יש לכם שאלות בנושא משכנתאות? אשמח לסייע לכם.

מצב
הנושא נעול.

A052

משתמש סופר מקצוען
הפריים זה גבוה בגלל שזה הרבה כסף, ואז זה גם סיכון גדול כי כל עליה של הפריים (שב30 שנה יכול גם לעלות ב15% ויותר) תעלה משמעותית את גובה ההחזר החודשי.

הון ובית

נדל"ן. משכנתאות. כלכלת המשפחה
מנהל
מנוי פרימיום

הון ובית

מנהל
מנוי פרימיום
שלום לכולם,
קבלתי תמהיל למשכנתא ע"י יועץ, האם יש מה לשפר?צפה בקובץ המצורף 991460
יכולים להיות הרבה פרמטרים משפיעים - כמו גובה ההכנסות, חוסן פיננסי של הלקוח, סוג ההכנסות, שיעור המימון מתוך הנכס, עוד ..
כאן ספציפית כל כספי הזכאות - גרמו לבנק למרווח נמוך מאד, ולכן הוא ייקר את זה בשאר המסלולים.
תנסו להוריד שם סכומים / להעביר לקצ, ולהוריד גם בכמות הפריים.

הון ובית

מנהל
מנוי פרימיום
הפריים זה גבוה בגלל שזה הרבה כסף, ואז זה גם סיכון גדול כי כל עליה של הפריים (שב30 שנה יכול גם לעלות ב15% ויותר) תעלה משמעותית את גובה ההחזר החודשי.
הכלל הוא - על כל עליה של 1% בפריים, ההחזר החודשי של מסלולי הפריים יעלה ב10%.

הון ובית

מנהל
מנוי פרימיום
זה חייב להיות הכנסות מאותו מקום עבודה כל חודש?
צריך וותק באותן התחום, בדר"כ לפחות שנה. במקרים מסויימים, ניתן להתחשב גם בפחות, אבל ייתכן ויהיה צורך לשלב ערב. תלוי מקרה.
או מקבץ הכנסות בעלות וותק.
מקווה שהבנתי את השאלה.

נערך לאחרונה ב:

הון ובית

מנהל
מנוי פרימיום
אני בורה בעניין משכנתאות,
ואנחנו צריכים להוציא ומכיון שאני בענין של מתמטיקה אני רוצה שיוציאו לי את ההצעה הטובה ביותר,
חשבתי ללכת ל2/3 בנקים לבקש הצעה, ועם זה לבוא ליועץ, יש בזה תועלת או שסתם בזבוז זמן?
לאיזה בנקים עדיף ללכת ועל מה לשים לב...???
אשמח לדעת המומחים.
1. באם תתנהלו נכון - תהיה תועלת. באם תגישו את עצמכם לא טוב, יהיה בזה נזק ממשי.
2. בחירת הבנקים - תלוי בטיב העסקה = נכס, ולווים.
3.אם בסופו של דבר תחליטו ללכת על יועץ, יהיה בזה בזבוז זמן.
תנסו להתייעץ עם יועץ - האם במקרה שלכם כדאי לכם להתחיל לבד, או מראש שיעשו עבורכם את העבודה.

מס' 1

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הקל"צ סוחב איתו עמלות היוון גבוהות במיוחד, ולכן במקרה של פירעון מוקדם שווה לשלם למס' שנים ריבית יותר גבוהה ביתר המסלולים, ולא להיפרד מעשרות אלפי שקלים בעת הפירעון.
@משכנטוב @א12345 @ari1980 @Y996
A052
מקצועי בלבד

ומה דעתך\ם ע"ז? [עוד 10 שנים אני רוצה לפרוע הכל]
תודה רבה

קבצים מצורפים

• הצעה ד.PNG
    הצעה ד.PNG
    KB 69.7 · צפיות: 60

ari1980

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
ריביות מצוינות. הייתי ממליץ לבדוק לקחת יותר בפריים לכיוון ה 45-50 אחוז ואת המצ לבקש להעלות בריביות בשביל לנסות להוריד בקלצ או בפריים. בקלצ סיכוי גבוה שלא יסכימו כי זה אחלה ריביות

מצליחנות

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
האם שווה למחזר (מיחזור פנימי) מריבית 3.26 מל"צ כל חמש, לריבית מל"צ כל שנתיים ב 3.1
לא משמעותי ברביות כ"כ אבל אם המשתנה כל 5 וכל 2 לא קריטי אז כחלק מתהליך מיחזור אני ימחזר גם את זה
מה אומרים?
@משכנטוב
@ari1980

eli3434

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
אשמח אם תוכל להסביר למה
איך זה קופץ ל10%
זה החישוב אחוז אחד על כל ההלוואה כפול השנים של ההלוואה שיורדת בגלל שהתשלום שפיצר יוצא בערך 10 אחוז על כל תשלום.
זה כמובן משתנה כמה שנים נשאר עד לסיום ההלוואה.
אתה יכול לבדוק את זה עצמאית במחשבון הלוואות...

משכנטוב

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
אוטומציה עסקית
האם שווה למחזר (מיחזור פנימי) מריבית 3.26 מל"צ כל חמש, לריבית מל"צ כל שנתיים ב 3.1
לא משמעותי ברביות כ"כ אבל אם המשתנה כל 5 וכל 2 לא קריטי אז כחלק מתהליך מיחזור אני ימחזר גם את זה
מה אומרים?
@משכנטוב
@ari1980
אם יש סיבה טובה, אז זה לא היסטרי ההבדל.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה