עוד נקודה שאם יקח לו כמה שנים עד המחזוראם המודעות שיש היום, אני חושב שהם מיעוט שהולך ונכחד
הריבית שיחסוך בינתיים כבר יכול לעלות על עמלות ההיוון
תתקן אותי אם אני טועה
עוד נקודה שאם יקח לו כמה שנים עד המחזוראם המודעות שיש היום, אני חושב שהם מיעוט שהולך ונכחד
אכן, אם אלו היו 2 האפשרויות היחידות.עוד נקודה שאם יקח לו כמה שנים עד המחזור
הריבית שיחסוך בינתיים כבר יכול לעלות על עמלות ההיוון
תתקן אותי אם אני טועה
כמה שאתה צודק...נכון מאוד !
הבעיה היא שרוב האנשים שפונים לייעוץ בכזה פורום גדול לא רוצים לשפוך את כל הדברים האישיים שלהם
ולכן כדאי לפנות באישי לאחד מהמבינים בנושא שיבין בדיוק את צרכי הלקוח ויתאים לו משכנתא הולמת
גילוי נאות 2: וגם אניגילוי נאות: אני יועץ משכנתאות
1. הכל יכול להיות, אתה יכול לעקוב בפורום שמגיעים תמהילים שהושגו בלי יועץ, וגורפים מחמאות פה אחד מהיועצים, אבל עיקר ערך המוסף של יועץ הוא לא בהשגת ריבית טובה (למרות שזה גם קורה לרוב) אלא בבניית תמהיל נכון בהתאם לצרכי הלקוח, ואכמ"ל.שלום רב,
שאלה דחופה ביותר!!
בני מתכוון לקחת משכנתא וכלתי 'שמעה' מיועצים במשפחה שאם המשכנתא אינה מסובכת ויש להם הכנסות מספיקות 1. הרי שיועץ משכנתאות אינו נדרש עבורם. 2. ושיועץ לפעמים מקבל על חלק מהלקוחות עיסקה טובה וחלק פחות או לפחות לא יותר ממה שהלקוח יכול להשיג.
שאלותי:
1. האם נכון שבמשכנתא לא מאוד מסובכת לפעמים הבנק יתן ללקוח אותו דבר או אפילו יותר טוב
2. האם נכון לומר את התאוריה: שהיועץ יקבל לפעמים מחיר טוב רק על חלק מהלקוחות, ואילו על שאר הלקוחות לא יקבל מחיר טוב.
3. שאלה קריטית לא פחות: האם אחרי שכבר אקבל 'בלי יועץ' מהבנק הצעה. הבנק בדרך כלל כבר לא יתן לאותו לקוח שוב הצעה, משופרת יותר' דרך יועץ משכנתאות.
4. האם העובדה שאני בתור 'אבא' לוקח חלק ורוצה להיות ערב משלם מסבכת או מקילה
רבותי אנא מכם מי שיש לו מידע ישלח לי הודעה פרטית ויותר טוב אלקטרונית ל eliezer0527628120 שטרודל וכו'
ומי שיוכל להתקשר אלי לטלפון שבתוך הנ"ל אודה לו מאוד
ומן השמים תבורכו בכל הברכות
כן.קניתי דירה להשקעה ולקחתי משכנתא על כחצי ממחיר הדירה הנקנית.
שמעתי מיועץ שיש לי אפשרות לקבל משכנתא נוספת מגוף חוצבנקאי ולשעבד את הדירה שאני גר בה, שאינה הדירה הנקנית.
האם זה נכון?
האם אפשר לעשות את זה גם אחרי שכבר שילמתי את כל התשלום על הדירה?
תודה!
כנ"ל גוף חוץ בנקאי לא מחויב לנהלי בנק ישראל ולכן הוא יכול לתת לךמה בעניין זה שכבר שילמתי על הדירה?
שלום רב,
אם אני לוקח משכנתא עם בוליט ל-5 שנים,
ואני רוצה להחזיר את כל הקרן אחרי 4 שנים,
האם יש קנס יציאה?
במסלול פריים אין עמלות היוון בכלל.שלום רב,
אם אני לוקח משכנתא עם בוליט ל-5 שנים,
ואני רוצה להחזיר את כל הקרן אחרי 4 שנים,
האם יש קנס יציאה?
אתה תקבל את זה ככל מטרה.תודה !
מה בעניין זה שכבר שילמתי על הדירה?
זה יחסית הצעות שוות.שלום
אני מעוניין לקחת הלוואת בלון לשלוש שנים מהקרן השתלמות
הם הציעו או ריבית קבועה של 3% צמוד מדד, או פריים + 0.6
מה עדיף?
כנ"לזה יחסית הצעות שוות.
אבל אני הייתי הולך על הפריים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: