נשמע הזוי, לפי זה מבקר יכול לתת קנס לכל מי שעלה בתחנה אחריו...משום שזמן התיקוף יופיע אחרי עליית המבקר
ממש גועלומגיע לו התנהגות ברוטלית.
כי אנשים לא מתלוננים במשרד התחבורה אלא בפרוגהשאלה שצריכה להישאל איפה נבחרי הציבור שלנו ???
הרי חבר הכנסת הרב מקלב הוא סגן שר התחבורה מדוע הוא אינו יכול לפעול בעניין?
תמיד יש את ההוא שבא "תפסיקו להיות חרדים מסכנים"למה צריך להיות תמיד מסכנים?
למה כל דבר קשור לחרדים?
מי שלא משלם הוא גנב ומגיע לו התנהגות ברוטלית.
ולצערנו החרדים הם אלה שלא משלמים, אז מה אפשר לעשות להתלונן על הפקחים, תתלונו על החרדים שלא משלמים.
ואגב, הטופס של תלונות הציבור במשרד התחבורה מאד פשוט ונח אני משתדל למלא על כל איחור או חריגה ורואה שיפור בחוש!
תפסיקו להיות מסכנים ונרדפים.
נורא ואיוםלפי הנהלים של אגד, כ-60 קנסות בחודש מביאים פקח לקבל בונוס חודשי.
זה בסדר, כי זה לא מעודד חלוקת דוחו"תבחברת דן הפקחים זוכים לתגמול על כל דוח שהם מחלקים. דוח איכותי שכולל פרטים מלאים של האזרח מזכה את הפקח בתגמול של 20 שקלים. לעומת זאת דוח שאינו איכותי ללא פרטים מלאים של מקבל הדוח מזכה את הפקח בתגמול של 10 שקלים בלבד.
מי אמר? בטח שמתלוננים לרוב עונים ''בטיפול'' וזהוכי אנשים לא מתלוננים במשרד התחבורה אלא בפרוג
פניות הציבור משרד התחבורה
לי יש מס' פניות אוטובוסים שלא יצאומי אמר? בטח שמתלוננים לרוב עונים ''בטיפול'' וזהו
כנ''ל.לי יש מס' פניות אוטובוסים שלא יצאו
וכבר עבר שנה + כבר שחכתי מזה לגמרי....
נתקלתי באינספור מקרים שאנשים חטפו צעקות/מכות/איומים של נהגים/פקחים ותמיד אני מציע לאנשים להתלונן, 70% מהאנשים שואלים "מה יצא לי מזה" וממשיכים את חייהם...מי אמר? בטח שמתלוננים לרוב עונים ''בטיפול'' וזהו
כנראה שלא ראה אוטובוס מצידו הפנימי שנים רבותהשאלה שצריכה להישאל איפה נבחרי הציבור שלנו ???
הרי חבר הכנסת הרב מקלב הוא סגן שר התחבורה מדוע הוא אינו יכול לפעול בעניין?
יש משהו במה שאתה אומר,נתקלתי באינספור מקרים שאנשים חטפו צעקות/מכות/איומים של נהגים/פקחים ותמיד אני מציע לאנשים להתלונן, 70% מהאנשים שואלים "מה יצא לי מזה" וממשיכים את חייהם...
ברגע שאנשים יתלוננו על כל מקרה משרד התחבורה יהיה חייב לפעול בעניין, אחרת בסוף השנה מבקר המדינה יתן להם על הראש
תחשוב שאתה מתלונןנתקלתי באינספור מקרים שאנשים חטפו צעקות/מכות/איומים של נהגים/פקחים ותמיד אני מציע לאנשים להתלונן, 70% מהאנשים שואלים "מה יצא לי מזה" וממשיכים את חייהם...
ברגע שאנשים יתלוננו על כל מקרה משרד התחבורה יהיה חייב לפעול בעניין, אחרת בסוף השנה מבקר המדינה יתן להם על הראש
לא מדויק, בסופו של דבר משרד התחבורה רואה את מס' התלונות שהצטברו על חברה מסוימת וקונס אותה או לא נותן לה להתמודד שוב על הפעלת הקויש משהו במה שאתה אומר,
כולם יודעים שלא יצא מזה כלום.
יש לי באמתחתי הרבה מאוד מקרים שהסתיימו בהפי-אנד בעקבות פניה למשרד התחבורהיש משהו במה שאתה אומר,
כולם יודעים שלא יצא מזה כלום.
מקווה שזה באמת ככה..לא מדויק, בסופו של דבר משרד התחבורה רואה את מס' התלונות שהצטברו על חברה מסוימת וקונס אותה או לא נותן לה להתמודד שוב על הפעלת הקו
נשמח לדוגמאותיש לי באמתחתי הרבה מאוד מקרים שהסתיימו בהפי-אנד בעקבות פניה למשרד התחבורה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: