blue eagle
משתמש סופר מקצוען
תגלה לנו את הסוד?יש לי באמתחתי הרבה מאוד מקרים שהסתיימו בהפי-אנד בעקבות פניה למשרד התחבורה
לדעתי יש לי פניה מלפני 3 שנים
אין לי מושג מה המס' שלה ....
תגלה לנו את הסוד?יש לי באמתחתי הרבה מאוד מקרים שהסתיימו בהפי-אנד בעקבות פניה למשרד התחבורה
יכול להיות שבתקופה האחרונה זה ממש נהיה תופעה??התופעה הזו חייבת להיפסק פקחי התחבורה הציבורית בירושלים שמסתערים על האטובוסים
הם ממתינים בתחנה ואז פורצים מכל הדלתות לתפוס את הגנבים אלפי תלונות ואין שינוי
ואני תמה למה הם ערבים אין יהודים שיעשו את המלאכה ביותר רגישות והתחשבות
איך זרים מושלים בנו ואנו שותקים.
מאיפה אתה מביא שחרדים לא משלמים??????למה צריך להיות תמיד מסכנים?
למה כל דבר קשור לחרדים?
מי שלא משלם הוא גנב ומגיע לו התנהגות ברוטלית.
ולצערנו החרדים הם אלה שלא משלמים, אז מה אפשר לעשות להתלונן על הפקחים, תתלונו על החרדים שלא משלמים.
ואגב, הטופס של תלונות הציבור במשרד התחבורה מאד פשוט ונח אני משתדל למלא על כל איחור או חריגה ורואה שיפור בחוש!
תפסיקו להיות מסכנים ונרדפים.
נהג שבקביעות לא עצר בתחנה מסויימת - לא להעלאה ולא להורדהנשמח לדוגמאות
גם של סופרבוס בסדרבלת"ק
תושבי ירושלים נושמים לרווחה על כל קו שעובר מאגד לאלקטרה, הפקחים שם מאד מתחשבים, אם לא תיקפו הם רק מוודאים שמתקפים עכשיו, ואם אין רב קו מבקשים יפה שתתקף בפעם הבאה. לא ראיתי עדיין אפילו פעם אחת שהם נתנו דו"ח למישהו.
אחת מההנאות הם, ליסוע בקו של אלקטרה לחלוף על פני התחנה שעומדים שם גדוד המחבלים - הפקחים של אגד, וליהנות שהם לא יכולים לעלות לאוטובוס שאתה נוסע בו. זר לא יבין.
איך הכריז פעם הנהג (הערבי) של קו 3 ברמקול כשהגעתי איתו לתחנה הסופית שלו, תודה שנסעתם באלקטרה ולא באגד.
חשבתי כבר שקבלת פיצוי...תוך תקופה קצרה הנהג נעלם מהעיר, וכל הנהגים בקו חזרו לעצור בכל התחנות שבוטלו בזדון ע"י דן
אתמול במקרה נסעתי באוטובוס אלקטרה שהמכשיר תיקוף בחלק האחורי לא עבד וכל שאר המכשירים-כן עבדו, עלה פקח ואני בטבעיות נדחפתי קדימה כדי לתקף, ופתאום אני שם לב שהפקח ירד כלעומת שבא אחרי שהבין שחצי אוטובוס לא תיקפו! באגד הוא היה מוביל את האוטובוס כמו שהוא למגרש הרוסים...בלת"ק
תושבי ירושלים נושמים לרווחה על כל קו שעובר מאגד לאלקטרה, הפקחים שם מאד מתחשבים, אם לא תיקפו הם רק מוודאים שמתקפים עכשיו, ואם אין רב קו מבקשים יפה שתתקף בפעם הבאה. לא ראיתי עדיין אפילו פעם אחת שהם נתנו דו"ח למישהו.
אחת מההנאות הם, ליסוע בקו של אלקטרה לחלוף על פני התחנה שעומדים שם גדוד המחבלים - הפקחים של אגד, וליהנות שהם לא יכולים לעלות לאוטובוס שאתה נוסע בו. זר לא יבין.
איך הכריז פעם הנהג (הערבי) של קו 3 ברמקול כשהגעתי איתו לתחנה הסופית שלו, תודה שנסעתם באלקטרה ולא באגד.
מס' לוחית רישוי, מס' קו, שעת יציאה של הנסיעה, שעה מדויקת של האירוע, מספר תחנה (קוד תחנה + שם רשמי), כיוון הנסיעהתגלה לנו את הסוד?
לדעתי יש לי פניה מלפני 3 שנים
אין לי מושג מה המס' שלה ....
ואת כל אלה אתה מספיק לכתוב ברגע...מס' לוחית רישוי, מס' קו, שעת יציאה של הנסיעה, שעה מדויקת של האירוע, מספר תחנה (קוד תחנה + שם רשמי), כיוון הנסיעה
בפניה על נהג - קוד נהג, אם תצליחו להשיג (בדן זה מופיע על המכשיר שליד הנהג)
אלו נתונים שמקלים על משרד התחבורה לאתר את הנסיעה ולטפל בפניה
שהנהג נותן גז ואתה נשאר בתחנה....אין סיכוי!ואת כל אלה אתה מספיק לכתוב ברגע...
או שאתה ממהר לרדת\ נדחף בין 40(במקרה הטוב) נוסעים...שהנהג נותן גז ואתה נשאר בתחנה....אין סיכוי!
את פרטי האוטובוס אפשר לבדוק בתנועות אחרונות ברב קוואת כל אלה אתה מספיק לכתוב ברגע...
לא גסות, יושר וצדק.אולי אני טועה כי אחרי שסמתי את ההודעה הזו
הנייק המרומז הוחלף בזה
בדקתי וזה נייק חדש שלא מגיב רק בשני אשכולות
מישהו יבדק מי הבנ"א אחת ולתמיד ויודיע
סליחה על הגסות זה ממש עצבן אותי
זה חידוש. טוב לדעתאת פרטי האוטובוס אפשר לבדוק בתנועות אחרונות ברב קו
(עד כמה שזכור לי)
בשביל זה אני נעזר ב-איפה בוס לפי מספר רישוי של האוטובוס (הפרט הראשון שכדאי לרשום בכל אירוע תח"צ)ואת כל אלה אתה מספיק לכתוב ברגע...
אף אחד לא מתלונן על הדו"ח שאגב גם הוא הרבה פעמים לא צודקאבל להתלונן על זה שמקבלים דו"ח על אי תשלום, גם אם לא ידעתם שנגמר החופשי זה קצת...
אולי נהגי קבלןאני רואה מספרים גבוהים בשתי תחנות המוצא, סביר להניח שמדובר בבאג, או בנסיעות שבגלל תקלה טכנית לא ניתן היה לשייך אותן לתחנה אחרת
טעיתי ברב קו אונליין זה לא מופיע, (או שבעבר זה היה כתוב גם באתר)את פרטי האוטובוס אפשר לבדוק בתנועות אחרונות ברב קו
(עד כמה שזכור לי)
אאל"ט בעמדות של קווים יש פירוט חלקי (מספר קו + חברה מפעילה)זכור לי שפעם זה היה מופיע (אולי בעמדות טעינה)
זה מחזיר אותנו להתחלה...טעיתי ברב קו אונליין זה לא מופיע, (או שבעבר זה היה כתוב גם באתר)
זכור לי שפעם זה היה מופיע (אולי בעמדות טעינה)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: