תפנה לשמאי.שאלה בענין שמאות
אם לקחתי שמאות ע"י הפניה מבנק
אני יכול לדרוש מהבנק שישלחו לי עותק?
כמו"כ אם אני הולך לבנק אחר - הבנק מעביר את השמאות לבנק השני
או שהם יכולים לסרב?
השמאי אמר לי שהם נותנים את זה לבנקתפנה לשמאי.
למה לעבוד מול הבנק?
לא יודע אם יש חוק כזה, אבל בסטנדרט אני מקבל את כל דוחות השמאות של לקוחותיי.השמאי אמר לי שהם נותנים את זה לבנק
אני בעצם יכול לדרוש את זה מהשמאי?
(כי הם נותנים מחיר מיוחד לבנק)
כל בנק חייב לקבל שמאות שבוצעה כבר גם אם זה מבנק אחר!לגבי הבנק השני, לא בטוח שהשמאי הזה ברשימה שלהם, וייתכן שהם ידרשו שמאי אחר שהם מכירים.
יש אפשרות לעשות החזר הון עצמיאני עומד כרגע לפני משכנתא של מיליון ש"ח הבעיה היא שהדירה נקנתה מיד 2 אבל חדשה מהקבלן ללא יכולת לקחת משכנתא וגלגלתי כספים למשך חצי שנה עד היכולת לקבל משכנתא כעת הבנק אינו רוצה לאשר לי משכנתא לדירה ראשונה אלא לכל מטרה האם יש בנקים שיסכימו לתנאים שי דירה ראשונה אשמח לכל מידע בנושא?????
תודה
לא כל כך ברור מהשאלה המצב של הדירה ,שלום שאלה קניתי דירה ממי שקנה מהקבלן לפני האיכלוס וטופס 4 בבנק שפניתי איליו (לאומי) סירבו לאשר כזה משכנתא יכול להיות שבנקים אחרים אין להם בעיה ?
תפנה לשמאי.
למה לעבוד מול הבנק?
השמאי לא רצה לתת לי העתקהשמאי עובד אצלך, אתה משלם לו והוא חייב להביא לך את הדוח.
הוא יכול וזה גם ייקל מעליך אם הוא ישלח את הדוח גם לבנק.
רכיב | שווי ב-₪ |
שווי הנכס | 1,750,000 |
שווי למימוש מהיר | 1,487,000 |
שזה השווי
רכיב שווי ב-₪ שווי הנכס 1,750,000
שזה השווי
ומה זה שווי למימוש מהיר?תודה רבה!!!!!
הכוונה שלגבי המשכנתא הבנק מתייחס לשווי האמיתי ולא למימוש מהיר?אבל אתה לא אמור להתייחס לזה
אמתהכוונה שלגבי המשכנתא הבנק מתייחס לשווי האמיתי ולא למימוש מהיר?
השמאות מבוצעת לבנק בתשלום הלקוח, אני לא חושב שהשמאי מחוייב לתת ע"פ חוקהשמאי עובד אצלך, אתה משלם לו והוא חייב להביא לך את הדוח.
הוא יכול וזה גם ייקל מעליך אם הוא ישלח את הדוח גם לבנק.
לגבי הבנק השני, לא בטוח שהשמאי הזה ברשימה שלהם, וייתכן שהם ידרשו שמאי אחר שהם מכירים.
אין משכנתא לפני טופס 4 לא מקבלןשלום שאלה קניתי דירה ממי שקנה מהקבלן לפני האיכלוס וטופס 4 בבנק שפניתי איליו (לאומי) סירבו לאשר כזה משכנתא יכול להיות שבנקים אחרים אין להם בעיה ?
רק אם השמאות הייתה מופנית מבנק למשכנתאות, לא מוקדמתכל בנק חייב לקבל שמאות שבוצעה כבר גם אם זה מבנק אחר!
שווי הנכס זה היחיד שמשנה במקרה רגיל.השמאי לא רצה לתת לי העתק
הבנק שלח לי את המסמך
בסיכום מופיע לי כך:
מה הכוונה?
רכיב שווי ב-₪ שווי הנכס 1,750,000 שווי למימוש מהיר 1,487,000
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: