כמה המל"צ?דיברתי עם הבנק והם אמרו לי שהם יכולים להחליף לי את הפריים במלצ כל 5 בריבית 5.3
מה היועץ אומר, שווה?
לכמה שנים?
וכמה בשאר המסלולים?
באיזה בנק?
כמה המל"צ?דיברתי עם הבנק והם אמרו לי שהם יכולים להחליף לי את הפריים במלצ כל 5 בריבית 5.3
מה היועץ אומר, שווה?
@הון ובית @ראובן 23 @ari1980כמה המל"צ?
לכמה שנים?
וכמה בשאר המסלולים?
באיזה בנק?
לפי מה שכתבו פה היועצים, אפשר לכאורה לקבל את המל"צ בחצי אחוז פחת ממה שהציעו לכם.יש לי 530,000 ש''ח בפריים + 0.2
והבנק הציע לי להחליף את הפריים במלצ כל 5 שנים
בריבית 5.3%
שאר המשכנתא במסלול קלצ 3.5% ובזה אני לא רוצה ליגוע.
שווה למחזר לבד או שיועץ יכול לחסוך יותר?
באיזה בנק?יש לי 530,000 ש''ח בפריים + 0.2
והבנק הציע לי להחליף את הפריים במלצ כל 5 שנים
בריבית 5.3%
שאר המשכנתא במסלול קלצ 3.5% ובזה אני לא רוצה ליגוע.
שווה למחזר לבד או שיועץ יכול לחסוך יותר?
תבקשו מלצ בפחות מ-5%. זה יוריד לכם בהחזר החודשי.אם אפשר שיאשרו לי את הנתון
כעת אין לי בעיה עם ההחזר החודשי שלנו
יש לנו פריים 170K ל30 שנה פריים נטו
יהיה שווה למחזר אותו למלצ? עד איזה ריבית יהיה שווה? זה יעלה לי את ההחזר החודשי? למחזר למשתנה כל שנתיים או כל 5?
שימו לב לי טענו בבנק שככל שמורידים שנים הריבית עולהתבקשו מלצ בפחות מ-5%. זה יוריד לכם בהחזר החודשי.
אם אתם יכולים לקצר את זה ל-25 שנה, אז זה ודאי חסכון גדול.
הפער בריבית בין 30 שנה ל-25 שנה הוא מזערי, וזה ודאי שווה כי משלמים הרבה פחות ריבית בסך הכולל בגלל שזה פריסה לפחות שנים.שימו לב לי טענו בבנק שככל שמורידים שנים הריבית עולה
ודאי לי הוסיפו חצי אחוזהפער בריבית בין 30 שנה ל-25 שנה הוא מזערי, וזה ודאי שווה כי משלמים הרבה פחות ריבית בסך הכולל בגלל שזה פריסה לפחות שנים.
באיזה בנק?
אם זה ל30 שנה תוכל לקבל בפחות
לא יודעת כמה היועצים לוקחים אבל יש מצב שזה כבר לא שווה
לא בא לפגוע בפרנסתכם ח"ו
אבל זה גם מה שהם יגידו
או שעדיף להשאיר את הפריים כי אולי היא תרד בהמשך ואז כבר לא יתנו לי פרייםבאיזה בנק?
אם זה ל30 שנה תוכל לקבל בפחות
לא יודעת כמה היועצים לוקחים אבל יש מצב שזה כבר לא שווה
לא בא לפגוע בפרנסתכם ח"ו
אבל זה גם מה שהם יגידו
כמה זה יוריד מההחזר החודשי??תבקשו מלצ בפחות מ-5%. זה יוריד לכם בהחזר החודשי.
אתם גם יכולים לקצר את זה ל-25 שנה, ולהישאר עם החזר נמוך קצת ממה שיש לכם היום בפריים, ואז זה ודאי חסכון גדול. (בערך 70,000 ש"ח!).
לדעתי כל 5כמה זה יוריד מההחזר החודשי??
ואיך לבקש שיתנו לי פחות מ5%?? איך להגיד?
לשנות למשתנה כל 5 או 2?
גם בהמשך שהפריים ירד, תוכלו לכאו' למחזר חזרה לפריים נקי, במו"מ טוב.או שעדיף להשאיר את הפריים כי אולי היא תרד בהמשך ואז כבר לא יתנו לי פריים
על זה אני לא בטוחהגם בהמשך שהפריים ירד, תוכלו לכאו' למחזר חזרה לפריים נקי, במו"מ טוב.
אם למשל תקבלו מל"צ ב-5% ל-25 שנה, אז תשלמו כמה עשרות שקלים פחות כל חודש.כמה זה יוריד מההחזר החודשי??
תתמקחו עם הבנק, ואם זה לא הולך, תנסו להביא הצעה מבנק אחר.ואיך לבקש שיתנו לי פחות מ5%?? איך להגיד?
דוקא כשהריבית היתה נמוכה, אז הרבה מאוד קיבלו פריים נקי.על זה אני לא בטוחה
כי אם בריביות האלו לא נותנים נקי
לא מאמינה שירד אז כן
ואם אשאיר אותו ל30 שנה? (נכון שיש חיסכון אבל זה לא חיסכון שמרגישים אותו וההבדל בהחזר יותר נח)אם למשל תקבלו מל"צ ב-5% ל-25 שנה, אז תשלמו כמה עשרות שקלים פחות כל חודש.
תתמקחו עם הבנק, ואם זה לא הולך, תנסו להביא הצעה מבנק אחר.
זה יהיה פער של 100 ש"ח בהחזר החודשי.ואם אשאיר אותו ל30 שנה?
תבקשו מה שאתם רוצים לקבל, ואם לא יתנו לכם תביאו הצעה מבנק אחר.ואיך להתמקח?
ל30 שנה יש סיכוי לקבל מתחת ל5%?זה יהיה פער של 100 ש"ח בהחזר החודשי.
תבקשו מה שאתם רוצים לקבל, ואם לא יתנו לכם תביאו הצעה מבנק אחר.
היועצים פה הביאו גם 4.6%, אבל זה לא משהו שאפשר להשיג לבד.ל30 שנה יש סיכוי לקבל מתחת ל5%?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: