תודה על התשובה (אגב, למעלה יש מי שחולק עליך.)אתה תקבל את זה ככל מטרה.
לסגירת הלוואות / משהו אחר.
ומה הפער בריבית, "בגדול", בין הלוואה לכל מטרה לבין הלוואה לדיור ?
תודה על התשובה (אגב, למעלה יש מי שחולק עליך.)אתה תקבל את זה ככל מטרה.
לסגירת הלוואות / משהו אחר.
בחוץ בנקאי אין הבדל, אין להם את הענין של הקצאת הון כמו בבנקים, נפק"מ למיחזור עתידי לבנק.תודה על התשובה (אגב, למעלה יש מי שחולק עליך.)
ומה הפער בריבית, "בגדול", בין הלוואה לכל מטרה לבין הלוואה לדיור ?
הכי בגדול שיש, אזור ה2% בכל המסלוליםהשאלה היתה לצורך מיחזור:
יועץ הציע לי שאממן את 100% מהדירה להשקעה שאני קונה במשכנתא, ע"י שאקח הלוואה נוספת לדיור בחוץ בנקאי במישכון של דירת המגורים שלי, והיא תכסה את החלק שלא מכוסה בהלוואה הראשונה, ומיד אח"כ אמחזר אותה בבנק כהלוואה לדיור.
הרעיון הוא שבנק לא יכול לתת הלוואת משכנתא במישכון של נכס אחר, שאינו הנכס הניקנה, ואילו החוץ בנקאי לא כפופים להנחיה הזו. אבל אחרי שיש הלוואה לדיור של חוץ בנקאי ואתה מגיע לבנק כדי למחזר אותה, הוא לא מתעניין כיצד בדיוק ההלוואה הזו נוצרה.
העניין, שעכשיו אחרי שכבר שילמתי את מלוא מחיר הדירה (ולקחתי הלוואות קצרות טווח כדי לממן את החלק שמעבר למשכנתא), התעוררה השאלה הנ"ל, האם אפשר לקחת הלוואה בחוץ בנקאי אחרי שהתמורה כבר שולמה.
לכן אני שואל, אם אקח הלוואה בבנק שלא לדיור, מה יהיה הפער בריבית.
תודה.
אם התכוונת, להמיר הלוואות - בהלוואות המוגדרות לדיור?!העניין, שעכשיו אחרי שכבר שילמתי את מלוא מחיר הדירה (ולקחתי הלוואות קצרות טווח כדי לממן את החלק שמעבר למשכנתא), התעוררה השאלה הנ"ל, האם אפשר לקחת הלוואה בחוץ בנקאי אחרי שהתמורה כבר שולמה.
אז כך.."הון ובית".
סליחה על הבורות. לא הבנתי את כוונתך.
המטרה היא להגיע לכך שההלוואה לצורך קניית הדירה בסכום שמעבר ל-70% תהיה בריבית המקובלת כהלוואה לדיור.
וההצעה היא לקחת את ההלוואה בחוץ בנקאי ולמחזר אותה אח"כ בבנק.
על כך הגיעה תגובתך, ולא הבינותיה!
הבנתי אותך, לא בערך - במדוייק!כן, בערך.
יש כל מיני הלוואות: חלק מחברים, מגמ"חים, ממשפחה, וחלק הלוואות בנקאיות.
הצד השווה שבהן שצריך להחזיר אותן בקרוב, באופן יחסי, ואני צריך להמיר אותן בהלוואת משכנתא.
ועדיף שהמשכנתא תהיה לדיור ולא לכל מטרה, כדי שהיא תהיה ברבית נמוכה.
תודה.
כמה אחוזים כל חלק בתמהיל ומה סוג ההכנסותשלום רב, אשמח לעצותיכם המחכימות.
אני בתהליך לקיחת משכנתא בסכום של כ1,250,000, על דירה יד 2, 70% מימון.
חוץ מזה, בעוד כמה חודשים אצטרך עוד משכנתא על דירה נוספת, מקבלן, בסכום של כ630,000. 50% מימון.
הכנסות כ16 אלף, 5 ילדים.
ע"י יועץ הוצע לי תמהיל כזה:
פריים -02
קבועה לא צמוד 4.8
משתנה 2.9
קבועה צמודה3.5
הכל ל30 שנה, שפיצר.
היועץ עובד רק עם בנק טפחות, ואמר לי שהוא לא מבין בעניין של איזה תמהיל כדאי לי... ושהמומחיות שלו היא להשיג את האישור מהבנק למה שאני צריך.
השאלות שלי:
א. להישאר עם יועץ כזה?
ב. מה דעתכם על הריביות והתמהיל?
תודה רבה!
האחוזים נתונים לשינויים, נניח שהכל חלקים שווים.כמה אחוזים כל חלק בתמהיל ומה סוג ההכנסות
הוא יועץ או סוכן ?היועץ עובד רק עם בנק טפחות, ואמר לי שהוא לא מבין בעניין של איזה תמהיל כדאי לי...
א. לאא. להישאר עם יועץ כזה?
תברח..היועץ עובד רק עם בנק טפחות, ואמר לי שהוא לא מבין בעניין של איזה תמהיל כדאי לי... ושהמומחיות שלו היא להשיג את האישור מהבנק למה שאני צריך.
השאלות שלי:
א. להישאר עם יועץ כזה?
סליחה!הוא יועץ או סוכן ?
כן.תודה על התשובות...
לזכותו ייאמר שהוא שקוף אתי לגמרי, אמר לי בפה מלא שהוא עובד רק עם בנק אחד וזה חסרון, ושאני יכול לעזוב אותו בלי קפידות אם זה לא מתאים לי.
אז אם אני עוזב אותו, מה דעתכם על Walty? @הון ובית ראיתי מש שכתבת עליהם לפני כמה חודשים. זו עדיין דעתך?
זה לא חיסרון, זה לחטוא לכל מהות העבודה!שהוא עובד רק עם בנק אחד וזה חסרון,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: