תודה רבה. ידוע לכם כמה זמן אמור לקחת עד שמקבלים מהם את המסמך?רשות מקרקעי ישראל
בקשה לאישור זכויות או הודעה על רישום זכות בנכס
land.gov.il
תודה רבה. ידוע לכם כמה זמן אמור לקחת עד שמקבלים מהם את המסמך?רשות מקרקעי ישראל
בקשה לאישור זכויות או הודעה על רישום זכות בנכס
land.gov.il
הציאו לי הצעת מחיר למשכנתאשלום לכל המתעניינים בתחום
משתמשים רבים מעלים בפורום שאלות בנושא המשכנתאות
מה כדאי ? איך כדאי ? ועם מי כדאי? ה וכו' וכו'
משתמשים אחרים מגלים רצון טוב לעזור איש לרעהו.. אבל תשובותיהם מסתמכות, מקסימום על ניסיונם האישי....
ברור שלא ניתן להסתמך על תשובות אלו.
אני מבקש להעמיד את ניסיוני הרב בתחום המשכנתאות לציבור הרחב ולהשתדל לענות על שאלות שיופנו באמצעות הפורום.
תשובותיי יתבססו על ניסיוני הרב בתחום.
הפרופיל המקצועי שלי: בנקאי בכיר. פרשתי לפני כשנה מעבודתי בבנק.
ותק של 35 שנה בבנקאות מתוכם 25 שנה בתחום המשכנתאות.
בשנים האחרונות בתפקידי ניהול.
להיכרות מעמיקה יותר אתם מוזמנים להיכנס לאתר שלי בכתובת: http://www.mash-mish.co.il/
ממתין לשאלותיכם
היועץ
השאלה אלי??מה ההחזר חודשי המקסימלי שאתה מוכן לעמוד בו?
מה סכום המשכנתא בסה"כ בפריים?
מה יחס שליש שליש? קבועה או משתנה.@אבא עשיר אודה ליעוץ-
יש לי משכנתא ע"ס 350,000 ש"ח שנלקחה לפני 7 שנים
יתרה לסילוק בתיק 269000 ש"ח
חלק ראשון הצמדה מלאה 3% ריבית ל-25 שנה
חלק שני הצמדה מלאה 3% ריבית ל-28 שנה
חלק שלישי פריים ל-25 שנה
שאלותי-
א) האם יש טעם במיחזור? יש לי מה להרוויח
ב)אני רוצה לקחת עוד כ-70,000 ש"ח הלוואה לצורך שיפוץ- האם ניתן להוסיף זאת במסגרת משכנתא וללא תוספת משמעותית בהחזר החודשי?
מה ההחזר חודשי המקסימלי שאתה מוכן לעמוד בו?
מה סכום המשכנתא בסה"כ בפריים?
לעניות דעתי המשכנתא שלך לא טובה כי היא ברובה צמודת מדד ..@אבא עשיר אודה ליעוץ-
יש לי משכנתא ע"ס 350,000 ש"ח שנלקחה לפני 7 שנים
יתרה לסילוק בתיק 269000 ש"ח
חלק ראשון הצמדה מלאה 3% ריבית ל-25 שנה
חלק שני הצמדה מלאה 3% ריבית ל-28 שנה
חלק שלישי פריים ל-25 שנה
שאלותי-
א) האם יש טעם במיחזור? יש לי מה להרוויח
ב)אני רוצה לקחת עוד כ-70,000 ש"ח הלוואה לצורך שיפוץ- האם ניתן להוסיף זאת במסגרת משכנתא וללא תוספת משמעותית בהחזר החודשי?
א ב במשכנתא זה לקחת 59 אחוז מימון ולא 60. זה כבר ריביות שונות..הציאו לי הצעת מחיר למשכנתא
60 % מימון
סה"כ 1.100.000 ש"ח
שליש קל"צ ב 4 %
שליש מל"צ ב 3 %
ושליש פריים , לא זוכר כמה אבל יוצא 2.5 %
הכל ל 30 שנה
האם זה מחיר טוב?
ייעוץ משכנתא אתה חייב לעשות. לפחות פגישת ייעוץ ואז יכוונו אותך איך לגשת. מה להגיש. איך לסדר תלושים אם אפשרי בכלל.. ואם יש לך זמן וסבלנות להגיש לבד אחרי הייעוץ זה אפשריעד כמה שווה להוציא משכנתא דרך יועץ משכנתאות מאשר לפנות ישירות לבנק?
אין שום בעיה להוציא, זה מדובר על אלפי שח בודדים של פירעון מוקדם, יש הלוואת בלון בדיוק בשביל מקרים כאלו,תודה על כל האשכול!
השאלה שלי היא כזאת:
האם ישנה אפשרות להוציא משכנתא על סכום לא גדול (200k) למשך שנה וחצי, על דירה שאחרי שנה וחצי נמכור ומהכסף שנקבל ממכירת הדירה-נסגור את המשכנתא?
אם כן, מה יהיו משוער אחוזי הריביות של המשכנתא? והאם נקבל קנס בשל סגירת משכנתא לאחר טווח כ"כ קצר?
יש מצב למספרים?אין שום בעיה להוציא, זה מדובר על אלפי שח בודדים של פירעון מוקדם, יש הלוואת בלון בדיוק בשביל מקרים כאלו,
הריבית יקרה אבל אין עמלות נוספות, תחשבנו לבד מה שווה יותר.
נקודה שצריך לקחת בחשבון היא שאם לקחתם בלון ובסוף תאהבו את הדירה-אתם בבעיה,כי שילמתם גם ריבית גבוהה וגם לקחתם שוב משכנתא...
התשובה מורכבת ותלויה בעוד פרמטרים,תודה על כל האשכול!
השאלה שלי היא כזאת:
האם ישנה אפשרות להוציא משכנתא על סכום לא גדול (200k) למשך שנה וחצי, על דירה שאחרי שנה וחצי נמכור ומהכסף שנקבל ממכירת הדירה-נסגור את המשכנתא?
אם כן, מה יהיו משוער אחוזי הריביות של המשכנתא? והאם נקבל קנס בשל סגירת משכנתא לאחר טווח כ"כ קצר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: