מזדההשוכבים במיטה, ושוכבים, ושוכבים אפילו שעתיים! גם אחרי יום עמוס וארוך...
ו.. הגוף לא מבין את הרמזים שפשוט- רוצים לישון..!
אשמח לדעת את הסיבות או עיצות, והאם כדאי ללכת לרופא?
תודה
מיועדת עבור מטופלים בגילאי 55 ומעלה הסובלים מנדודי שינה... (ככה כתוב)אפשר לקחת מלטונין
נו באמת..מיועדת עבור מטופלים בגילאי 55 ומעלה הסובלים מנדודי שינה... (ככה כתוב)
וואי גם אני ככה א"א לקרוא נורמאלי...לקרוא, אותי אישית זה מעייף בטירוף נרדם עם ספר פתוח
לא עוזר..., אני מרגישה כמעט שאני נרדמת, אבל לא....לקרוא, אותי אישית זה מעייף בטירוף נרדם עם ספר פתוח
חשבת על גלי ים?לא עוזר..., אני מרגישה כמעט שאני נרדמת, אבל לא....
יש פה אשכולות שמדברים על לתת לילדים מלטוניןמיועדת עבור מטופלים בגילאי 55 ומעלה הסובלים מנדודי שינה... (ככה כתוב)
משונה....לי זה קורה שמרב עייפות אני לא לפעמים לא נרדמת
מלטונין מתאים גם לילדים!יש פה אשכולות שמדברים על לתת לילדים מלטונין
נוסיף עוד דבר-לא לאכול בכלל כמה שעות לפני שהולכים לישון, ובעיקר לא סוכר או דברים עם סוכר סוכר הוא חומר ממריץתופעה של קושי בהרדמות היא מטרידה ולא נעימה ומאד נפוצה,
הגורמים לה יכולים להיות שונים ומגוונים, אולי תזדהו עם אחד מאלה:
*קפאין- לשים לב שלא צורכים מוצרים המכילים קפאין בשעות שלפני השינה
(קפה, תה, שוקולד, קולה)
*להכנס לשינה בהרפיה- לא מתוך מתח של דחיפות ורצון להרדם, מה שמגביר את האדרנלין ומפריע להרדמות
*להכנס להשראת שינה- בסביבות השעה שלפני השינה להתחיל לעמעם אורות, להכנס לפעילות מתונה, להתקלח...
*להמנע מארוחה לפני השינה
*שימו לב אם משהו מפריע לכם- נח לכם? הלבוש, התנוחה, המצעים, המזרן? אולי צריך לשנות?
האם יש רעש? ריח? חושך?
*האם יש משימות שמטרידות אותכם? הגיע הזמן שתשמרו דף ועט ליד המיטה, ובמקרים כאלו תנו לדף להכיל את הטרדות,
ולכו לישון בראש שקט...
שינה טובה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: