אני מניח שאפשר להעביר את זה בכל בנק כמעט עם ריביות מצויינותלפי הנתונים שכתבתי, אני נחשב מקרה קשה או קל?
אתה צריך לשאול את עצמך ואני מניח שעשית את זה
אם ההכנסות שלך 16 , האם אתה תעמוד בהתחייבויות של 10 בחודש עם 2 המשכנתאות ..
אני מניח שאפשר להעביר את זה בכל בנק כמעט עם ריביות מצויינותלפי הנתונים שכתבתי, אני נחשב מקרה קשה או קל?
תענוג הכתיבה שלך. כמו תמידזה לא חיסרון, זה לחטוא לכל מהות העבודה!
הוא לא מבען כלום במשמעויות של ניהול מכרז, ההבדלים בין הבנקים, מי רעב יותר היום, מי מתאים למה, ועוד ועוד..
שפשוט יעזוב את המקצוע - ויפסיק להזיק ללקוחותיו.
נראה לכם הגיוני רופא שמכיר רק מחלה אחת, ולכל מי שפונה אליו - הוא דוחף את אותה תרופה, שבכלל מתאימה רק למקרים ספציפיים מיוחדים ומוזרים??!!
והוא שקוף - אפשר לא לבוא אליו, יעני אדם ישר..
ייתכן והוא ישר - אבל אידיוט שלא מבין את המקצוע שהוא מתיימר לעבוד בו.
אני לא משלם הכל לבד...אני מניח שאפשר להעביר את זה בכל בנק כמעט עם ריביות מצויינות
אתה צריך לשאול את עצמך ואני מניח שעשית את זה
אם ההכנסות שלך 16 , האם אתה תעמוד בהתחייבויות של 10 בחודש עם 2 המשכנתאות ..
תלוי למי..לפי הנתונים שכתבתי, אני נחשב מקרה קשה או קל?
אלו היועצים של הדור הקודם, לפני שהבינו את המקצוע.זה לא חיסרון, זה לחטוא לכל מהות העבודה!
הוא לא מבען כלום במשמעויות של ניהול מכרז, ההבדלים בין הבנקים, מי רעב יותר היום, מי מתאים למה, ועוד ועוד..
שפשוט יעזוב את המקצוע - ויפסיק להזיק ללקוחותיו.
נראה לכם הגיוני רופא שמכיר רק מחלה אחת, ולכל מי שפונה אליו - הוא דוחף את אותה תרופה, שבכלל מתאימה רק למקרים ספציפיים מיוחדים ומוזרים??!!
והוא שקוף - אפשר לא לבוא אליו, יעני אדם ישר..
ייתכן והוא ישר - אבל אידיוט שלא מבין את המקצוע שהוא מתיימר לעבוד בו.
הנה עוד מישהו שבוחר נכון@ari1980 אפשר את המייל שלך?
הנה עוד מישהו שבוחר נכון
בהצלחה
א.לדעתי לא כדאי.מה דעת המומחים,
הצעה ממרכנתיל 530,000 (59% מימון).
זו"צ, הכנסות של כ-11,000 ש"ח,
קל"צ 180,000 ש"ח 12 שנה, 4.45% ריבית
משתנה כל 5 שנים ל"צ 175,000 ש"ח 30 שנה, 4.86% ריבית
פריים 175,000 ש"ח 30 שנה, ללא תוספת / הפחתה
ס"ה החזר חודשי 3,507 ש"ח.
לחילופין באותו תמהיל, להפוך את המשתנה לצמודה ואז הריבית למשתנה - 3.45 ולקבל גם הפחתה בפריים של 0.2.
במקרה כזה ההחזר החודשי ירד קצת ל 3,342 ש"ח לחודש.
א. האם להצמיד ?
ב. איך הריביות ?
ג. האם כדאי לשנות את התמהיל למשהו אחר.
ד. עד כמה להתעקש לקצר את תקופת המשתנה בכדי לחסוך בקנסות במקרה מיחזור (כמו שכתבו כאן למעלה).
תודה מראש
שאלה נוספת בענין זה,מה דעת המומחים,
הצעה ממרכנתיל 530,000 (59% מימון).
זו"צ, הכנסות של כ-11,000 ש"ח,
קל"צ 180,000 ש"ח 12 שנה, 4.45% ריבית
משתנה כל 5 שנים ל"צ 175,000 ש"ח 30 שנה, 4.86% ריבית
פריים 175,000 ש"ח 30 שנה, ללא תוספת / הפחתה
ס"ה החזר חודשי 3,507 ש"ח.
לחילופין באותו תמהיל, להפוך את המשתנה לצמודה ואז הריבית למשתנה - 3.45 ולקבל גם הפחתה בפריים של 0.2.
במקרה כזה ההחזר החודשי ירד קצת ל 3,342 ש"ח לחודש.
א. האם להצמיד ?
ב. איך הריביות ?
ג. האם כדאי לשנות את התמהיל למשהו אחר.
ד. עד כמה להתעקש לקצר את תקופת המשתנה בכדי לחסוך בקנסות במקרה מיחזור (כמו שכתבו כאן למעלה).
תודה מראש
אפשר על חשבון הקל"צ? כלומר מצד הכלל שמינימום שליש יהיה קבוע.הייתי מכניס זכאות ע"ח הקל"צ, ומקצר ל10 שנים גם את הזכאות וגם את הקל"צ, מגיע בערך לאותו החזר, ואולי אפשר להרוויח איזה עשירית או שניים גם בקל"צ
כןאפשר על חשבון הקל"צ? כלומר מצד הכלל שמינימום שליש יהיה קבוע.
זכאות זה מסלול קבוע צמודאפשר על חשבון הקל"צ? כלומר מצד הכלל שמינימום שליש יהיה קבוע.
לטעמי אין ענין לקחת יועץ לגרירה בכלל, רוב הערך מוסף של יועץ נמצא בבניית התמהיל, מה שלא קיים בגרירה.שאלה: גרירת משכנתא מנכס חדש ללא טאבו מסודר שכל השכנים רשומים באותה חלקה לנכס חדש ללא טאבו מסודר שכל השכנים רשומים באותה תת חלקה. זה ההבדל שהצליח היועץ להמציא....
לדברי יועץ משכנתא אני צריך לקחת יועץ בהרבה כסף- מעל שמונה אלף ש"ח כי הנכס השני הוא גרוע מהראשון, אפי' שעו"ד עומד מאחורי הדברים ומאשר כל דרישה.
דעתכם... האם גרירה 8,000 לא מאוד יקר? מוצדק? מוגזם?
גרירה זה תהליך ארוך מתיש ולא תמיד צפוי בחלק מהבנקיםלטעמי אין ענין לקחת יועץ לגרירה בכלל, רוב הערך מוסף של יועץ נמצא בבניית התמהיל, מה שלא קיים בגרירה.
אא"כ אין לכם כוח להתעסק בניירת ובלגן, ואז המחיר המוצדק הוא שכר שעתי של מזכירה/שליח.
זו דעתי, אשמח לשמוע דעת מומחים נוספים בפורום (כעיקרון הדיון הזה מצדיק אשכול לעצמו, אבל רוכב על הגל, ובגלל החשיבות אתייג לכאן מס' מומחים כאן מהפורום להביע דעה)
@הון ובית
@ראובן 23
@ari1980
@E_Y
@שאר המומחים (כואב לי כבר האצבעות)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: