אף שלא הייתי פה תקופה, לא שיניתי את דעתי בענין:
אני מנוע מלהגיב על עבודה של יועץ מקצועי, מהסיבות שכבר פירטתי בעבר.
חחחח התגעגענו לזה
אף שלא הייתי פה תקופה, לא שיניתי את דעתי בענין:
אני מנוע מלהגיב על עבודה של יועץ מקצועי, מהסיבות שכבר פירטתי בעבר.
ברור שישאנחנו זו"צ עם הכנסה של 7000 בחודש, ומעוניינים במשכנתא של 260 א' לדירה של 500 א', כך שעל פניו האחוז מימון לא גבוה ויש לנו יותר מ30% הכנסה פנויה להחזר החודשי, ובכל זאת שני בנקים ענו לנו שאנו צריכים להביא ערב משלם בגלל שההכנסה לא מספיקה ואנחנו צעירים ואין לנו ותק וכו'. אשמח לשמוע אם יש אפשרות לקבל משכנתא בלי ערב משלם.
אנחנו זו"צ עם הכנסה של 7000 בחודש, ומעוניינים במשכנתא של 260 א' לדירה של 500 א', כך שעל פניו האחוז מימון לא גבוה ויש לנו יותר מ30% הכנסה פנויה להחזר החודשי, ובכל זאת שני בנקים ענו לנו שאנו צריכים להביא ערב משלם בגלל שההכנסה לא מספיקה ואנחנו צעירים ואין לנו ותק וכו'. אשמח לשמוע אם יש אפשרות לקבל משכנתא בלי ערב משלם.
בד"כ קורה לזוגות צעירים עם וותק של פחות משנה ניתן לסדר את זהאנחנו זו"צ עם הכנסה של 7000 בחודש, ומעוניינים במשכנתא של 260 א' לדירה של 500 א', כך שעל פניו האחוז מימון לא גבוה ויש לנו יותר מ30% הכנסה פנויה להחזר החודשי, ובכל זאת שני בנקים ענו לנו שאנו צריכים להביא ערב משלם בגלל שההכנסה לא מספיקה ואנחנו צעירים ואין לנו ותק וכו'. אשמח לשמוע אם יש אפשרות לקבל משכנתא בלי ערב משלם.
יכול לעבור חלק בכל בנק בהגשה נכונהא. 2500 כולל, 4500 מעבודה, ותק של שנתיים וחצי.
ב. בנק פאג"י, ובנק פועלים.
וסתם שאלה איפה קונים היום דירות ב500,000 שקל?אנחנו זו"צ עם הכנסה של 7000 בחודש, ומעוניינים במשכנתא של 260 א' לדירה של 500 א', כך שעל פניו האחוז מימון לא גבוה ויש לנו יותר מ30% הכנסה פנויה להחזר החודשי, ובכל זאת שני בנקים ענו לנו שאנו צריכים להביא ערב משלם בגלל שההכנסה לא מספיקה ואנחנו צעירים ואין לנו ותק וכו'. אשמח לשמוע אם יש אפשרות לקבל משכנתא בלי ערב משלם.
על דירה שניה, אפשר לקבל 70% בהצהרה על חלופית.לדעת המומחים פה-
כמה אחוזי מימון אפשר לקבל
ברכישת דירה שניה ושלישית ביחד בפריפריה,
ומהו גובה הריבית?
צריך להבין את המפה ממשקפי הבנקאי:אנחנו זו"צ עם הכנסה של 7000 בחודש, ומעוניינים במשכנתא של 260 א' לדירה של 500 א', כך שעל פניו האחוז מימון לא גבוה ויש לנו יותר מ30% הכנסה פנויה להחזר החודשי, ובכל זאת שני בנקים ענו לנו שאנו צריכים להביא ערב משלם בגלל שההכנסה לא מספיקה ואנחנו צעירים ואין לנו ותק וכו'. אשמח לשמוע אם יש אפשרות לקבל משכנתא בלי ערב משלם.
תכתבי תקופות וסכומים..אני הייתי רוצה חוות דעת בבקשה
האם לקחת תמהיל:
קלצ -4.9%
קצ- 3.45%
פריים -5.25
או
קל"צ - 390,000 – 4.97%
פריים - 429,000 – 0.3%- (4.95%)
משנתה כל 5 צמודה - 221,000 - 3.53%
קבוע צמוד - 260,000 – 2.91%
ודבר נוסף האם כדאי משתנה כל 5 או כל 2.5
ממש תודה רבה
ל25 שנהתכתבי תקופות וסכומים..
אגב, ניתן לכאורה להשיג יותר זול, במידה והכל חלק.
אם קונים את זה ביחד אפשר בדוחק להוציא 70% על כל אחד, ואכמ"ל.לדעת המומחים פה-
כמה אחוזי מימון אפשר לקבל
ברכישת דירה שניה ושלישית ביחד בפריפריה,
ומהו גובה הריבית?
אני הייתי רוצה חוות דעת בבקשה
האם לקחת תמהיל:
קלצ -4.9%
קצ- 3.45%
פריים -5.25
או
קל"צ - 390,000 – 4.97%
פריים - 429,000 – 0.3%- (4.95%)
משנתה כל 5 צמודה - 221,000 - 3.53%
קבוע צמוד - 260,000 – 2.91%
ודבר נוסף האם כדאי משתנה כל 5 או כל 2.5
ממש תודה רבה
התמהיל השני עם מצ טוב יותר.ל25 שנה
קל"צ-450
קצ-425
פריים 425
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: