@ari1980כאילו המלצ יהיה 4.45??
כמה זה ישפיע על ההחזר בערך?
היועץ רק אמר לי ירד עוד..
@ari1980כאילו המלצ יהיה 4.45??
כמה זה ישפיע על ההחזר בערך?
היועץ רק אמר לי ירד עוד..
באיזה שעה מחר העדכון??נכון מאוד. ואולי אפילו פחות. תלוי בעדכון מחר
מה ההסבר?בשבועיים האחרונים הבנקים הורידו את הריביות, במיוחד מזרחי שבד"כ נותן ריביות יקרות
אשמח לדעת מה ההערכה לגבי המל"צ ל5 שנים ב26 במזרחי.תבצע אחרי ה26 יירד לך המלצ עוד בערך ב0.1
ירידה בערך ב .0.2אשמח לדעת מה ההערכה לגבי המל"צ ל5 שנים ב26 במזרחי.
בתודה מראש!
ואו יתכן שיהיה לי מלצ של 4.35?? (כעת 4.55)ירידה בערך ב .0.2
לא. שלך כל שנתיים. לא 5ואו יתכן שיהיה לי מלצ של 4.35?? (כעת 4.55)
ושוב- מה יקרה מחר? באיזו שעה? מי מעדכן? אשמח להסבר
מעבר לכך- המלצ שלי זה נקרא מלצ כל 5?
תודה רבה על נדיבותך @ari1980
אני כרגע גם הייתי לוקח כל 2 כי אתה מראש מקבל את זה יותר זול. וגם סיכוי גבוה שיירד יותר מהר. תוך שנתיים. . ופחות עמלות היוון אם יהיהזהו
זה מה שהבנתי מהאישור
ומה עדיף?
אם לא צריכים משכנתא, לא לוקחים סתם גם כשהריביות זולות....אז מה אומרים היועצים הנכבדים, כדאי להוציא עכשיו משכנתא או עדיך להמתין עדיין?
לא. שלך כל שנתיים. לא 5
תוכל לענות על השאר?ואו יתכן שיהיה לי מלצ של 4.35?? (כעת 4.55)
ושוב- מה יקרה מחר? באיזו שעה? מי מעדכן? אשמח להסבר
מעבר לכך- המלצ שלי זה נקרא מלצ כל 5?
תודה רבה על נדיבותך @ari1980
זה חישוב של עלויות גיוס חודשי ובמקרה של מזרחי חצי חודשי. עושים חישוב של ממוצע עליות או ירידות ומזה נגזר העוגן של המלצ. ועליו התוספת.תוכל לענות על השאר?
תודה!!!
ברור. כמובן שלא על זה מדברים. השאלה היא היות שצריכים, אבל יש אפשרות לחכות כמה חודשים, אם יש עדיפות לקחת עכשיו, או אדרבא, להמתין.אם לא צריכים משכנתא, לא לוקחים סתם גם כשהריביות זולות....
עדיף לחכות כמה חודשים, רק אל תחכה לרגע האחרון! תתחיל לעבוד על המשכנתא חודש וחצי קודם.ברור. כמובן שלא על זה מדברים. השאלה היא היות שצריכים, אבל יש אפשרות לחכות כמה חודשים, אם יש עדיפות לקחת עכשיו, או אדרבא, להמתין.
בינלאומי היום, זה לא פעם בחודש?חוץ מהבינלאומי עושים חישוב חד חודשי.
מתי מועד החישוב של הבינלאומי?שאר הבנקים חוץ מהבינלאומי עושים חישוב חד חודשי. בסוף החודש.
תחילת חודש. אבל אצלם לא ברור לי 100 אחוז. הם היו אמורים לעבור גם לאגחים. ייתכן שהם באמת באגחים. עד השנה הם היו לפי ריבית ממוצעת. בקיצור תאמת??? הם כמעט לא רלוונטיםמתי מועד החישוב של הבינלאומי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: