חברה משכנת זה בטח לא היה...עשיתי גם פעם אחת תוך 9 ימים..
כמובן תלוי בהרבה דברים. .בפרט סוג העסקה. העניין הרישומי שלו. טאבו. מנהל. חברה משכנת שמאות וכדומה
שם את התשעה ימים אפשר להכפיל בזמן נכבד
חברה משכנת זה בטח לא היה...עשיתי גם פעם אחת תוך 9 ימים..
כמובן תלוי בהרבה דברים. .בפרט סוג העסקה. העניין הרישומי שלו. טאבו. מנהל. חברה משכנת שמאות וכדומה
הפוךחברה משכנת זה בטח לא היה...
שם את התשעה ימים אפשר להכפיל בזמן נכבד
לא יד 2הפוך
אם זה רכישה יד 2 חברה משכנת אפשר לבצע את התיק ביומיים
למהלא יד 2
הגיוני לא בדקתי כעת, אבל זה היה המצב מאז שבנק ישראל הסיר את מגבלת המשתנה כל 5 לפחות, ואז כל הבנקים פתחו מגוון עוגנים, עד לפני מס' חודשיםנכון להיום זה כמעט לא משמעותי לתדהמתי
בדקתי היום בלאומי יצא לי מצ 5 ומצ 1 כמעט אותו דבר
אם אתם מסוגלים לעמוד בהחזר של זה, אז לענ"ד עדיף את זה:
בתנאי שמורידים משמעותית בשנים בכל הצמודות, ברמה שהקרן נאכלת מהחודש הראשון גם באינפלציה גבוהה.
לא שמתי על מחשבון, אבל נראה לי בעין שזה ייצא אותו החזק
קיבלתי הצעה מבנק טפחות האם היא טובה(ביקשתי פחות סיכונים בגלל המדד שצפוי להעלות)אם אתם מסוגלים לעמוד בהחזר של זה, אז לענ"ד עדיף את זה:
בתנאי שמורידים משמעותית בשנים בכל הצמודות, ברמה שהקרן נאכלת מהחודש הראשון גם באינפלציה גבוהה.
לא שמתי על מחשבון, אבל נראה לי בעין שזה ייצא אותו החזר בערך
מה הסכום בכל מסלול, ולכמה שנים?קיבלתי הצעה מבנק טפחות האם היא טובה(ביקשתי פחות סיכונים בגלל המדד שצפוי להעלות)
קלצ -4.9%
קצ- 3.45%
פריים -5.25
מה אומרים?
ע"י יועץ?קיבלתי הצעה מבנק טפחות האם היא טובה(ביקשתי פחות סיכונים בגלל המדד שצפוי להעלות)
קלצ -4.9%
קצ- 3.45%
פריים -5.25
מה אומרים?
כןע"י יועץ?
קלצ 450- 25 שניםמה הסכום בכל מסלול, ולכמה שנים?
הקלצ והפריים מצויינים.קלצ 450- 25 שנים
קצ-425 - 25 שנים
פריים- 425 - 30 שנים
אף שלא הייתי פה תקופה, לא שיניתי את דעתי בענין:
כי אמרו לי שמשתנה כל 2.5 או 5 זה סיכון כפולהקלצ והפריים מצויינים.
הריבית בק"צ קצת יקרה, ובכלל, אם אתם רוצים פחות סיכונים אז למה לחקתם כ"כ הרבה ק"צ?
זה נכון. אבל אולי עדיף יותר פריים?כי אמרו לי שמשתנה כל 2.5 או 5 זה סיכון כפול
לאזה נכון. אבל אולי עדיף יותר פריים?
אני לא בקי כ"כ בפרטי התיק ובתכניות שלכם וכו', אבל בכללי ההצעה עדיין משתלמת ביחס למזרחי טפחות.
אגב, יש סיבה שבגללה הלכתם דוקא למזרחי
זה יועץ לא מהפורום זה חבר יועץ (ללא תשלום) ואין לו בעיה שאני יקבל חוות דעת על מנת להגיע למיקסום באפשרויות מול הבנקאף שלא הייתי פה תקופה, לא שיניתי את דעתי בענין:
אני מנוע מלהגיב על עבודה של יועץ מקצועי, מהסיבות שכבר פירטתי בעבר.
במקרים של תיקים חלקים, בד"כ טפחות לא נותן הכי זול.לא
יש לך בנק אחר להמליץ אשמח
תודה רבהבמקרים של תיקים חלקים, בד"כ טפחות לא נותן הכי זול.
יכול להיות שיש לכם איזשהו מורכבות בתיק שבגללה היועץ הלך דוקא לטפחות. אני לא יודע את כל הפרטים.
אם באמת הכל חלק, מומלץ לבדוק בפועלים, דיסקונט, לאומי וכו'.
אם כך אין שום סיבה בעולם ללכת לטפחותתודה רבה
הכל חלק
אז התמהיל כדאי לחלק כך או להוריד מהקצ ולהוסיף את זה למשתנה צמודה כל 2.5הקלצ והפריים מצויינים.
הריבית בק"צ קצת יקרה, ובכלל, אם אתם רוצים פחות סיכונים אז למה לחקתם כ"כ הרבה ק"צ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: