פונים לנקודה בה בוצע העבירהבאיזה אזור כי אתה לא יכול לפנות לכל משטרה נראה לי
פונים לנקודה בה בוצע העבירהבאיזה אזור כי אתה לא יכול לפנות לכל משטרה נראה לי
הכי גומר מצחוק זה לראות חרדים מוציאים פלא' קטן וכשר ומשחקים אותה מצלמים...ובמיוחד בציבור החרדי פחות מתלוננים. אצל החילונים פשוט מוציאים פלאפון ומצלמים ואז הפקח\נהג וכו' מתקפלים
הועברו למקום שלא מתלוננים...יש לי באמתחתי הרבה מאוד מקרים שהסתיימו בהפי-אנד בעקבות פניה למשרד התחבורה
כולל מקרים של נהגים סוררים שנעלמו מהנוף
חחחגם של סופרבוס בסדר
אתמול עליתי ואתה רואה את הפקח נינוח אוכל בורקסים להנאתו.....
איפה של אגד קופצים כמו חיות רעבות!
נכון!!!מנסיון אם יש לך חופשי לכל הארץ לא כדאי שיהיה ערך צבור
כי תגלה שהוא לאט לאט נגמר
לא יודע למה אבל לפעמים זה מחייב נסיעה גם לבעלי חו"ח
לצערי מניסיוןכנוסע קבוע אפשר לארגן תביעת ענק על הפקחים הערבים הבריונים
אם אתה לא מבין את הבעיהלמה צריך להיות תמיד מסכנים?
למה כל דבר קשור לחרדים?
מי שלא משלם הוא גנב ומגיע לו התנהגות ברוטלית.
ולצערנו החרדים הם אלה שלא משלמים, אז מה אפשר לעשות להתלונן על הפקחים, תתלונו על החרדים שלא משלמים.
ואגב, הטופס של תלונות הציבור במשרד התחבורה מאד פשוט ונח אני משתדל למלא על כל איחור או חריגה ורואה שיפור בחוש!
תפסיקו להיות מסכנים ונרדפים.
אגב חברה שלי טוענת שהוא יהודי-לא הייתי שם - שמעתי מחברה שהיתה שם וראתה-
במקרה אני מכירה אישית את האישה הזאת-
זה מה שפורסם-
במשטרה סיפרו כי אמש הותקפה אישה בחודש מתקדם להריונה כשביקשה לרדת עם בעלה בתחנת האוטובוס. באותה עת עלו פקחים וביקשו מהשניים להציג בפניהם את כרטיס הנסיעה. לאחר שהתפתח דין ודברים בין הצדדים, לרבות דחיפות הדדיות, ירדה האישה מהאוטובוס, ולפתע הותקפה בבעיטה על ידי אחד הפקחים. כתוצאה ממעשיו, היא נזקקה לבדיקה רפואית.
וזה עוד משהו-
שירה, מאזינה שהייתה עדה לאירוע אלים מצד פקחים באוטובוס אתמול בירושלים, סיפרה לבצלאל קאהן במהדורת הבוקר: "קבוצת פקחים עלתה לאוטובוס מכל הדלתות במקביל ופשוט התחילו להרביץ לאנשים, דחפו אנשים קדימה. פקחית דחפה גבר חרדי והפקח השני נתן בעיטה בבטן לאשתו שהייתה בהיריון מתקדם והעיף אותה החוצה. אני מפחדת לעלות על אוטובוסים. זה נהיה מפחיד"
זה שבעט אמר שכולנו אחים?...אגב חברה שלי טוענת שהוא יהודי-
משהו אחד הגיע לשם ואמר לו כזה- הדתיים האלו- רק בעיות וכו'... אתה לא באמת בעטה לה בבטן וכו'
ואז הוא אמר:
תפסיקקק דייי לא רוצה לשמוע, תפסיק לדבר שטויות, אני כן בעטתי והמשיך לומר עוד כמה דברים ולבסוף הוא אמר "כולנו אחים" ואנחנו לא צריכים להתנהג ככה במצב הזה, כשיש מלחמה וכו...
אכן. ובמקרה כזה אפשר פשוט להציע למבקר 25 שקל במקום שיחייב בקנס..נורא ואיום
זה בסדר, כי זה לא מעודד חלוקת דוחו"ת
ואז יתן לך דוח על שוחד..אכן. ובמקרה כזה אפשר פשוט להציע למבקר 25 שקל במקום שיחייב בקנס..
כנראה הוא לא התכוון לבעוט בה וזה קרה גם בלי שהוא רצה..זה שבעט אמר שכולנו אחים?...
מנסה להבין את הסיטואציה
זן כזהזה שבעט אמר שכולנו אחים?...
מנסה להבין את הסיטואציה
נכון יש גם סיטואציות כאלה בדיוק. שרק ליד הנהג המכשיר עובד ואין מעבר ולנשים יש עוד בעיה, שכולם שם גברים.בלת"ק חלקי
לכל אלה שטוענים שהחרדים גזלנים
אני נסעתי השבוע באוטובוס עירוני
ויש לי חופשי שנתי
ובאמת רציתי לשלם
לא היה לי איך!
המכשיר הקרוב לדלת לא עבד
ולא היה מקום לנשום!!!
כל האוטבוס היה מפוצץ עגלות ואנשים
באמת באמת לא היה אפשר לשלם
ואז פקח עלה
ונדחף ודחף את כולם
וכעס על האנשים שלא שילמו
זה לא הגיוני
גם אם רציתי לשלם לא יכולתי
לא מגיע קנס בכזה מקרה
בטח אם יש לי חופשי
כך שאין שום רווח מלא לשלם
זה לא נכון להגיד בגלל זה שהערבי הזה היה נחמד,ערבים עושים הרבה ומתנקלים..
גם אפשר להגיד שגם אצל הערבים לא צריך להכליל,
נסעתי באוטובוס בתל אביב שהיה צריך לעלות 3 כסאות גלגלים של נכים,
ועצר את האטובוס רץ מאחד לאחד ועזר לכולם..
כמה זמן לוקח לפתוח פניה למשרד התחבורה?אמרה תתלונני עליו. לבנתיים לא הגעתי לזה
מי שלא משלם האם מגיעה לו התנהגות ברוטלית?מי שלא משלם הוא גנב ומגיע לו התנהגות ברוטלית.
בתחושה שלי האתר של משרד התחבורה ממש לא נחמד להגשת תלונות.כי אנשים לא מתלוננים במשרד התחבורה אלא בפרוג
פניות הציבור משרד התחבורה
לאנשים שאכפת להם, אבל לא אכפת להם להשתגע ליסוע עד לעמדות ולעמוד בתור רק כדי לקדם הלאה את התלונה.לאנשים שבאמת אכפת להם
מעניין לבדוק כמה המידע שם מפורטקבלת פירוט הנסיעות והפעולות שבוצעו בכרטיס רב-קו בתחבורה הציבורית
www.kolzchut.org.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: