מוסיף על דבריו,במקרה של מענק 60K
בין במענק של 40 ובין במענק של 60 צריך להוסיף עוד 60 אלף.
מוסיף על דבריו,במקרה של מענק 60K
תעלו דוח יתרותשאלה למבינים פה באשכול,
האם זה נכון שעכשיו זו לא תקופה טובה לסגור משכנתא?
ואני אפרט קצת: מדובר על משכנתא של 1,180,00 שנלקחה בריביות מאד טובות (לטענת כמה מבינים), רק שלמעלה מחצי ממנה הוא צמוד מדד, וכעת ישנה אפשרות למכור דירה אחרת, ולסגור 600 אלף מתוך המשכנתא, כחצי.
האם יהיה נכון לסגור את החלק הצמוד מדד? והאם זה ישנה את הריביות לחלקים האחרים?
והאם עצם הדבר לסגור עכשיו משכנתא או חלקו הוא לא כדאי?
תודה רבה מראש לעונים.
סליחה על הבורות,שינוי ריביות רק במקרה של מיחזור
בגדול כשאחוז המימון קטן יותר אז יש אופציה לקבל ריביות טובות יותר
אבל במצב של היום ומול מה שהעלית לא נראה לי ששווה לפתוח את המשכנתא למיחזור
אפשר לסגור רק מסלולים מסוימיםסליחה על הבורות,
אבל אם אני סוגר חצי מהמשכנתא, זה אומר שאני צריך למחזר את כולה, או שאני יכול לומר להם אני סוגר את המסלול הזה, והשאר ישאר כרגיל?
כמו מה? במה זה תלוי?אפשר לסגור רק מסלולים מסוימים
איזה מסלול שאתם רוציםכמו מה? במה זה תלוי?
סליחה לא הייתי ברור מספיקכמו מה? במה זה תלוי?
העדיפות היא לסגור את הצמוד מדד, הלא כן?איזה מסלול שאתם רוצים
אפשר לסגור חלק מהמשכנתא וזה בלי לגעת ביתר המסלולים(הריביות ביתר המסלולים ישארו כמו שהן וזה מה שמומלץ כרגע)סליחה על הבורות,
אבל אם אני סוגר חצי מהמשכנתא, זה אומר שאני צריך למחזר את כולה, או שאני יכול לומר להם אני סוגר את המסלול הזה, והשאר ישאר כרגיל?
איך זה שהבנק יסכים? הרי כל מה שהוא כביכול הסכים לתת ריביות נמוכות יחסית, זה רק בגלל שחלק גדול הוא צמוד מדד, והם ידעו שזה יעלה, אם הייתי לוקח הכל קבוע, היה לי ריביות גבוהות יותר.אפשר לסגור חלק מהמשכנתא וזה בלי לגעת ביתר המסלולים(הריביות ביתר המסלולים ישארו כמו שהן וזה מה שמומלץ כרגע)
אם רוצים שינוי בריביות זה מצריך מיחזור מה שלא שווה לכם לעשות היום
אני הייתי סוגרת את הצמודות
אמת, אך הבנק מתנהל. אבל לא צריך לדאוג להם ללחם וחלב, גם מה שיישאר מספיק רווחי להם...איך זה שהבנק יסכים? הרי כל מה שהוא כביכול הסכים לתת ריביות נמוכות יחסית, זה רק בגלל שחלק גדול הוא צמוד מדד, והם ידעו שזה יעלה, אם הייתי לוקח הכל קבוע, היה לי ריביות גבוהות יותר.
כפי שכתבו אפשר לסגור את המסלולים צמודי המדד, אבל חשוב לדעת שגם אפשר לקחת את הכסף הזה ולהשקיע אותו בהשקעה שמניבה תשואה יותר גבוהה מהריבית במסלולים האלו.שאלה למבינים פה באשכול,
האם זה נכון שעכשיו זו לא תקופה טובה לסגור משכנתא?
ואני אפרט קצת: מדובר על משכנתא של 1,180,00 שנלקחה בריביות מאד טובות (לטענת כמה מבינים), רק שלמעלה מחצי ממנה הוא צמוד מדד, וכעת ישנה אפשרות למכור דירה אחרת, ולסגור 600 אלף מתוך המשכנתא, כחצי.
האם יהיה נכון לסגור את החלק הצמוד מדד? והאם זה ישנה את הריביות לחלקים האחרים?
והאם עצם הדבר לסגור עכשיו משכנתא או חלקו הוא לא כדאי?
תודה רבה מראש לעונים.
הם יכולים לדפוק אותי עם קנסות?אחרי שהוא נתן אין לו כבר מה להסכים
כמובן שינסו להציע לכם מיחזור אבל אתם לא חייבים להסכים
זה לא כסף שלי, והאדם שזה שלו לא ישקיע בשום סוג של השקעה, חוץ מנדל"ן, וגם זה בקושי.כפי שכתבו אפשר לסגור את המסלולים צמודי המדד, אבל חשוב לדעת שגם אפשר לקחת את הכסף הזה ולהשקיע אותו בהשקעה שמניבה תשואה יותר גבוהה מהריבית במסלולים האלו.
צריך לחשבן גם את ההצמדה מעבר לריביתכפי שכתבו אפשר לסגור את המסלולים צמודי המדד, אבל חשוב לדעת שגם אפשר לקחת את הכסף הזה ולהשקיע אותו בהשקעה שמניבה תשואה יותר גבוהה מהריבית במסלולים האלו.
יש עמלת היוון לא יהיה לכם היום כזאת עמלה כי הריביות גבוהות יותרהם יכולים לדפוק אותי עם קנסות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: