2020AYELET
משתמש צעיר
נראה לי קהילותמה הכשרות?
לא בטוחה
נראה לי קהילותמה הכשרות?
אז באמת זה מוזר שיצא מלוח אם לא עברת את הזמן. ממש מוזר.האמת שהשריתי 30 דקות בדיוק,
אצלינו רגישים מאוד לטעם 'דגי' ואני נוהגת להדר בהשריה
אז עשיתי את המקסימום שמותר לפי אביגיל מייזליק
ולא, לא שטפתי אח"כ כי הלכתי בדיוק לפי מה שכתוב, ניגבתי בניר מגבת.
אבל אין חולק ע"כ שהסלמון היה מעולה++ וקיבל מההשריה צבע כתום מטורף
(אבל האמת שהוא היה מלכתחילה יקר ואיכותי)
אני כן השריתי בדיוק רבע שעההאמת שהשריתי 30 דקות בדיוק,
אצלינו רגישים מאוד לטעם 'דגי' ואני נוהגת להדר בהשריה
אז עשיתי את המקסימום שמותר לפי אביגיל מייזליק
ולא, לא שטפתי אח"כ כי הלכתי בדיוק לפי מה שכתוב, ניגבתי בניר מגבת.
אבל אין חולק ע"כ שהסלמון היה מעולה++ וקיבל מההשריה צבע כתום מטורף
(אבל האמת שהוא היה מלכתחילה יקר ואיכותי)
אשמח לכמויות מדוייקותהמתכון מבוסס על:
גמבה אדומה
רסק עגבניות
סילאן/דבש
שמן זית/רגיל
מים
סוכר
מלח
שיני שום
טוחנים הכל בבלנדר יד
מצפים את הדג וזהו.
כמויות מדוייקות אצרף בהמשך
עד שבת בלנ"ד
נראה לי שיש בעיה בהכנת תבשיל שאינו ראוי למאכל ולהניחו על הפלטה לא מבושל...מתכון מנצח!!,
לא לשטוף את הדג בשום אופן לקחת קערה קצת שמן זית פלפל שחור גרוס שום כתוש כוסברה מערבב למרוח על הדג בצורה שווה להניח על נייר אפייה בתבנית לסגור את התבנית .אם זה בערב שבת להניח כמו שהוא על הפלטה מלפני השקיעה לסעודה זה כבר מוכן. לא לבשל כלום לפני שבת ולא לאפות כלום לפני שבת. אם זה ללא פלטה רבע שעה בתנור על 200 מעלות דקה לא יותר.
כמובן עדיף דג טרי ולא קפוא
יש מצב ...אבדוק ואעדכן תודהנראה לי שיש בעיה בהכנת תבשיל שאינו ראוי למאכל ולהניחו על הפלטה לא מבושל...
כך זכור לי, אולי אני טועה???
שלום . אסור לשים על הפלטה מערב שבת תבשיל שלא התבשך כמאכל בן דורסאי. זה אומר שליש בישול. שליש בישול לדג סלמון על הפלטה זה מקסימום רבע שעה הוה אומר שאם מניחים את התבנית של הדג רבע שעה 20 דקות לפני שקיעה אין שום בעיה. אז ישר כוח על ערנות הנושא מומלץ בחום כך לעשות את הסלמון אחרת הוא מתייבש ומאבד את כל טעמו.נראה לי שיש בעיה בהכנת תבשיל שאינו ראוי למאכל ולהניחו על הפלטה לא מבושל...
כך זכור לי, אולי אני טועה???
בבקשה...אשמח לכמויות מדוייקות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: