תקשורת כשרה
משתמש פעיל
אפשר לקות אצלי מחולל קליטה רשמי של נוקיה שמיועד לחברת הוט מובייל בלבד מתחבר לראוטר נייח ועושה קליטה במשרד עד 8 מכשירים
מחיר 550+ משלוח
7677701 גימל וכו
מחיר 550+ משלוח
7677701 גימל וכו
יש צד אחר :בל"תק המכשיר הזה מאוד מסוכן מבחינת קרינה
תחשבו שיש לכם אנטנה של סלולר בבית
מה שהמכשיר עושה הוא שואב קרינה אלכם לבית
ולכן זה משבש את הקליטה של האזור כי זה על חשבון של
מישהו אחר ולכן זה גם אסור ולפי החוק אם אתם מוצאים האנטנה מחוץ לבית
אתם יכולים לקבל קנס של 70 אלף ש"ח
גם אני קניתי. לא ממש עובד לי ... זה משהו שצריך להבין לגבי התדר ועוד ... לא יכול לעזור אבל יכול לנחם אותך שגם לי לא עבד או יותר נכון עובד אבל לא משפר את הקליטה.שלום לכולכם אני הזמנתי באלי אקספרס מגביר קליטה חבילה 3 וכשזה הגיע זה לא עבד לי, הסים שלי זה הוט מובייל אם מישהו מבין בזה מה יכול לעשות שיהיה לי מזה קליטה שיוסיף לי תגובה, בתודה
הטלפון הזה אמור להיות מחובר לקו בזק הביתי?אני השתמשתי בזה במקום עם קליטה, אבל אם הסלולאר ממוקם במקום בבית עם קליטה השיחה מועברת לטלפון הנייח כמו דיבורית ומשם מנהלים את השיחה בכל הבית
ובעצם פעם ראשונה שקראתי זאת, זה היה באתר הנ"ל ושם אכן צויין שזה טוב למה שכתבתי
Solution for no phone service in your basement
I used to have the same problem, until I found a great solution I bought a Panasonic Phone that has a feature called Link to cell, basically it lets you use your home phone as a Bluetooth device for your cellphone, You can place and receive calls from you...shutfim.com
מה לא עבד לכם? מה שהמלצתם בתחילת האשכול? לא מובןגם אני קניתי. לא ממש עובד לי ... זה משהו שצריך להבין לגבי התדר ועוד ... לא יכול לעזור אבל יכול לנחם אותך שגם לי לא עבד או יותר נכון עובד אבל לא משפר את הקליטה.
יש לכם קישור מומלץ למגביר קליטה לפלא' כשר דור 4?טוב ... אני מאד שמח להעלות כאן את הפוסט הזה, כי אישית הייתה לי בעיה גדולה עם קשיי קליטה בחדר עבודה שלי כשאני לא יכול לקבל שיחות או להתקשר ובכל פעם הייתי חייב לצאת החוצה כדי לעשות זאת.
לאחר חיפוש רחב ובדיקת כל הנתונים האפשריים אני יכול להגיד היום שיש פיתרון שעובד ועוזר לי מאד ביום יום שלי בעבודה.
קוראים לזה מגבר קליטה או מאיץ אות או מאיץ קליטה ... אבל הכל זה אותו שם לפתרון של הנושא הזה.
יש לי נייד כשר עם קו של סלקום. לאחר ברור הבנתי שהקו שלי עובד על דור 3 ונדרש לו תדר של 2100 מגה-הרץ.
אני יודע שזה נשמע כמו סינית וגם לי זה כך היה נשמע, אבל הפרטים האלו הם חובה כדי לדעת איזה מכשיר לקנות בדיוק כדי לפתור את בעיית הקליטה.
כדי להבין יותר על מה מדובר ... אז הנה טבלה שכוללת את כל הספקים והתדרים המתאימים:
המכשיר שאני עובד איתו והוא מתאים כמעט לכולם הוא המכשיר הבא:
המכשיר עלה לי 40 דולר באליאקספרס והוא כולל את מכשיר הקליטה, חיבור חשמל, אנטנה פנימית ואנטנה חיצונית באורך שך 10 מטר.
ניתן לראות את כל פרטי המכשיר בלחיצה כאן!
ההתקנה מאד פשוטה ולא דורשת שום ידע טכני.
מחברים וזה מתחיל לעבוד, רק שצריך למקם את האנטנה במקום חיצוני כדי לשפר את איכות הקליטה.
מאד מקווה שאני עוזר כאן למי שצריך כזה דבר.
בהצלחה
עמי
יש ברפאלי במחירים ממש טוביםיש לכם קישור מומלץ למגביר קליטה לפלא' כשר דור 4?
אני לא רואה שם מגביר קליטהיש ברפאלי במחירים ממש טובים
קישור כאן!!!
יש לכם קישור מומלץ למגביר קליטה לפלא' כשר דור 4?
יש לך את המגבר הזה? מגביר באמת?4 להקות מגבר 2g 3g 4g CDMA UMTS LTE 700 850 900 1800 2100 מגבר אות נייד קבלה מגבר ערכת מגבר - AliExpress 509
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
שימו לב שיש בדף 2 גירסאות לבחירה, גירסא אחת שכוללת את תדר 850 והשניה שכוללת תדר 700.
לקליטה מבוססת פרטנר (כולל חברות כמו 019 הוט מובייל ועוד) עדיף את תדר 700 ולקליטה מבוססת פלאפון (כולל רמי לוי ועוד) עדיף את תדר 850.
מומלץ על ידי לקוחות ישראליים:
צפה בקובץ המצורף 1699149
מומלץ לבקש מהמוכר שירשום מחיר נמוך יותר מ75 דולר בכדי שלא תחויבו במע"מ ועמילות מכס.
אין לי אותו, אבל יש שם כמה המלצות מישראלים. ומבחינת המפרט הוא תואם לתדרים הנפוצים בישראל.יש לך את המגבר הזה? מגביר באמת?
וואיי ... סליחה לא שמתי לב לשאלה חשבתי שמחפשים מכשיר כשר דור 4. לגבי המגביר קליטה אין לי ממש מידע בטוח על זה.אני לא רואה שם מגביר קליטה
רק מכשיר פלא'
דורש התקנה?יש לי מגבר מצוין מעלי אקספרס
היה בשימוש חצי שנה עד שחיברו אותנו לתשתית בזק
נקנה ב500
מוכרת ב400
בסוף זה לא מגיע, נתקע בדואר כי אין אישור תקשורת, חבל על הזמן שלכם. מניסיון.אין לי אותו, אבל יש שם כמה המלצות מישראלים. ומבחינת המפרט הוא תואם לתדרים הנפוצים בישראל.
אפשר לבקש אישור, לא? אפילו יש קישור לבדיקהבסוף זה לא מגיע, נתקע בדואר כי אין אישור תקשורת, חבל על הזמן שלכם. מניסיון.
אא"כ המוכר ירשום מוצר אחר, תנסו.
אכן כדאי לבקש מהמוכר לא לרשום על החבילה שזה מגביר קליטה. אם לא יהיה כתוב שזה מגביר קליטה - רוב הסיכויים שיגיע בשלום, מנסיון עם מוצרים דומים, וגם אם יתקע במכס בחלק מהמקרים אפשר לקבל החזר מאליאקספרס.בסוף זה לא מגיע, נתקע בדואר כי אין אישור תקשורת, חבל על הזמן שלכם. מניסיון.
אא"כ המוכר ירשום מוצר אחר, תנסו.
הם לא יאשרואפשר לבקש אישור, לא? אפילו יש קישור לבדיקה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: