גם לי זה לא עברבאג הזוי
זה לא עובר תמיד ממכשיר למכשיר
היה לי קילויקס 5 גיביתי בו וה4*4 לא קרא את הגיבוי!
אחרי הרבה ניסויים לשנות את הקובץ במחשב הצלחתי לסדר את זה
אולי יום אחד אני יכתוב מדריך איך עושים את זה
גם לי זה לא עברבאג הזוי
זה לא עובר תמיד ממכשיר למכשיר
היה לי קילויקס 5 גיביתי בו וה4*4 לא קרא את הגיבוי!
הבעיה שלך לא תיפתר בגלל שאתה צריך לעדכן גירסה יותר חדשה,את זה, למרות כל העצות שגם ניתנו כאן בעבר, לא הצלחתי לפתור.
אנשי קשר > אפשרויות > בחירת מנוע חיפוש > לבחור באופצייה השלישיתעוקבת
שאפשר לראות את כל האנשי קשר במולטימדיה אנדרואיד מה שרוב המכשירים הכשרים לא תומכים בזהמה הכוונה להוריד אנשי קשר במולטימדיה?
זה בכל המכשירים החדשים!ועוד מנפלאות 4X4,
באמצע שיחה ע"מ ללחוץ על איזה סיפרה, (נגיד 4 כדי לשמוע את הפודקאסט הקודם של "אומר אביי")יש לעורר את הטלפון ורק אז ללחוץ על המקש הרלוונטי.
טיפ, ללחוץ פעמיים על אותו המקש. הראשון מעוררו והשני עושה תפקידו.
וגם נוקיה 208 (ז"ל מהשבוע , החזיק בערך 8 שנים)המכשיר היחיד שלא היה צריך את זה, זה סמסונג הכחול הסליידר.
לא נכון לא מסיכמה לחלוטין יש לי את המכשיר והוא נפל מגובה של 1 מטר ואפילו קצת יותר ולא קרה לו שום דברשביר ומגושם מעט יותר ממתחרהו.
והסוללה חזקה מאודד לפחות לעומת נוקיה 225 הוא כפול 4 מהנוקיהQ3 מכיל סוללה פחות טובה, וגם: קליטה פחות טובה (קצת). בנוסף, הוא סובל ממחלת נפש עמוקה שקשורה לבלוטות'. כאשר אנו נשמע בו שירים, כל 30 שניות בערך יש קיטוע, כמו "שריטה בדיסק". בהתחלה זה לא נורא, אבל אחרי 10 דק' האזנה לשיעור או שיר - זה מציק ומעצבן. אוף!
קליטה קשור גם למכשיר עצמו. לאנטנה ערוצים ועוד.הקליטה קשורה לחברת הסים ולא לטלפון עצמו!!!
אפשר ב- 4x4 לייצא אנשי קשר לקובץ vca או משהו כזה, ואז זה נמצא בכרטיס ואפשר לייבא את זה בכל מכשיר אפילו הכי מתקדם שיש...חבל חבל חבל חבל שאין אפשרות לגבות את אנשי הקשר ל'ענן', וכן לקבל עדכוני גרסה. חלק גדול מהבעיות הם תוכנה. למה בשביל חיפוש טוב יותר באנשי קשר, אני צריך לקנות מכשיר חדש? למה אם המכשיר אבד הלכו כל אנשי הקשר? זה פסיכי.
נשמח להדרכהאפשר ב- 4x4 לייצא אנשי קשר לקובץ vca או משהו כזה, ואז זה נמצא בכרטיס ואפשר לייבא את זה בכל מכשיר אפילו הכי מתקדם שיש...
ו-------- אני ממש מוחה על כל מה שאמרו על ה- 4x4 :
זה טלפון מעולה !!!! פשוט צריך טיפה לשחק בהגדרות ,כמו בכל מכשיר טכנולוגי שבשביל להנות ממנו צריך לעבור על כל ההגדרות..
נכון שב-4x4 צריך ממש לחפור כדי לגלות כל מיני הגדרות אבל אח"כ...ממש תענוג..
לייצא את אנשי הקשר לכרטיס:נ
נשמח להדרכה
אגב את הקובץ הזה אפשר לייבא גם בשיאומי וכל שאר המכשירים !!לייצא את אנשי הקשר לכרטיס:
אנשי קשר/אפשרויות/יצא/יצא אנשי קשר/(בוחרים את כל ה-אנשי קשר)/אישור/(בוחרים תקייה בכרטיס)/אישור .
ואח"כ אפשר לשים את זה על מצב גיבוי אוטומטי....
מקווה שעזרתי.
עוד משהו ?????
יש לי 4X4 ואפשר לשמור אנשי קשר תוך כדי שיחה.בשעת לילה מוקדמת, בדקתי את המכשיר הכשר 4X4. ואז המשכתי להשתמש בו למשך עוד כמה ימים. לא יכולתי להמשיך לבדוק אותו בלילות, משום שאז אני נוהג לישון.
בדקתי אותו (בשעות היום, כאמור), ראש בראש מול ה Q3 גרסת 2023.
שניהם נחשבים לעילית של המכשירים הכשרים. אם הם היו חברונער'ס, שניהם היו מבקשים דירה בירושלים-רמת שלמה, מינימום
החסרונות הקוסמטיים של 4X4: חריץ כרטיס זכרון משונה, מקשים קטנים יותר משל ה Q3, פנס ממוקם במקום פחות נוח.
4X4 סובל גם הוא ממחלת נפש מעיקה מאוד:
אי אפשר לחפש איש קשר, אלא אם כן אתם יודעים בבירור את שמו. נניח אתם מחפשים את "דודה נחמה". תקישו 'נחמה' - הוא לא ימצא דבר. ה Q3 מנצח בקטע הזה.
עוד מחלה נוראה שמצריכה ביקור אצל פסיכיאטר של ה 4X4: הוא לא מאפשר לשמור מספר תוך כדי שיחה ו/או להוציא שיחה תוך כדי שיחה אחרת. זה מעצבן נורא!! נורא!!
מוזמן לנסות את הQ7 וכנראה תווכח לדעת שהוא עולה על שניהםנמשיך לחכות למכשיר כשר מושלם.
היה לי את ה-Q7 ולדעתי ה-4x4 יותר טוב מכוווווולם !!!! .מוזמן לנסות את הQ7 וכנראה תווכח לדעת שהוא עולה על שניהם
אגב שלשתם אותה חברה....
בעיות קליטה זה לא קשור בכלל לטלפון ,זה קשור בכלל לסים !!!!!!היה לי את 4X4 מזעזע...... למה כל חודשיים גילתי באג אחר והיה צריך לעדכן גירסה?
זה לא נשמע לכם מחשיד ? כל פעם שבאתי לחנות על בעיות (בעיקר קליטה )אמרו לי שיש עידכון חדש וכל עידכון חדש היה מאפס את הפלא.... - לא מומלץ ולא שווה את הכסף אחרי שנה שבק חיים
היום יש לי את הQ7 עוקף אותו בגדול...
איזה גרסה יש לכם ???מתקן טעות.
גם הבלוטוס' של ה 4X4 סובל מהפרעה, כל כמה שניות יש "קפיצה" קלה, שהופכת אותו לנגן לא שמיש.
ועדיין מכשיר נהדר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: