נכתב ע"י GRN;699364:מי שכפוף לחוקים של החברה, מי שמשועבד לה - הוא נעבך אמיתי.
גם את מאלה שחיים את החיים האמיתיים?? הייתי שמחה להכיר אותך מקרוב, כי אין היום הרבה כאלה...
כבר נושא רביעי באשכול הזה...
נכתב ע"י GRN;699364:מי שכפוף לחוקים של החברה, מי שמשועבד לה - הוא נעבך אמיתי.
נכתב ע"י מי;699118:לנשים - החיים כבר לא מאפשרים מסלול אינטנסיבי כל כך. גם מבחינת הזמן וגם מבחינה כלכלית.
לנערות בסוף תיכון - זה לא ילך במקום סמינרים. הציבור לא פתוח עדיין להצעות כאלו.
הרשי לי לחלוק עלייך, עדן. רוב רובן של הבנות לא תעזנה לעשות דבר כזה.
נכתב ע"י mig;699139:אבל, ברגע שיהיה כזה ביה"ס הסמינרים ידאגו כבר לטמא את הכשר (פוליטיקה אמרנו...)
נכתב ע"י naamah;699165:סליחה על שאלותיי שאינן משקפות אלא בורות לשמה:
באיזה גיל מסיימים תיכון אצלכם? 18?
האם כולן מתחתנות בדיוק בגיל 20? לא לפני או אחרי? (הזכרת כמה פעמים "שנתיים")
מה ההבדל בין התיכון לסמינר?
נכתב ע"י eden7115;699399:וחלקן פורשות - בעיקר כי הלימודים היו "העברת זמן" עבורן - כדי לשמור על מסגרת..
נכתב ע"י naamah;699401:ואלו שפורשות ויוצאות למעשה ללא מקצוע, ממה מתפרנסות אחר כך?
האפשרויות מתחילות במטפלת פרטית/ מעון וכלה בעסקים עצמאיים.נכתב ע"י naamah;699401:ואלו שפורשות ויוצאות למעשה ללא מקצוע, ממה מתפרנסות אחר כך?
נכתב ע"י GRN;699295:אמרי מעתה: עניין של בחירה. מטעמים של שידוכים (השתדלות - לא בטוח במקומה) או מטעמים של שמירה רוחנית, אבל וודאי שאין כאן מחוייבות. בעצם, אולי החברה מחייבת את אלו שכפופים לחוקים שלה. נעבך.
ואיפה האמונה כי "40 יום טרם יצירת הוולד מכריזים בת פלוני לפלוני"?נכתב ע"י יונה יונה;699416:אני לא יודעת מאיזה חוג את, אבל יש חוגים שבת שעזבה סמינר לא מאורסת, תקבל בחור סוג ד' ומטה, וזה השתדלות מינימום לשמור על שם.
נכתב ע"י eden7115;699431:ואיפה האמונה כי "40 יום טרם יצירת הוולד מכריזים בת פלוני לפלוני"?
נכתב ע"י יונה יונה;699416:אני לא יודעת מאיזה חוג את, אבל יש חוגים שבת שעזבה סמינר לא מאורסת, תקבל בחור סוג ד' ומטה, וזה השתדלות מינימום לשמור על שם.
כל חברה מחיבת את אלו שנמצאים בה.
וכל אחד יכול להחליט אם הוא מעונין בפלוסים שהחברה נותנת לו בתור פרט או שהוא מעדיף לחיות לעצמו ו...להסתדר לבד
נכתב ע"י eden7115;699431:ואיפה האמונה כי "40 יום טרם יצירת הוולד מכריזים בת פלוני לפלוני"?
נכתב ע"י יונה יונה;699416:אני לא יודעת מאיזה חוג את, אבל יש חוגים שבת שעזבה סמינר לא מאורסת, תקבל בחור סוג ד' ומטה, וזה השתדלות מינימום לשמור על שם.
השנה פתחו בשצ'רנסקי בי"ב עיצוב בשיתוף סיעור מוחותלו היו עושים שינוי פיוז בחשיבה שגרפיקה זה לא קצת תוכנות וכו'
היו נותנים את לימוד התוכנות במכינה בי"ב ואילו י"ג י"ד היו לוקחים אינסטסיבי עיצוב עם קצת לימודי קודש - הכל היה נראה אחרת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: