ההתחלה 3 שעות, אבל התייצבות מלאה היתה אחרי לילה.כמה זמן לקח לך עד שהתייצב?
ההתחלה 3 שעות, אבל התייצבות מלאה היתה אחרי לילה.כמה זמן לקח לך עד שהתייצב?
בפעם אחת? איזה גודל מעבד יש לך?הכנתי
שילשתי את הכמות
במעבד מזון
יצא מצוין.
לדעתי מתאים לשפוך את השוקולד לכלים ממש קטנים כי זה מאד שוקולדי.
תודה ג'אווה! מנה אחרונה בצ'יק צ'אק.
לי זה כן התחיל להתקשות , אבל נוצרה שכבה קטנה של מים בתחתית כל כוסית...בכלל בכלל או קצת כן?
יכול להיות שצריך עוד זמן.
לי זה קרה רק בתבנית אחת.לי זה כן התחיל להתקשות , אבל נוצרה שכבה קטנה של מים בתחתית כל כוסית...
יש לי של בראוןבפעם אחת? איזה גודל מעבד יש לך?
אני פעם עשיתי משהו דומה במעבד מזון של בראון והלך לי אחד החלקים שם,יש לי של בראון
לא גדול
בפעם אחת, כן. בשניה הראשונה השפריץ כי לא סגרתי את הפתח עם המכסה המיועד
עצרתי מיד סגרתי והיה בסדר.
מה שכן הפעלתי אותו הרבה יותר מחמש דקות. אולי עשר
הלחצת אותי, לא ממליצה לי לנסות את הרעיון המעניין הזה?אני פעם עשיתי משהו דומה במעבד מזון של בראון והלך לי אחד החלקים שם,
עלה לח 350 (כמעט כמו מחיר של מעבד חדש...)
לא יודעת אולי כשזה עם מים זה אחרתהלחצת אותי, לא ממליצה לי לנסות את הרעיון המעניין הזה?
אני משתמשת בו גם לריסוק וטחינה של פרות קפואים כך שמבחינתי קוביות שוקולד ועוד עם מים זה בסדר.אני פעם עשיתי משהו דומה במעבד מזון של בראון והלך לי אחד החלקים שם,
עלה לח 350 (כמעט כמו מחיר של מעבד חדש...)
בלי הקצפה.מגניב!
לא הבנתי, זה בלי הקצפה?
וזה לא מפשיר ונפרד מתישהו בחזרה למים ושוקולד?
זה תוך כמה שניות הופך לחלקים קטנים מאוד.אני משתמשת בו גם לריסוק וטחינה של פרות קפואים כך שמבחינתי קוביות שוקולד ועוד עם מים זה בסדר.
אבל את צודקת שמן הסתם החלקים נשחקים.
בכל מקרה, למי שחוששת אפשר לעשות על מצב של פולסים. זה ודאי יותר זהיר.
אני לא חושבת ששוקלד מריר בטמפרטורת החדר (ולא מקירור)לא יודעת אולי כשזה עם מים זה אחרת
אבל בגדול זה לא מיועד לדברים קשים.
ברור לי שזה כן שוחק...
ברור שקרח ופירות קפואים אני לא יעשה,אני לא חושבת ששוקלד מריר בטמפרטורת החדר (ולא מקירור)
יותר קשה מגזר למשל, שזה טוחנים חופשי,
או פירות קפואים /קרח שגם הרבה טוחנים בזה,
צריך באמת להיזהר,
לא רק על החלקים,
אלא גם לא לשחוק ולעייף את המנוע.
אבל מכאן ועד להרוס מעבד מזון?
עדכון מהבוקר, לאחר 12 שעות במקרר עוד לא התגבש.עשיתי כעת עם בראון, כמות אחת בלבד.
מה שכן אני לא מפעילה אותו על המהירות הכי גבוהה.
עשיתי את זה במהירות 6 בערך.
עבד יותר מ5 דקות ויצא שלמות.
נראה לי הולך לשבור שיא גינס במתכון שאנשים מנסים אותו בעצמם הכי מהר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: