זה באמת נשמע גרוע.(המתווך אפילו לא הגיע איתנו לדירה. היה בחו"ל)
הגענו למוכרת דרך ישא ברכה(דיווחנו עליה, נרה לי הסירו אותה מהמאגר)דרך אגב הרבה פעמים מי שמפרסם דירה ללא תיווך לא רציני במכירה . כשזה מגיע לקונה רציני פתאום יש להם תירוצים...
שוב משתמש חדש...אז בוא נציב את העובדות
הכלל, לכל דבר יש המון צדדים, תבדקו ותחליטו!
אפילו שכן שהצביע לכיוון הדירה ובזכותו קניתם רשאי לתבוע דמי תיווךאחת ששלמה תיווך. (המתווך אפילו לא הגיע איתנו לדירה. היה בחו"ל)
נכון.אפילו שכן שהצביע לכיוון הדירה ובזכותו קניתם רשאי לתבוע דמי תיווך
קבל את האמת ממי שאמרה...שוב משתמש חדש...
כנראה שלא חייב לתת 2% ואולי אפשר להגיע לפשרה על משהו סמלי כמו חצי אחוז.ואכן מקובל שמי שרק נתן מידע מבקש תיווך מופחת ממי שטיפל בכל העסק.
לא צריך להראות למתווך ולכל מוכר אחר גם של מוצרי חשמל שאתה לחוץ , זה כלל בסיסי במשא ומתןחוץ מזה כל התיאור שלך לא נכון בכלל - מתווכים מנצלים את הלחץ שלך הקונה ומלחיצים עוד יותר לסגור מהר...
הרבה אנשים שאין להם זמן ועצבים להתקשר ולבדוק ולהתאכזב, הולכים מיד לתיווך ומקבלים את המידע הרלוונטי, וגם מוכנים לשלם על זהוהם כלל לא פרסמו
לא מבין את ההיגיון
זה באמת הפתרון האידיאלייחתים את כל גדולי ישראל מכל העדות על הגבלת סכום תשלום למתווך.
הענין הוא שיש הרבה אנשים מציבורים מסויימים שכיף להם לשלם. הם באים למתווך ומשלשלים את הכספים הנ"ל בחדווה ומוסיפים טיפ.הרבה אנשים שאין להם זמן ועצבים להתקשר ולבדוק ולהתאכזב, הולכים מיד לתיווך ומקבלים את המידע הרלוונטי, וגם מוכנים לשלם על זה
מציבורים מסויימים???הענין הוא שיש הרבה אנשים מציבורים מסויימים שכיף להם לשלם. הם באים למתווך ומשלשלים את הכספים הנ"ל בחדווה ומוסיפים טיפ.
כן. לא כל הציבור, אבל הגבירים שבהם ויש להם הרבה אמידיםמציבורים מסויימים???
אהההכן. לא כל הציבור, אבל הגבירים שבהם ויש להם הרבה אמידים
ככה מתווך אמר לי כשהקונה שלנו ביקש הנחה :
ה***....??? כל הזמן מבקשים הנחות. כשאני מתווך ל???***... אני לא צריך לומר כלום.. מביאים ישר, מזומן, מוסיפים טיפ. מעולם לא ביקשו הנחה...
אם הוא היה אומר שהתימנים הם אלה שמפרגנים הייתי אומרת שהוא סתם מגזים....אבל הוא דיבר על קבוצה שבאמת מעלה את יוקר המחיה כי לא חסר להם כסףמתווך אמר לך... המקורות שלך אמינים וחזקים כברזל.
מה אתם אומרים על הרעיון?אני חושב שהפתרון הוא .. (וכאן ישא ברכה ודירומט צריכים להרים את הכפפה)
לעשות מקצוע חדש שנקרא משווק
דהיינו מי שמפרסם בישא ברכה הארגון יציע לו משווק שזה אומר אם אני מתעניין בדירה בישא ברכה אז אני מתקשר למשווק שרשום על הדירה הזו ולא למוכר עצמו
וככה המשווק עונה, מסביר, מתאם את הדירה עם השוכרים ומנהל את המשא ונתן לסגירה
כשבסוף הוא מקבל כ5000 שח מהקונה וכן מהמוכר
הסיבה שיקבל את הסכום הנ''ל הינה שאינו מתאמץ להביא לקוחות וכן למצוא מוכרים
הכל מגיע אליו
וככה יותר מוכרים יפנו לישא ברכה כי לא יהיה להם את הכאב ראש
וכל הציבור ירוויח מהעניין וגם יהיו כמה משפחותיוכלו להגדיל את ההכנסה ........
שהוא לא ילך.מה אתם אומרים על הרעיון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: