דרוש מידע מגבר קליטה לטלפון נייד - יש פיתרון מעשי

יוסי123

משתמש סופר מקצוען
אני מניח שהם התבלבלו.
יש מכשיר שהוא משבש הקליטה, ובו אסור להשתמש לפי החוק. הוא בשימוש בישיבות ואזורים חרדים כאלה ואחרים שלא רוצים שיהיה לאנשים קליטה סלולרית לאינטרנט לשימוש באייפון ודומיו. ותוך כדי דופקים גם את מי שמשתמש בטלפון כשר.
יש את המכשיר הזה בשרשור שהוא להגברת הקליטה הסלולרית והוא מותר לשימוש בחוק.
לא התבלבלו
גם מכשיר להגברת רליטה הוא לא חוקי
רק משרד התקשורת מותר לו לשים אנטנות וכו'

tiptopgraf

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אני חייבת דחוף מידע על מגבר קליטה לפלאפון nokia c2 או sumsong e3300
אשמח אם מישהו קנה ומרוצה מזה
אם יוכל ליצור איתי קשר במייל שלי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

יש לחברת פלאפון מגבר קליטה שמתחבר למודם
זה טוב לשיחות והודעות sms
זה לא מגבר חיצוני אלא משהו שיושב בתוך הבית

שואף לגדולות

משתמש פעיל
טוב ... אני מאד שמח להעלות כאן את הפוסט הזה, כי אישית הייתה לי בעיה גדולה עם קשיי קליטה בחדר עבודה שלי כשאני לא יכול לקבל שיחות או להתקשר ובכל פעם הייתי חייב לצאת החוצה כדי לעשות זאת.
לאחר חיפוש רחב ובדיקת כל הנתונים האפשריים אני יכול להגיד היום שיש פיתרון שעובד ועוזר לי מאד ביום יום שלי בעבודה.

קוראים לזה מגבר קליטה או מאיץ אות או מאיץ קליטה ... אבל הכל זה אותו שם לפתרון של הנושא הזה.
יש לי נייד כשר עם קו של סלקום. לאחר ברור הבנתי שהקו שלי עובד על דור 3 ונדרש לו תדר של 2100 מגה-הרץ.
אני יודע שזה נשמע כמו סינית וגם לי זה כך היה נשמע, אבל הפרטים האלו הם חובה כדי לדעת איזה מכשיר לקנות בדיוק כדי לפתור את בעיית הקליטה.

כדי להבין יותר על מה מדובר ... אז הנה טבלה שכוללת את כל הספקים והתדרים המתאימים:

MyizZ6v.jpg

המכשיר שאני עובד איתו והוא מתאים כמעט לכולם הוא המכשיר הבא:

המכשיר עלה לי 40 דולר באליאקספרס והוא כולל את מכשיר הקליטה, חיבור חשמל, אנטנה פנימית ואנטנה חיצונית באורך שך 10 מטר.

ההתקנה מאד פשוטה ולא דורשת שום ידע טכני.
מחברים וזה מתחיל לעבוד, רק שצריך למקם את האנטנה במקום חיצוני כדי לשפר את איכות הקליטה.

מאד מקווה שאני עוזר כאן למי שצריך כזה דבר.

בהצלחה

עמי​
שלום עמי @bmkol תודה לך על הרצון לעזור תגיד לי אני מנסה להזמין והוא שואל אותי איזה סוג תקע איחוד אירופי וכדו’ מה לכתוב? תודה מראש
מקוה שבאמת הוא מכשיר טוב ופותר את הבעיות אשמח גם כן לחוות דעת של שאר המשתמשים פה אם למישהו יצא גם להזמין את זה והוא מרוצה, תודה,

חנניהו

משתמש פעיל
תודה על המידע.
רציתי לדעת איך קוראים לחיבור של הכבל - כי אני צריך מאריך לכבל, לא מספיק לי 10 מטר.
ואם יש לך קישור למאריך לעלי אקספרס אשמח מאוד.

ועוד שאלה אם אתה יודע, אני צריך את זה ליחידה שאני משכיר ואין שם קליטה, האם זה הפתרון המתאים לכל החברות או שיש משהו שיותר מותאם לכל החברות.

תודה רבה
א. יש לך פה כבל של 30 מטר- https://he.aliexpress.com/item/4001220079408.html?spm=0.best.moretolove.14.1660216fbYHHKP&gps-id=pcBestMore2Love&scm=1007.40000.267768.0&scm_id=1007.40000.267768.0&scm-url=1007.40000.267768.0&pvid=184068e0-2d51-4130-b9f7-2eeba304782e&_t=gps-id:pcBestMore2Love,scm-url:1007.40000.267768.0,pvid:184068e0-2d51-4130-b9f7-2eeba304782e,tpp_buckets:668#2846#8114#704&pdp_ext_f={"sku_id":"10000015341695399","sceneId":"30000"}&pdp_npi=<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>!ILS!!69.39!!!!!@2100bb5116564995875128125e49c5!10000015341695399!rec&gatewayAdapt=glo2isr
ב. יש משהו שמותאם לכל החברות בישראל - https://he.aliexpress.com/item/4001..._list.0.0.bf30586aurrq9M&gatewayAdapt=glo2isr

קו ירוק

משווק אינטרנט כשר (כל הארץ)
מנוי פרימיום
המגבר לא חוקי - אסור בייבוא (זה וודאי וברור )
אני מכיר אישית 2 אנשים בחודשיים האחרונים
אחד מגבעת זאב - שמו לו פתק ממשרד התקשורת ( לפני חודש וחצי) שיצור איתם קשר בדחיפות אמרו לו שהקנס הוא 140000 אלףאם ימשיך להציב את האנטנה.
השני מברכפלד מודיעין עילית - הגיעו לבית שלו מסלקום (היום) - אמרו לו שיוריד - והקנס הוא 70000 אלף (סותר לנ"ל..)
לגבי הקרינה הם אמרו שיש הרבה קרינה - אבל אני לא יודע אם אומרים מתוך אינטרס שלהם - שזה מקלקל להם את הפיזור קליטה ואומרים בכדי שהבנאדם יוריד - אין לי מושג...

חיים הקוסם

משתמש מקצוען
אחד מגבעת זאב - שמו לו פתק ממשרד התקשורת ( לפני חודש וחצי) שיצור איתם קשר בדחיפות אמרו לו שהקנס הוא 140000 אלףאם ימשיך להציב את האנטנה.
השני מברכפלד מודיעין עילית - הגיעו לבית שלו מסלקום (היום) - אמרו לו שיוריד - והקנס הוא 70000 אלף (סותר לנ"ל..)
לגבי הקרינה הם אמרו שיש הרבה קרינה - אבל אני לא יודע אם אומרים מתוך אינטרס שלהם - שזה מקלקל להם את הפיזור קליטה ואומרים בכדי שהבנאדם יוריד - אין לי מושג...
מאיפה הם ידעו?

אליהו אקספרס

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
מאיפה הם ידעו?
הם עושים סיבובים בשכונות - פקח עם מכשיר כזה שקולט את האותות של האנטנה ביחד עם שוטר, לרוב נותנים אזהרה לפני שנותנים קנס, (לא שמעתי על מישהו שקיבל קנס, שמעתי על הרבה שקיבלו אזהרות) מדובר בקנס ענק של עשרות אלפי שקלים!

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
האם יכול להיות שבאיזור שהמגבר קליטה פעיל אז זה מוריד את הקליטה באיזור (יש חברות שכמען אין בכלל ובחלק יש קצת)

המוכשר !!!

משתמש מקצוען
הם עושים סיבובים בשכונות - פקח עם מכשיר כזה שקולט את האותות של האנטנה ביחד עם שוטר, לרוב נותנים אזהרה לפני שנותנים קנס, (לא שמעתי על מישהו שקיבל קנס, שמעתי על הרבה שקיבלו אזהרות) מדובר בקנס ענק של עשרות אלפי שקלים!
לי במשרד יש כמה לקוחות סלקום על אותו לקוח וסלקום הביאו מגביר קליטה

אליהו אקספרס

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
(האמת שלא הבנתי מה ההודעה הזו באה לומר, לסתור את מה שכתבתי? משהו אחר?)
כתבתי מה שראיתי כדי להזהיר אנשים שלא יקנסו,
אולי יש מקרים שמותר או מקומות אם פחות אכיפה - אני לא יודע, שכל אחד יעשה את השיקולים שלו.

נערך לאחרונה ב:

חיים הקוסם

משתמש מקצוען
גם באתר של 019 יש המלצה למגביר קליטה

אליהו אקספרס

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
תגובות מתוך שרשור בנושא במתמחים טופ:

בעקבות הרבה פניות בעניין המגבר שעליו פרטתי למעלה אעדכן שאת המכשיר שלי החרימו בלי שום התראה מראש ונתנו קנס על סך 70,000 (שבעים אלף) (!!!!!!!!!!!!) ש"ח.
ראו הוזהרתם
תגובה נוספת:
אני הזמנתי כזה מכשיר וזה עבד יופי עד שיום אחד דפקו בבית שני אנשים עם מכשיר מגלה שידור ואמרו שיש כאן בבית אנטנה לא חוקית ואיימו על קנס של 70000 כן 70 אלף שקל אם לא מפרקים ושולחים סרטון של השמדה של המוצר וכן פרטים מאיפה קניתי וכן מי התקין בקיצור לא כדי בכלל להתעסק עם זה

תעשו מה שאתם רוצים, אבל קחו גם את זה בחשבון.

תגרין

משתמש מקצוען
עימוד ספרים
@מולטי תקשורת או אחרים.
מקום שרק במרחק כ4 ק"מ יש אנטנה, יש מה לעשות למי לפנות?
האם יש מה לפנות לחברה או משהו?

מולטי תקשורת

יעוץ
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
@מולטי תקשורת או אחרים.
מקום שרק במרחק כ4 ק"מ יש אנטנה, יש מה לעשות למי לפנות?
האם יש מה לפנות לחברה או משהו?
בעיקרון מי שמטפל בהצבת אנטנות זה משרד התקשורת
אבל תמיד ניתן לבדוק אם לחברה אחרת יש אנטנה יותר קרובה ואז לנסות להתחבר לחברה עם קליטה טובה יותר..
בהצלחה

blush

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
יש למישהו ניסיון עם מגביר קליטה לקומת מחסנים?
אשמח לקבל קישור מעודכן לעליאקספרס
איזו אופציה צריך לבחור ?

חנניהו

משתמש פעיל
יש למישהו ניסיון עם מגביר קליטה לקומת מחסנים?
אשמח לקבל קישור מעודכן לעליאקספרס
איזו אופציה צריך לבחור ?
אין לי ניסיון משימוש אבל אני יודע שזה לכאורה אמור להתאים, ובחנות הזו הם נותנים אופציה לשלוח את ההזמנה בשני חבילות כדי שזה יעבור את המכס [ועדיף באמת לעשות כך כדי שזה לא יעצר במכס.]

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה