מי יכול לעזור לי ?
איך אפשר להוציא מהמשכנתא שאני לוקחת כסף להון עצמי ?? (הלוואה שלקחתי ואני חייבת להחזיר ?)
תודה מראש לעונ
תספרי קצת יותר.מי יכול לעזור לי ?
איך אפשר להוציא מהמשכנתא שאני לוקחת כסף להון עצמי ?? (הלוואה שלקחתי ואני חייבת להחזיר ?)
תודה מראש לעונים.
רק אם לא יהיה שינויים במצב האשראי. חזרות חלילה. או הלוואות חדשות.האם מי שיש לו אישור עקרוני מהבנק ויש לו שמאות טובה שע"פ השמאות הזו הבנק יכול לתת ללוה את הסכום שהוא ביקש
האם יש איזו שהיא אפשרות שהבנק יסרב לתת משכנתא ?
בואו נחדד!האם מי שיש לו אישור עקרוני מהבנק ויש לו שמאות טובה שע"פ השמאות הזו הבנק יכול לתת ללוה את הסכום שהוא ביקש
האם יש איזו שהיא אפשרות שהבנק יסרב לתת משכנתא ?
ומי שרוצה להחכים בנושא עוד המון.בואו נחדד!
אישור עקרוני, כשמו כן הוא - עקרונית!
לעיתים הוא ניתן על בסיס הצהרות של הלקוח, וזה גם מופיע באותיות הקטנות של האישור.
במידה ועוד לא נבדקו מסמכים - הבנק יעשה בדיקת מסמכי הכנסות/עו"ש/התחייבויות נוספות, וזה כמובן יכול להיתקע בזה.
מעבר לכך, בשמאות ישנם מוטיבים שאינם רק השווי, אלא נקודות נוספות שגם עליהם תיק יכול להיפסל. דוגמת חריגות בניה, שינוי ייעוד הנכס, שוהים בנכס בעייתיים, פרצלפציה, הערות אזהרה בעייתיות, רישום בעייתי, ועוד ועוד ועוד.
וכמובן, אפשרות לבטח את הלווים והנכס.
תכל'ס, שום דבר לא סגור - עד שהוא סגור!
אם שמאי הוריד 20,000 על נגיד סגירת מסתור כביסה וסגירת חלונות במרפסת (לא גג !) והוא כתב שזה נעשה ללא היתרדוגמת חריגות בניה,
נלחצת מדי..אם שמאי הוריד 20,000 על נגיד סגירת מסתור כביסה וסגירת חלונות במרפסת (לא גג !) והוא כתב שזה נעשה ללא היתר
זה יכול לגרום שהבנק יסרב לתת משכנתא ???
מה עושים כל אלו שקונים דירות עם חריגות, לא לוקחים/מקבלים משכנתא ??
נכון, כי בחוזה יהיה כתוב שגם אם הבנק לא נותן לי משכנתא, זה לא גורע מההתחייבויות שלי בחוזה. ומאיפה אני יכול להשיג קרוב למיליון ש"ח בלי הבנק ?? ועוד תוך תקופה ממש קצרה ??נלחצת מדי..
קצת חריגות ועם ההפחתה זה מקובל ונורמאלי..
מה זה 'הסכם שיתוף' ?אם אין הסכםשיתוף כשצריך. זה דברים שרוב הבנקים יעשו בעיות..
יש לי שמאות מוקדמת, מה זה אומר ?רוצה להיות בטוח? יש לך שמאות? תשלח לבנק ותראה שזה מאושר
ללא הסכם שיתוף זה רק במקרים שאין תת חלקה.. בטאבו
או בעברית טאבו משותף ושאין הסכם חלוקה חתום בין הדיירים..
השאלה למה זה?המלצה על שמאי שעובד עם מזרחי באזור ירושלים
ל 25 שנהלעניין חישוב עמלת פרעון מוקדם ואיזה מסלול לבחור
מישהו יודע כמה היה המל"צ הכי נמוך מאז ומעולם ?
(נצרך כדי להחליט איזה מסלול לבחור )
לא רלוונטי במלצ לכמה שנים בסה"כ אלא כל כמה זמן מועד שינוי הריביתל 25 שנה
שנתייםלא רלוונטי במלצ לכמה שנים בסה"כ אלא כל כמה זמן מועד שינוי הריבית
ברגיל לא בודקיםכשיש אישור עקרוני, חתימות, הערת אזהרה וכו', ובקצרה תהליך המשכנתא יצא כבר לדרך אחרי שנבדקו ההכנסות ודירוג האשראי, האם יש פעימה נוספת שבה נבדק דירוג האשראי?
(בעברית מובנת: אם כעת אקח הלוואה רגילה היא עלולה להפריע לתהליך של המשכנתא?)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: