שלח לי פרטים למייל 49625699mh*gmail.com
שלחתי מייל .@מקצועי בנדל"ן
אשמח אם תשלח לי פרטים למייל כלפי העיסקה במרכז שכתבת..
s0527151733 שטרוגל ג'ימייל וכו'
---
שלח לי פרטים למייל 49625699mh*gmail.com
שלחתי מייל .@מקצועי בנדל"ן
אשמח אם תשלח לי פרטים למייל כלפי העיסקה במרכז שכתבת..
s0527151733 שטרוגל ג'ימייל וכו'
אני מכירה מקרוב עסקה של רווח של מליון שח ב-3 שניםאני יודע על עסקאות באזור המליון ש"ח
בשלבים מתקדמים יחסית,
צפי רווח - תוך פחות מ 10 שנים - מעל מליון ש"ח!!!!
אשמח לקבל פרטים על עסקאות פינוי בינוי מתקדם במחיר נמוך
לעצם השאלה מה עדיף פינוי בינוי או פריסייל, אז לאחר בירור עמוק ברור שפינוי בינוי בשכונות טובות כגון בירושלים בשכונת הקטמונים ועוד (אפי' בשלב מאוד מתקדם) זה הרבה יותר רווחי, הרווחים שם הם אדירים, ורק יש לזה חסרון שצריך להתחיל מהרגע הראשון לשלם כל חודש משכנתא, וגם להתעסק עם השוכרים, (עד שהיזם מתחיל לשלם), מאידך בפריסייל לא צריך לשלם משכנתא רק לאחר 4 שנים, ועד אז יש שקט, אבל הרווחים לא כ"כ, אז למי שיש יכולת לשלם כל חודש הוצאות משכנתא לכאו' פינוי בינוי (במיקום טוב) שווה הרבה יותר.שאלה לי,
מנסה לבדוק ולהעמיק את נושא השקעה בנדל"ן
ישבתי כבר עם 3 יועצי השקעות (2 מתוכם עם רשיון משרד האוצר)
בעצם,
קיבלתי 2 כיוונים, אבל על שתיהם יש לי אותה שאלה:
כיוןן 1: השקעה בפריסייל (אבל אמיתי!!! היום כל משרד תיווך וכל חברה מוסיפה את המילה פריסייל ולעיתים קרובות מידי זה אפילו מעל הממוצע!!!)
ההשקעה כרגע היא 10% לדוג' + הוצאות של עו"ד, תיווך, ריביות וכדו'... מתקרב לסכומים אדירים והשאר בסיום הבניה ע"י לקיחת משכנתא + הלוואות או הון עצמי שיצטבר במשך 3 שנים וכו'
היתרון: הכסף הראשוני קיים.
השאלה היא: בעוד 3-4 שנים מאיפה מגיעים לשאר הסכומים (ואם זו רק דירה שניה אז בהגדרת דירה חלופית זכאים למשכנתא של 70% עדיין יש 20% להתמודד...)
ועוד יותר- מאיפה משלמים כל חודש את הסכומים האדירים (אם לא מצליחים למכור מיידית או לא מוצאים שוכר הבור עוד יותר עמוק...) שמצברים מההלוואות והמשכנתאות
כיוון 2: השקעה בדירה בשלבי פינוי בינוי מתקדם כך שתהיה עליית ערך יותר מהממוצע.
הון ראשוני- יש חלקי והשאר מהגדלת משכנתא על נכס קיים + משכנתא על הנכס בקנייה
יתרון- כל הכסף יכול להגיע רק ממשכנתא
השאלה היא: איך במיידי מתחילים לשלם תוספת של 9000 ש"ח בחודש למשכנתא?
ובעצם- אני מבינה כשאגיע לשלב חתונת יללדים, כנראה ממילא זה הסכומים שנתחיל לשלם? אז מקדימים את המאוחר?
או שלא הבנתי איזה פואנטה בהשקעת נדל"ן בכלל ויש לי חור מסויים בידע שניסיתי לצבור?
אשמח אם תתן דוגמא של פינוי בינוי בקטמונים שמניב רווחים אדירים.האם מישהו שמע על פריסייל
לעצם השאלה מה עדיף פינוי בינוי או פריסייל, אז לאחר בירור עמוק ברור שפינוי בינוי בשכונות טובות כגון בירושלים בשכונת הקטמונים ועוד (אפי' בשלב מאוד מתקדם) זה הרבה יותר רווחי, הרווחים שם הם אדירים, ורק יש לזה חסרון שצריך להתחיל מהרגע הראשון לשלם כל חודש משכנתא, וגם להתעסק עם השוכרים, (עד שהיזם מתחיל לשלם), מאידך בפריסייל לא צריך לשלם משכנתא רק לאחר 4 שנים, ועד אז יש שקט, אבל הרווחים לא כ"כ, אז למי שיש יכולת לשלם כל חודש הוצאות משכנתא לכאו' פינוי בינוי (במיקום טוב) שווה הרבה יותר.
תוכל בבקשה לשלוח לי פרטים על הדירה הנ"ל למייל: c5861678 שטרודל גימייל נקודה קוםאני מכיר דירה במרכז 48 מטר מושכרת ב - 3,000 ש"ח .
פרויקט של חברת יובלים
תהיה לאחר הפינוי בינוי 3 חדרים כ- 75 מטר + 8 מטר מרפסת.
+ מחסן + חניה.
סטטוס פינוי בינוי: יש רוב , לאחר אישור בוועדה המחוזית
מחיר: 1.27
צפי רווח: כמיליון +
בתוך כמה שנים בודדות. לפי נתונים של היום .
אני לא ממליצה לך בכלל ..תוכל בבקשה לשלוח לי פרטים על הדירה הנ"ל למייל: c5861678 שטרודל גימייל נקודה קום
אשמח למייל rmyzo123שלחתי לך מייל.
אשמח לקבל פרטים yosef24515אני מכיר דירה במרכז 48 מטר מושכרת ב - 3,000 ש"ח .
פרויקט של חברת יובלים
תהיה לאחר הפינוי בינוי 3 חדרים כ- 75 מטר + 8 מטר מרפסת.
+ מחסן + חניה.
סטטוס פינוי בינוי: יש רוב , לאחר אישור בוועדה המחוזית
מחיר: 1.27
צפי רווח: כמיליון +
בתוך כמה שנים בודדות. לפי נתונים של היום .
לא כ"כ פשוט.אפשר למצוא בקלות עסקאות לפינוי בינוי
כנסו ליד 2 ב'מחיר' תרשמו את התקרה שלכם נניח מליון
בחיפוש חופשי תכתבו 'פינוי בינוי'
תתמקדו באיזור מסוים
א. לבדוק באיזה שלב זה נמצא אושסתם מדובר במשאלת לב.
ב. מחיר הדירות באיזור.
ג. כמות הדירות שנמכרה באיזור
ד. להתרשם אם מדובר באיזור מרכזי (בד''כ קבלנים מתמקדים באיזורים מבוקשים בטח כשמדובר בצפון ודרום)
ה. לחפש מידע על הפרוייקט באתרי נדלן לדוגמא 'התחדשות עירונית נוה שאנן'
ו. כמו כן לבדוק כמה פרוייקטים של פינוי בינוי יש באיזור
אכן, אבל יש גם 'מבינים' שמערבבים אותך..לא כ"כ פשוט.
לא כל מי שמפרסם פינוי בינוי מתקדם . זה אכן..!
צריך להבין בזה!
--
זה שזה חתום לא אומר הרבה.וחוצמזה יש מודעות שכתוב שהפינוי בינוי חתום, והדירה נמכרת בגלל שאין לאנשים כח לתהליך או שזקוקים לכסף וכו' או שצריכים כרגע דירה גדולה (משפרי דיור)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: