קינוחים מוס שוקולד מפתיע!

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אפשר לקבל את המתכון?
(כמובן ששניהם לא מתכונים שאני פיתחתי)
 

חוי ג

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
נראה לך שאפשר להוסיף משקה אלכוהולי, או שזה יפגע במרקם?
 

אשת החלומות

משתמש מקצוען
באיזה כלי את מקררת את זה? הכל ביחד ואח"כ מחלקת למנות?
או שעדיף מיד לשפוך לכוסיות אישיות?

וקצת התבלבלתי, זה הולך למקרר או לפריזר?

ותודה, זה נראה מעולה.
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
נראה לך שאפשר להוסיף משקה אלכוהולי, או שזה יפגע במרקם?
בכמות נמוכה אני מאמינה שיהיה בסדר.
או שעדיף מיד לשפוך לכוסיות אישיות?
מיד לאישיים.
אחרת יהיה קשה לחלק אסתטי.
וקצת התבלבלתי, זה הולך למקרר או לפריזר?
למקרר.
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
עדכון שבאחד הכלים הצטברו טיפה נוזלים בתחתית.
נראה שהפיתרון לזה הוא לאכסן בכוסיות או בכלים ממש קטנים (אני עשיתי בגדול)
 

ברכי פוזנר

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
אז זה מתכון מ2 מרכיבים והכנה פשוטה ממש. העבודה בפועל היא אולי חצי דקה, משם הבלנדר והמקרר ממשיכים.

רכיבים:
100 גר׳ שוקולד
ו- 150 מ״ל מים!

בתור אחת שלא אוהבת קצפת צמחית או ביצים, ותמיד מחפשת קינוחים שווים לסעודה בשרית, הטרנד הזה הדליק אותי והייתי מוכרחה לנסות.
מבלנדרים במעבד מזון או בנינג׳ה את המים וקוביות השוקולד במשך 5 דקות.
חשוב מאוד שלא פחות, כדי שיכנס כמה שיותר אויר!
מעבירים את התמיסה שנוצרה לכלי הגשה
מקררים לילה או לפחות 5-6 שעות,
וזה מוכן!
הקינוח מתוק מאוד (שוקולד, אחרי הכל) ומכמות של 100 גר׳ יוצאות להערכתי כ5 מנות אישיות (בתמונה יש 2-3 מנות)
הטעם עשיר דיו, אבל אני בהחלט מתכוונת לשחק עם הטעמים בשבועות הבאים:
משקה שיבולת שועל בטעם אגוזי לוז
נס קפה ללא חלב
או אפילו מיץ תפוזים או כל נוזל אחר שאחשוב עליו.
לכבוד שבת קודש, ובתאבון!
נראה מתכון מדליק!

כמה שאלות:
1. האם הסכין הגדולה במג'ימיקס טובה לזה או שצריך נינג'ה?
2. איך זה נהיה מתוק? שוקולד מריר בבסיסו לא מתוק במיוחד...
3. כלי הגשה את מתכוונת לכוסיות?

תודה!
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
1. האם הסכין הגדולה במג'ימיקס טובה לזה או שצריך נינג'ה?
מצויינת!
2. איך זה נהיה מתוק? שוקולד מריר בבסיסו לא מתוק במיוחד...
שוקולד מריר 80% הוא לא מתוק במיוחד.
שוקולד פשוט של וורד הגליל מתוק דיו.
3. כלי הגשה את מתכוונת לכוסיות?
בדיוק.
 

עוגת וופלה

משתמש פעיל
אז חזרתי לשתף,
תודה רבה נראה מושלם.
IMG_9010.JPG
IMG_9014.JPG
 

אין מתנות חינם

משתמש מקצוען
@java של מי המתכון הזה? זה פיתוח שלך מהרעיון של מוס מים?
המתכונים של מוס מים ושוקולד שיש ברשת הם שונים (כוללים המסה ויחס שונה של מים ושוקולד)
 

ש.ב.א

משתמש סופר מקצוען
את מתכוונת לשייקר נינג'ה? או מעבד מזון נינג'ה?
מה קורה לשייקר כשהוא פועל 5 דקות?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
@java של מי המתכון הזה? זה פיתוח שלך מהרעיון של מוס מים?
המתכונים של מוס מים ושוקולד שיש ברשת הם שונים (כוללים המסה ויחס שונה של מים ושוקולד)
כמו שכתבתי, מוס מים הוא כולל המסה והקצפה ויותר דומה לגנאש מוקצף.
המתכון שהבאתי פה הוא לא שלי (וגם את זה כתבתי)
אלא טרנד שרץ. אני אישית ראיתי את זה אצל עומר מילר, אבל זה גם לא שלו.
מדהים!
במה הקצפת?
כי אפילו לפני קירור אני חושבת שיש לזה מרקם יותר טוב משלי...
(או ששכחתי את המרקם מאז אתמול.)
מה קורה לשייקר כשהוא פועל 5 דקות?
נכבה אחרי חצי דקה (ואז מדליקים שוב)
אבל אם אני אאמץ את זה למתכון קבוע - מאמינה שלא אעייף את השייקר אלא אכין במעבד מזון.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה