מתחיל ב-5000 ש"ח בתמהיל הגיוני.מה גובה החזר חודשי משוער בלקיחת משכנתא של 1M בפריסה של 30 ש'
כן.(האם פריסה של 30 ש' זה המקסימום?)
מתחיל ב-5000 ש"ח בתמהיל הגיוני.מה גובה החזר חודשי משוער בלקיחת משכנתא של 1M בפריסה של 30 ש'
כן.(האם פריסה של 30 ש' זה המקסימום?)
ממש תודה רבההתמהיל השני עם מצ טוב יותר.
ועדיין אינו טוב מספיק, יש כאן יותר מידי הצמדה.
בכל מקרה אם אתם לקוחות טובים סביר, ניתן לשפר משמעותית!
גם את התמהיל וגם את הריביות.
זה מאתמול - לקוח לא משהו..
אותם תקופות כמו שלכם, 20% הצמדה, ולא 33% כמו אצלכם, ותראו את ההפרש בריביות!
(מסתכלים על הנומינלית).
צפה בקובץ המצורף 1289771
איזה בנק??התמהיל השני עם מצ טוב יותר.
(מסתכלים על הנומינלית).
מדובר פה על תצהיר כוזב ברשות המיסים ממ"נ.אם קונים את זה ביחד אפשר בדוחק להוציא 70% על כל אחד, ואכמ"ל.
יופי של ריביות...התמהיל השני עם מצ טוב יותר.
(מסתכלים על הנומינלית).
צפה בקובץ המצורף 1289771
יש לך לתת מספרים של מתווכים?בבית שאן ודימונה. לאחר בדיקה שעשיתי באופן יחסי גם השכירות שם לא מניבה פחות, כמובן באופן יחסי למחיר הדירה.
ככה..?!יש לך לתת מספרים של מתווכים?
לקנות שם דירה להשקעה.
מסכים אתך בהחלט,לחלוטין לא אחראי!
לא מומלץ להתנהל ככה!
אפילו מסוכן.
נהדר..מסכים אתך בהחלט,
לצורך כך אני צריך מספרי טלפון של מתווכים להתחיל לבדוק.
לא מבין מה ההתקפה הזו?נהדר..
עליהם אתה הולך לסמוך???
חלילה.לא מבין מה ההתקפה הזו?
מידע ראשוני על מחירים למטר, מצבי הדירות,
תמונות של דירות,
זה רק ממתווכים,
(הם בדר"כ בונים עליך לתיווך, וישר מורידים נסח טאבו מהאתר, מצלמים תמונות,
הכי חכם זה לבקש מהם את כל המידע, הם עובדים קשה לרצות אותך בתור לקוח.)
כמובן שאחרי הבירור הראשוני יש עוד הרבה מה לברר...
בסייעתא דשמיא.
כולם חוץ מדיסקונט.איזה בנקים נותנים היום משכנתא לדירה מפוצלת?
בשביל דירה מפוצלת?אני הייתי מגישה קודם כל בבנק בו אתם מנהלים את החשבון ואם לא נותנים אפשר לנסות במזרחי ויש בנקים נוספים
רק כדאי לפני כן לקחת עו"ד לפני הבקשה הראשונית למתן משכנתא -ולבדוק האם בוצעה על פי חוק והאם יש היתכנות לבצע שינוים שיכולים לעלות מחדש את ערך הנכס ולמנוע קנסות
במידה ולא נבנה בהיתר קחו בחשבון להוריד כ300,000 מערך הדירה
משכנתא לדירה מפוצלת זה בהחלט לא משכנתא רגילה כמובן שאם נבנה בהיתר ניתן להוציא משכנתא אבל זה משהו שצריך לעבוד עליו ומומלץ לתיק כזה לקחת יועץ שילווה גם אם היא מפוצלת ל2 זה כבר נכס לא בטוח לבנק והגיוני שיעשה על זה בעיות ולכן יועץ טוב ידע איך להגיש את זה נכוןבשביל דירה מפוצלת?
אני לא רואה סיבה לחפש דוקא בנק מסויים.
בקו הכללי כדאי תמיד לנסות לבקש בבנק שבו מתנהל העו"ש של הלקוחות, אבל מעבר לזה, אין היום כ"כ בעיה עם דירות מפוצלות.
יועץ אמר לי שהוא דיבר עם פקיד בכיר בבנק הפועלים והוא אמר לו שמפוצל ל-3 יכול לעבור חלק.
אם זה מפוצל ל-4 אז כדאי ללכת למזרחי.
יש הבדל גדול מאוד בין דירה מפוצלת לבין דירה שיש בה חריגות בנייה.משכנתא לדירה מפוצלת זה בהחלט לא משכנתא רגילה כמובן שאם נבנה בהיתר ניתן להוציא משכנתא אבל זה משהו שצריך לעבוד עליו ומומלץ לתיק כזה לקחת יועץ שילווה גם אם היא מפוצלת ל2 זה כבר נכס לא בטוח לבנק והגיוני שיעשה על זה בעיות ולכן יועץ טוב ידע איך להגיש את זה נכון
אני עשיתי לאחרונה מחזור משכנתא (בלי יועץ. הלכתי לכמה יועצים עם ההצעה שקיבלתי והם אמרו לי שהם לא יכולים לשפר את זה. היה לבנק איזשהו סיבה לרדוף אחרי), והדירה שלי מפוצלת ל-2, והשמאי לא הוריד לי כלום מערך הדירה, וגם הבנק לא עשה שום בעיה על זה שהדירה מפוצלת. הם אפילו לא אמרו מילה בענין למרות שזה היה רשום בצורה הכי ברורה בשמאות.גם במקרה ואין היתר ניתן להוציא משכנתא רק מראש לחשבן את השמאות שהיא בד"כ פחות 300,000
בתמהיל הגיוני בלי הרבה הצמדה, זה מתחיל ב-4000 ש"ח ל-30 שנה, ו-5000 ש"ח ל-20 שנה.שואל בשביל חבר כמה הפרש יהיה בהחזר חודשי על משכנתה של 800000 ל20 שנה או ל30 שנה
וכמה בערך החזרים חודשיים יהיו לכל יהיה לכל אופציה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: