מה יש לעשות בקצרין? כל שקל שתשים שם זה זריקת כסף לפחהיא הסבירה שאת שוק ההון אי אפשר לצפות קדימה בכלל ולכן אי אפשר לתזמן, מה שאין כן שוק הדיור הצפי לטווח הנראה לעין הוא די ברור, ולכן כשהצפי הוא ירידות כנראה עדיף בינתיים לשמור את הכסף בתכנית נושאת רבית או השקעות נזילות אחרות
* ובמקביל להרשם להגרלה בקצרין ...
לא זה מה שכתבתי.
אבל אכן לחזות את העתיד הקרוב של מחירי הדירות לכאורה הרבה יותר פשוט מאשר לחזות את שוק ההון לטווח הקרוב.
לאהימור של 95 אחוז ו5 אחוז
האם זה לא יקרא הימור
אם בנק ישראל ירצה לשמר את הירידות במחירי הדירותכל עוד שהריבית תהיה גבוהה מחירי הדיור לא יעלו ואף ירדו.
אבל ברור שכשהרבית תרד חזרה, השוק יחזור
לא יקרהאם בנק ישראל ירצה לשמר את הירידות במחירי הדירות
הוא יוכל להורות להשאיר את הרבית גבוהה על משכנתאות שנלקחות להשקעה בדירה שניה ושלישית
כמה פנינים מתוך הכתבה המענינת הזו:מנכ"ל משרד השיכון: "מקווה שהאמירה שאין תוכנית חדשה תרגיע את השוק" | כלכליסט
יהודה מורגנשטרן, איש חסידות גור שמינה השר יצחק גולדקנופף, לא ממהר להציג מדיניות תכנונית סדורה לשוק המגורים כדי "לא לזעזע את הענף" - זאת למרות הקיפאון בענף בשל עליית הריבית מצד יזמים ומשקי בית. אז מה כן? מורגנשטרן מאמין שדיור ציבורי ודיור להשכרה יפשירו את השוקwww.calcalist.co.il
כלומר?ריבית זה ריבית על כל המשתמע מכך.
מאיזה מספר זה לא נקרא הימור?
בשוק תזזיתי כמו מניות ההמלצה היא לא לתזמן ולא לתכנןמאיזה מספר זה לא נקרא הימור?
80 20 זה הימור?
או שמא גם לא
בשוק ההון כמו בתקופת הקורונה לדעתי גם שם רובם היו מסכימים שמירב הסיכויים שהשוק רק ירד
ועדיין ההמלצה היא לא להוציא את הכסף
תסתכל שמשנת 2010 כל המומחים האלה טוענים שהמחירים ירדובשוק איטי כמו נדל"ן זה הרבה יותר אפשרי, וזה בדרך כלל ההמלצות של מומחי הכלכלה
בכל אופן אני חושב שבתקופה הזו כדאי לחכות מעט עד שנראה מה קורהתסתכל שמשנת 2010 כל המומחים האלה טוענים שהמחירים ירדו
יש פה אנשים שכבר שנים מדברים על האיטיות הזאת
יש עוד המון הזדמנויות טובות בנדל"ןבכל אופן אני חושב שבתקופה הזו כדאי לחכות מעט עד שנראה מה קורה
אא"כ מדובר בהזדמנות מיוחדת כמו הגרלה
נכון, אבל צריך לראות שמדובר ברווח ודאי ומשמעותייש עוד המון הזדמנויות טובות בנדל"ן
לא רק ההגרלות.
שוב...בכל אופן אני חושב שבתקופה הזו כדאי לחכות מעט עד שנראה מה קורה
אא"כ מדובר בהזדמנות מיוחדת כמו הגרלה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: