מתואמת 2.56שנתיים
מתואמת 2.56שנתיים
כמה שקוף שהלכת לבד לבנק..אני באמצע תהליך הוצאת משכנתא לדירה ראשונה, השמאי נתן לדירה ערך של 900000, ואני צריך לקחת משכנתא על סכום של 550,000, נתנו לי הצעה לקחת משכנתא שליש בפריים שליש בריבית קבועה ושליש בריבית משתנה האם זה נכון לקחת ככה? או בגלל שהריבית צפויה לרדת (?)עדיף לקחת באופן שונה?
ביטחונת לבנקמה התהליך של לקיחת משכנתא ?
יש אישור עקרוני, יש הערכת שמאי טובה, מה השלב הבא ?
מה זה ?ביטחונת לבנק
ממש לא, הלכתי ליועץ משכנתאות באופן מסודר, אמרתי לו בגדול מה הסכום שאני יכול להחזיר (לצורך הענין באזור ה3700), הוא אמר לי שזה משכנתא ל20 שנה, הוא המליץ לי לקחת 540 אלף במקום 550, שזה לא יעבור את ה60 אחוז, והוא אמר לי שהוא בונה את זה שליש שליש שליש, ורציתי לברר דעת המומחים כאן, באופן עקרוני האם זה מוסכם ככה לפרוס את זה, אשמח להתיחסותך, בתודה מראשכמה שקוף שהלכת לבד לבנק..
זה נקרא בע'גה המקצועית- תמהיל בית ספר!
כשהבנק עושה ללקוח בית ספר.
תמהיל בונים לפי תרכי הלקוח ומצב השוק.
ולפני שמכירים אותך ואת הסיפור שלך, אי אפשר לזרוק סתם.
כולל אפילו כמה כסף אתה יכול / רוצה להחזיר בחודש..
מעולותמשכנתא על 1100000
370000 קל"צ ל14 שנה 4.52%
730000 משתנה כל 3 לא צמוד ל21 שנה 4.57% בסיס+0.65
איך הריביות??
הגיוני זה סקאלה רחבה.איזה חברות חוץ בנקאיות היום נותנות משכנתא על נכס מסחרי (מעון ילדים)
בריביות יחסית הגיוניות ובאחוז מימון הכי גבוה ?
באיזה בנק אתה עושה את המשכנתא?מה זה ?
עם יש יכולת החזר, וותק בעבודה,היי,
אנחנו אמורים לחתום חוזה בימים הקרובים על דירה ראשונה בעז"ה,
לא המוכר ולא העורך דין דרשו מאיתנו להוציא אישור עקרוני על לקיחת משכנתא מהבנק,
השאלה היא- האם יש לזוג צעיר שמכניס יפה בחודש ללא מינוסים וצ'קים חוזרים סיבה לחשוש מסירוב משכנתא?
אני נוגע בדבר אבל יש לי דעה ברורה בנושאובכל מקרה האם כדאי לבקש מהבנק אישור עקרוני לבד ולא ע"י יועץ משכנאות?
נקבע ע"י השמאיגובה המשכנתא שניתן לקחת נקבע ע"י שמאי מהבנק וזהו? או שיש עוד פרמטרים שונים כמו - מטרים שרשומים על הדירה בעירייה וכו'..?\
תודה על התשובה!עם יש יכולת החזר, וותק בעבודה,
אין סיבה
אני נוגע בדבר אבל יש לי דעה ברורה בנושא
נקבע ע"י השמאי
אבל השמאי בודק את כל הנתונים של הנכס (מטרים, עירייה,וכו')
מה השאלה בטוחתודה על התשובה!
מה אתה מייעץ בכללי- כדאי לבדוק את גובה המשכנתא שאפשר לקחת על הדירה לפני חתימה?
טפחותבאיזה בנק אתה עושה את המשכנתא?
אוקיי..ממש לא, הלכתי ליועץ משכנתאות באופן מסודר,
אני לפני לקחת משכנתא לדירה ראשונה . האם מקובל לקחת הצעה מכמה יועצי משכנתא להשוואת הצעות ?
אמרתי לו בגדול מה הסכום שאני יכול להחזיר (לצורך הענין באזור ה3700), הוא אמר לי שזה משכנתא ל20 שנה, הוא המליץ לי לקחת 540 אלף במקום 550, שזה לא יעבור את ה60 אחוז, והוא אמר לי שהוא בונה את זה שליש שליש שליש, ורציתי לברר דעת המומחים כאן, באופן עקרוני האם זה מוסכם ככה לפרוס את זה, אשמח להתיחסותך, בתודה מראש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: