למכשיר עצמו יש אנטנה הכוללת כאבל של 10 מטר אורך. חייבים למקם את האנטנה החיצונית במקום ששם יש קליטה ואז זה יעבוד. אם המשרד נמצא במרתף למשל, יש להוציא את האנטנה החיצונית למקום פתוח ואז ניתן יהיה לראות במכשיר את הבר קליטה משתנה.@bmkol לא ממש מובן.
זה עוזר לכל מקום שאין לו קליטה? או רק למקומות שאין בהם קליטה מתאימה לדור 3?
אתמקד: נניח במשרד שממוקם מתחת האדמה, ואין בו כמעט קליטה - זה הפתרון?
הייתה לי בעיה גדולה עם קשיי קליטה בחדר עבודה שלי כשאני לא יכול לקבל שיחות או להתקשר ובכל פעם הייתי חייב לצאת החוצה כדי לעשות זאת.
עמי
זה קיים גם בהוט מובייל? ובפלאפון?אני בסלקום, והיתה לי את אותה הבעיה, והפתרון פשוט ובחינם.
יש להם שירות שנקרא 'נייח-נייד', דהיינו שכל השיחות שמגיעות לנייד מופנות גם לנייח.
צריך להגיד להם שעושים את זה בגלל שאין קליטה, והשירות יהיה חינם.
במקרה האישי שלי הנייד הוא ההתקשרות היחידה ... למען האמת הרבה ממי שאני מכיר כבר לא משתמשים בנייח.אני בסלקום, והיתה לי את אותה הבעיה, והפתרון פשוט ובחינם.
יש להם שירות שנקרא 'נייח-נייד', דהיינו שכל השיחות שמגיעות לנייד מופנות גם לנייח.
צריך להגיד להם שעושים את זה בגלל שאין קליטה, והשירות יהיה חינם.
אני חייבת דחוף מידע על מגבר קליטה לפלאפון nokia c2 או sumsong e3300
אשמח אם מישהו קנה ומרוצה מזה
אם יוכל ליצור איתי קשר במייל שלי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אני מחפשת מגבר קליטה לפלאפון ולא לטלפון
אשמח אם יצא למישהו להשתמש במשהו טובב
אשמח להמלצות...
אתה השתמשת בזה לפלאפון כשר במקום שאין לך קליטה???
למה זה עבירה פלילית?קחו בחשבון שזה עברה פלילית מבחינת משרד התקשורת והמשטרה לשים כזה דבר
תבררו לפני אנחנו קבלנו דוח (הצלחנו לבטל כי לא ידענו)
איך היא בכל ידעה על זה?המשטרה לא הסבירה באה אמרה שאסור נתנה התראה שצריך להסיר את זה והלכה
אני מניח שהם התבלבלו.המשטרה לא הסבירה באה אמרה שאסור נתנה התראה שצריך להסיר את זה והלכה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: