א.ממשלה נוכחית שלא עשתה כלום כבר כמעט 4 חודש
ב.יש מחירי שכירות שעולים ממש
ג.יש צפי להתייצבות הריבית בקרוב
ממילא הגם שככל הנראה השוק ירד עוד קצת
אבל מדוע לקחת הימור שלא לצורך אפילו של 1 אחוז?
אם היה מדובר במשקיע
אז זה היה מוצדק ממש
אבל אם מדובר על קורת הגג
מדוע לקחת סיכון לחינם
הרי בטווח של 20 שנה קדימה אני משוכנע שכולם פה מסכימים שהמחיר לא יהיה פחות מהיום,נכוון?
ואם כך מה איכפת לי שכרגע ערך הדירה שלי ירד ב300 אלף שקל??
זה רק רצון להרוויח את הכסף
וממילא אתם מהמרים על רצון להרוויח
ולא על רצון לשמר את הכסף כנ"ל
בכל אופן שיהיה בהצלחה לכולם
איזה תוכנית?תוכנית כרגע של גולדקנופף רק תייצר עלייה,אולי באמת עדיף שלא יעשו כלום כרגע?
הרי ההנחה הבסיסיית היא שלאורך זמן המחירים עולים יש אינפלצייהאני לא יודעת מה יהיה מחר
רתה כבר יודע מה יהיה עוד 20 שנה?
זה טענה פשוטה!לא מתאים לך כאשת שיווק להגיד כאלה דברים...
הרי ההנחה הבסיסיית היא שלאורך זמן המחירים עולים יש אינפלצייה
והכל עולה
זה מה שהיה ב70 שנה האחרונות
בפרט שהאוכלוסיה גדלה בצורה אקספצווניליית
אנחנו מדברים על תרחישים כלכלים שלוקחים בחשבון שבאים לקחת החלטהזה טענה פשוטה!
אני התכוונתי מבחינה קיומית
אתה יודע אירן חיזבללה וכו
אם העולם כמנהגו נוהג
טענתך פשוטה וברורה.
(אבל אולי יהיה טכנולוגיות בניה (הדפסה) והכל יקרה מהר גם בישראל, ויבנו לגובה וכו
כתבתי לפי ההנחה שאתה כתבת, שזה 95 אחוז שכך יקרהזה בהנחה שבאמת יתממש התרחיש שהמחיר ירד
לא צריך לדעת בדיוק על הרגע, כי בנדל"ן הדברים לא קורים ברגע.וזה בהנחה שאתה תדע בדיוק מתי נקודת השפל הזאת
ואז לקנות
שאלה טובה.@מקצועי בלבד למה על שוק ההון אפשר להסתכל במבט לאחור של עליות וירידות וב-20 שנה המדד רק עולה.
ועל שוק הנדל"ן את מסתכלת כ... שוק אקטיבי שאפשר לתזמן?
למה לא להסתכל על 20 שנה אחורה ולראות רק עלייה חדה?
אכן זה לא 100% כי תמיד יש דברים בלתי צפויים.מסכים שיותר פשוט.
אבל עדיין מדובר על הימור
גם אם לא הימור של 50 50
אבל הימור של 95 אחוז ו5 אחוז
האם זה לא יקרא הימור
או שמא את בטוחה במאת האחוזים בירידת מחירי הדיור??
אבל ב5 אחוז סיכוי יש גם סיכוי להפסדיםאכן זה לא 100% כי תמיד יש דברים בלתי צפויים.
ובדיוק כפי שהסברתם זה יהיה ממש טפשי להמר על ה5% האלו דווקא כשבצד השני סיכוי של 95% להפסדים משמעותיים מאד, ויתכן שגם הפסד של מאות אלפי ש"ח.
[חוץ מהעניין של המחיר היותר גבוה בכמה מאות אלפי ש"ח, אז יש גם עוד משכנתא על זה שמייקרת בעוד כמה מאות אלפי ש"ח]
בשוק ההון כפי שהסברת באחת התגובות הקודמות שלך, אם רוב האנשים חושבים שירד בעתיד אזה זה כבר יורד מיד בהתאם למה שהם חושבים, ואם זה לא ירד עוד אז זה אומר שרוב האנשים לא חושבים שזה אמור להמשיך לרדת.בשוק ההון כמו בתקופת הקורונה לדעתי גם שם רובם היו מסכימים שמירב הסיכויים שהשוק רק ירד
ועדיין ההמלצה היא לא להוציא את הכסף
גם בשוק הדיור זה היה אמור להיות כך אולי בקצב מעט יותר איטיבשוק ההון כפי שהסברת באחת התגובות הקודמות שלך, אם רוב האנשים חושבים שירד בעתיד אזה זה כבר יורד מיד בהתאם למה שהם חושבים, ואם זה לא ירד עוד אז זה אומר שרוב האנשים לא חושבים שזה אמור להמשיך לרדת.
אם ככה גם כל מעבר כביש זה הימור, כי יש אחוז כלשהו שיקרה לו משהו, ועדיין רוב האנשים לא מפחדים "להמר" לצד הרוב המוחלט ועוברים את הכביש, ואותו דבר גם לא קונים כרגע דירה.אבל ב5 אחוז סיכוי יש גם סיכוי להפסדים
וגם שם של מאות אלפי שח
ממילא זה חוזר להיות הימור
מה בדיוק הם לא עושים???א.ממשלה שלא עושה כלום ושום דבר
לא רוצה להיכנס לדיון פילוסופיאם ככה גם כל מעבר כביש זה הימור, כי יש אחוז כלשהו שיקרה לו משהו, ועדיין רוב האנשים לא מפחדים "להמר" לצד הרוב המוחלט ועוברים את הכביש, ואותו דבר גם לא קונים כרגע דירה.
לא תוך שבוע אלא תוך 4 חודשיםמה בדיוק הם לא עושים???
רציתם שתוך שבוע שהם קיבלו את המפתחות יעשו פה מהפכות???
כרגע הם ממשיכים לשווק וממשיכים את התוכניות של הממשלה הקודמת.
כרגע הם ממשיכים לשווק וממשיכים את התוכניות של הממשלה הקודמת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: