12,000 בממוצע, ניתן גם פחות - אבל זה יגרום לייקור המשכנתא. תלוי גם בתקופות.כמה הכנסות צריך כדי לקחת משכנתא של 900 אלף?
יכולים להיות הרבה פרמטרים משפיעים - כמו גובה ההכנסות, חוסן פיננסי של הלקוח, סוג ההכנסות, שיעור המימון מתוך הנכס, עוד ..שלום לכולם,
קבלתי תמהיל למשכנתא ע"י יועץ, האם יש מה לשפר?צפה בקובץ המצורף 991460
זה חייב להיות הכנסות מאותו מקום עבודה כל חודש?12,000 בממוצע, ניתן גם פחות - אבל זה יגרום לייקור המשכנתא. תלוי גם בתקופות.
הכלל הוא - על כל עליה של 1% בפריים, ההחזר החודשי של מסלולי הפריים יעלה ב10%.הפריים זה גבוה בגלל שזה הרבה כסף, ואז זה גם סיכון גדול כי כל עליה של הפריים (שב30 שנה יכול גם לעלות ב15% ויותר) תעלה משמעותית את גובה ההחזר החודשי.
צריך וותק באותן התחום, בדר"כ לפחות שנה. במקרים מסויימים, ניתן להתחשב גם בפחות, אבל ייתכן ויהיה צורך לשלב ערב. תלוי מקרה.זה חייב להיות הכנסות מאותו מקום עבודה כל חודש?
1. באם תתנהלו נכון - תהיה תועלת. באם תגישו את עצמכם לא טוב, יהיה בזה נזק ממשי.אני בורה בעניין משכנתאות,
ואנחנו צריכים להוציא ומכיון שאני בענין של מתמטיקה אני רוצה שיוציאו לי את ההצעה הטובה ביותר,
חשבתי ללכת ל2/3 בנקים לבקש הצעה, ועם זה לבוא ליועץ, יש בזה תועלת או שסתם בזבוז זמן?
לאיזה בנקים עדיף ללכת ועל מה לשים לב...???
אשמח לדעת המומחים.
ריביות מצוינות. הייתי ממליץ לבדוק לקחת יותר בפריים לכיוון ה 45-50 אחוז ואת המצ לבקש להעלות בריביות בשביל לנסות להוריד בקלצ או בפריים. בקלצ סיכוי גבוה שלא יסכימו כי זה אחלה ריביותהקפצה...
אשמח אם תוכל להסביר למההכלל הוא - על כל עליה של 1% בפריים, ההחזר החודשי של מסלולי הפריים יעלה ב10%.
זה החישוב אחוז אחד על כל ההלוואה כפול השנים של ההלוואה שיורדת בגלל שהתשלום שפיצר יוצא בערך 10 אחוז על כל תשלום.אשמח אם תוכל להסביר למה
איך זה קופץ ל10%
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: