ברורנכון חלקית
למרבה הצער אסונות קורים גם לאנשים זהירים, אחראים ומודעים
התכוונתי בחלק ההשתדלות האנושית.
ברורנכון חלקית
למרבה הצער אסונות קורים גם לאנשים זהירים, אחראים ומודעים
תמותת התינוקות התחיל אחרי הסגריםתפתחו גוגל, מתברר שהנושא דווקא נחקר ומדובר
Babies at increased risk of SIDS during covid pandemic as survey shows less than a third of dads shown how to sleep their baby safely
A survey commissioned by The Lullaby Trust has found that less than a third of dads are being given information on the basic steps they can take to lower the risk of sudden infant death syndromewww.lullabytrust.org.uk
צודקתברור
התכוונתי בחלק ההשתדלות האנושית.
מקור?תמותת התינוקות התחיל אחרי הסגרים
דווקא בזמן הסגר הראשון בארה"ב היה ירידה של מאות אחוזים במוות בעריסה.
ראיתי את זה בזמנו, איני זוכר מקומומקור?
אל מול מחקרים רשמיים אין לי אפשרות להתייחס לטענות ללא מקורראיתי את זה בזמנו, איני זוכר מקומו
למה להפחיד סתם?לפעמים אפילו פעמיים בשבוע
מדובר על השנה האחרונהלמה להפחיד סתם?
לפי משרד הבריאות מדובר על רבע אחוז מתוך אלף לידות. שזה 3.75 לחודש(לבכות!)
הסטטיסטיקה בישראל היא מוות של 45 תינוקות בשנה ל180 אלף לידות (עצוב)
מקור: https://main.knesset.gov.il/News/PressReleases/pages/press210217h1.aspx
אבל מתוך אלו --
צפה בקובץ המצורף 1350481
ועל זה אני מדברת, שלא צריך סתם להפחידאני חושש שיש פה אנשים או נשים שכבר הם הרבה מעבר השתלדות ודומיו
יותר הם חרדתיים בנושא וצריכים טיפול
אולי
@הווה פשוט יאמר ע"ז משהו
איך יכול להיות מאות אחוזים?ירידה של מאות אחוזים במוות בעריסה.
מציעה לך לטפל בעצמך ולהתייעץ בהקדם שלא תפתחי חרדות ותיכנסי למעגל אימים שקשה לצאת ממנו.אני חייבת להבין האם זו אני החרדתית או שהעולם הזה הוא לא נורמלי
נראה שהפחד ממש מנהל אותךלאמהות שביננו,
האם כשאת שומעת על תינוק שנפטר ממוות בעריסה את רצה לבדוק מה עם התינוק שלך?
האם את בטוחה כל יום שזה יכול לקרות?
שכל יום שאתם קמים בבוקר זה נס?
אני חייבת להבין האם זו אני החרדתית או שהעולם הזה הוא לא נורמלי
אם יש מאה בחודש, ובחודש הסגר יש שלושים בחודש, אז זה ירידה של שלוש מאות אחוזאיך יכול להיות מאות אחוזים?
ירידה של 100%= אין תמותה
אז לאן הלכו המאות האחרות?
אני מבינה אותך, אבל מה שאת כותבת עלול להלחיץ נשים,אם יש מאה בחודש, ובחודש הסגר יש שלושים בחודש, אז זה ירידה של שלוש מאות אחוז
זו ירידה של שבעים אחוזאם יש מאה בחודש, ובחודש הסגר יש שלושים בחודש, אז זה ירידה של שלוש מאות אחוז
מעניין גם אני הייתי חולת קורונה ואושפזתי במחלקת קורונה.אני בטוחה שבאמת יש הרבה יותר סיפורים כאלה לאחרונה
3 סיפורים מסביבתי הקרובה ממש בתוך כמה חודשים
מעניין אם יש קשר לקורונה ....
ל-2 מהן בטוח היה קורונה לפני הלידה
זה נכון,@מרצדס!!
חשבתי על מה שכתבת שאם לא תפחדי יקרה אסון.
פחד לא מונע אסון.
אסונות קורים מחוסר זהירות, חוסר אחריות, חוסר מודעות
אם את זהירה ואחראית ומודעת, (ואת אכן כזו לפי ההודעות שלך) אז עשית את שלך ועכשיו תני לרבונו של עולם לנהל את עולמו כרצונו כשאת רגועה שעשית את ההשתדלות המירבית.
יש אנשים חסרי אחריות או מודעות ואותם צריך להפחיד מעט כדי גרום להם להיזהר, אבל אנשים זהירים הפחד רק משתק אותם ומזיק להם, ובוודאי לא מועיל
מה הכוונה שיהיה לצד?שמעתי מדיין בקהילה שלנו
שצריך לבדוק עם יש שרותים בחדר שינה
שפתח חגר השרותים יהיה לצד
או שתהיה דלת כפולה לשרותים
יכול להיות גם וגם אני לא זוכרת בדיוק, דבר שצריך לבדוק ירחם ה'
כיון שזה לא מחיוב השתדלות אז זה חיסרון באמונה, כל פעם שאת עושה את ההשתדלות הזאת את מחזקת את הפחד הלא מוצדק ומגבירה את הסבל שלך, אם תעשי החלטה חזקה לא לעשות את ההשתדלות המיותרת הזאת, גם תחזקי את האמונה שלך בהשם וגם הפחד ילך ויפוג עם הזמן, אין ברירה חייבים להתגבר.זה נכון,
פחד לא מונע אסון
אבל פחד גורם לי לקום בלילה כמה פעמים ולבדוק מה עם התינוקת שלי,
גורם לי לתת לה יד כמעט חצי לילה (היא איתי במיטה),
גורם לי לבדוק כמה וכמה פעמים גם במהלך היום שהיא בסדר שהיא נושמת ושהיא חיה,
יש מצב שאם לא הייתי בודקת את זה אז באחת הפעמים שהייתי מדלגת על זה הייתי יכולה למצוא אותה לא בחיים ח"ו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: