הבנק בגדול נותן שליש מההכנסות בניקוי הוצאות מחויבות כמו שכירות.שאילה בעניין משכנתא , אני אמור בעוד כחודשיים להתחיל תהליך של משכנתא בבנק .אני גרתי כמה שנים בשכירות ושלמתי כ2000 ש''ח בחודש כעת אני עובר לדירה גדולה יותר ומשלם 3000 ש''ח בחודש ,האם כשהבנק יראה שההוצאות הדיור לשכר דירה שלי עלה זה עלול לפגוע במשכנתא?
נישט גוטהבנק בגדול נותן שליש מההכנסות בניקוי הוצאות מחויבות כמו שכירות.
ולכן במקרה שלך נראה שזה יפגע (אם אתם בגבול) או שתשלמו את התוספת במזומן ובחוזה יהיה כתוב 2000
במקרה שלנו דווחנו לבנק שאנחנו גרים עם ההורים (גם בת.ז. היינו רשומים שם)נישט גוט
ניתן לעשות ערב על משכנתא יש פתרונותנישט גוט
מה לא הספיק ערבוזה לא הספיק והיתרה יורדת מהחשבון של ההורים
זה המעקב כל חודש להחזיר את הכסףמה לא הספיק ערב
אז עשו ערב משלם
מה יכול להיות יותר טוב מזה שההורים משלמים
לרוב בשביל להפעיל את הפתרונות צריך להמתין עם המשכנתא 3 חודשיםניתן לעשות ערב על משכנתא יש פתרונות
עדיף לסדר את זה..
אז אומרים לבנק אחרי שפותחים חשבון משותף עם ההורים בבנק שיורידו משםזה המעקב כל חודש להחזיר את הכסף
וזה לא כ"כ נח
וזה הטריח אותם הרבה
לא לכל הורה זה מתאיםאז אומרים לבנק אחרי שפותחים חשבון משותף עם ההורים בבנק שיורידו משם
וככה משאירים את המינוס במקום אחר
נכוןלרוב בשביל להפעיל את הפתרונות צריך להמתין עם המשכנתא 3 חודשים
ממש לא@ייצחק מוזסון אתה גם יועץ משכנתאות?
רשות מקרקעי ישראלאישור זכויות - מינהל אזרחי
עבור אזור מודיעין עילית
משהו יודע באיזה אתר אפשר לבקש?
מי שלא יודע ברור מה הוא עושה, חייבים לשלם כסף כדי להרוויח כסף וניסיון של איש מקצוע. לסמוך על עצות הפקיד בבנק זה עוול לעצמך ולמשפחתך.עד כמה שווה להוציא משכנתא דרך יועץ משכנתאות מאשר לפנות ישירות לבנק?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: