קינוחים מוס שוקולד מפתיע!

רחל05984

משתמש פעיל
הכנתי במעבד מזון
עם שוקולד של יש
נהיה למטה שכבה של מים
הטעם היה בסדר
 

seven up

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
היה נחמד...
לדעתי תלוי באיזה שוקולד משתמשים.
בכל מקרה זיהו אצלי שמדובר רק בשוקולד ומים:sne:
יש למישהי רעיונות לתוספות שיכולות לעשות את המוס משובח יותר?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה

לאה ולדמן

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אני עשיתי בשייקר נינג׳ה
המקרם יצא מעולה, התגבש יחסית מהר
אבל הטעם היה בדיוק מה שזה: שוקולד עם מים
במשפחה התלהבו, אני פחות
אולי פעם הבאה ננסה עם משקה שיבולת שועל או חלב שקדים
כנ"ל

המרקם והשוקולדיות מהממים
אבל חסר עוד גוון טעם
למרות שהוספתי אכגוזים, חמאת בוטנים, וקפה
אולי הייתי צריכה לשים יותר
אבל גם היה חסר העמקת טעם שנותן השומן, חשבתי אולי מעט טחינה תעשה את העבודה או סוגי חלב כנ"ל

קיצור שווה נסיון לגמרי
 

לא אני

משתמש סופר מקצוען
הכנתי בבלנדר מקל.
יצא מעולה!
היה לי חסר עומק של טעם , פעם הבאה אוסיף משקה אלכוהולי גלשהו אני חושבת. (לא קיים גם בשוקולד עם קצפת, רק שפעם ראשונה אני מנסה ללכת עם ההוראות הפשוטות ובפעמים הבאות משתדרגת..)
 

...Naomi

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
היה מעולה
חוץ מזה שהטעם/מרקם המים מורגש ממש, עלו על זה מיד אצלי.
רק התחמם טיפונת וחזר למצב נוזלי
 

שיפי פוקסמן

תיכנון ועיצוב פנים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
גם אצלי, המרקם היה מהמם, מוסי ואוורירי
הטעם - מורגש שזה שוקולד ומים
פחות התחברנו
 

cherry c

משתמש סופר מקצוען
עדכון מהבוקר, לאחר 12 שעות במקרר עוד לא התגבש.
בתחתית כל כוסית יש שכבה כהה יותר:cautious:

במוצ"ש נוכל לעדכן על הטעם.
אז זה שלא התגבש טוב, עזר לי לגלות שהמקרר לא מספיק קר, והיינו צריכים לסדר את זה בשישי.


בתכלס השכבה העליונה כן היתה בסדר. (שהיא הרוב כן?, למטה היה בגובה 1 ס"מ)
אבל אני לא התחברתי לטעם
המרקם והשוקולדיות מהממים
אבל חסר עוד גוון טעם
למרות שהוספתי אכגוזים, חמאת בוטנים, וקפה
אולי הייתי צריכה לשים יותר
אבל גם היה חסר העמקת טעם שנותן השומן, חשבתי אולי מעט טחינה תעשה את העבודה או סוגי חלב כנ"ל
תארת בול מה הפריע לי.
אני הוספתי 2 כפיות גדושות אבקת נוגט, ועדין היה חסר לי משהו בטעם.
הזכיר לי שהיה פעם(ואולי גם היום) שוקולד אוורירי...
היו אחרים שיותר נהנו ממני.
 

cv

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
הסתכלתי בקישור ש @GRN העלתה
ושם היחס בין השוקולד למים ממש שונה!

לי גם יצא ממש טעים אבל עם שכבה נוזלית לא קטנה למטה.
אולי יחס הכמויות משפיע?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
הסתכלתי בקישור ש @GRN העלתה
ושם היחס בין השוקולד למים ממש שונה!

לי גם יצא ממש טעים אבל עם שכבה נוזלית לא קטנה למטה.
אולי יחס הכמויות משפיע?
שם המתכון לגמרי שונה כי הוא כולל המסה.
כאמור המתכון שהבאתי מתבסס על עומר מילר שהוא מתכונאי מעולה, וזה הכמויות שלו
 

טרינום

משתמש פעיל
סליחה שאני שואלת, אבל כל הבאז הזה הוא על חיסכון של המסה של השוקולד בסיר?....
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  103  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה