אם יש כבר אישור זכויות אפשרישאלה,
יש לי דירה אחרי טופס 4, ממש לפני מס ימים,
האם אני יכולה למחזר כעת משכנתא?
או לא למחזר להוציא משכנתא על שפוצים,
@משכנטוב @תהילה יועצת משכנתאות
וכל שאר המומחים
דווקא תקופה שקטה יחסית בעבודה (בסוף הצינון בשוק הדיור הגיע גם אלי), אבל זמן אלול בכוילל התחיל ב"ה כמו שצריך.
אפשר למחזר, אבל להוסיף לשיפוצים זה תלוי בעוד כמה דברים (לרוב מס' ימים אחרי טופס 4 עדיין א"א, אא"כ המחלקה המשפטית של הקבלן שלכם עובדת כמו טורבו).שאלה,
יש לי דירה אחרי טופס 4, ממש לפני מס ימים,
האם אני יכולה למחזר כעת משכנתא?
או לא למחזר להוציא משכנתא על שפוצים,
@משכנטוב @תהילה יועצת משכנתאות
וכל שאר המומחים
מעל 1.8 הבנק לא יתייחס למחיר שוק אלא או למלירמחוזה וממנו תקבל 75 אחוז כמו כל דירה .רציתי לשאול במחיר למשתכן יש כלל שמעל 1800000 אין 90 אחוז משכנתא אלא רק 75,
האם זה גם בדירה שאני משלם עליה 1.5 מליון אבל השמאי שם אותה ב2 מיליון או שגם בה אנ ישלם 100 שח הון עצמי וזהו.
100,000 ש"ח, זה המינימום שצריכים להביא, הון עצמי,10 אחוז מ1.5 מליון זה 150 אלף ולא מאה אלף
דרך אגב , הטעות הזאת השתרשה לא תאמין בגלל מי...מעל 1.8 הבנק לא יתייחס למחיר שוק אלא או למלירמחוזה וממנו תקבל 75 אחוז כמו כל דירה .
רק בדירה שהחוזה שלה 1.5 והמחיר שוק 1.8 תוכל לתת 75 אחוז מ1.8.
המשפט הזה 90 אחוז זה טעות נפוצה. יכול לצאת לך אופציה של 90 אחוז כביכול במקרה ששווי שוק 1.8. חוזה של 1.350 במקרה הזה יסתפקו ב100 אלף שקל הון עצמי והשאר במשכנתא. לא בגלל ה90 אחוז אלא בגלל שזה 75 אחוז מ1.8 שווי שוק
אם יש מענק - אז 60,000.100,000 ש"ח, זה המינימום שצריכים להביא, הון עצמי,
אין דבר כזה 90% משכנתא..
לא לגמרי הבנתי לצערי,מעל 1.8 הבנק לא יתייחס למחיר שוק אלא או למלירמחוזה וממנו תקבל 75 אחוז כמו כל דירה .
רק בדירה שהחוזה שלה 1.5 והמחיר שוק 1.8 תוכל לתת 75 אחוז מ1.8.
המשפט הזה 90 אחוז זה טעות נפוצה. יכול לצאת לך אופציה של 90 אחוז כביכול במקרה ששווי שוק 1.8. חוזה של 1.350 במקרה הזה יסתפקו ב100 אלף שקל הון עצמי והשאר במשכנתא. לא בגלל ה90 אחוז אלא בגלל שזה 75 אחוז מ1.8 שווי שוק
לא. מקסימום זה 75 אחוז מ 2 מליון כל השאר חייב הון עצמי.לא לגמרי הבנתי לצערי,
אם בחוזה הוא 1.7 ובשוק 2 מיליון האם יש 90 אחוז משכנתא או לא.
תודה רבה.
זו שאלה היפותטית?לא לגמרי הבנתי לצערי,
אם בחוזה הוא 1.7 ובשוק 2 מיליון האם יש 90 אחוז משכנתא או לא.
תודה רבה.
ואז רק מנסה להבין דרך זה על אחוז מימון מעבר ל1.8. לא??זו שאלה היפותטית?
נשמע לי נדיר מאוד מחיר חוזה כזה ושווי שוק כל כך נמוך
ההבדל הוא שבפריים כשהוא עולה זה מעלה רק את גובה ההחזר החודשי ללא שינוי בקרן ההלוואה. כך שמתי שתרצו להחזיר תוכלו ללא הפסד בקרן.שאלה
יש לי משכנתא(לכל מטרה) . יש לי אפשרות לפרוע 40,000 ש"ח ממה עדיף לפרוע ממסלול פריים (פריים + 2) או ממסלול משתנה צמוד מדד 3.35%
נכון השאלה היפותאטית.זו שאלה היפותטית?
נשמע לי נדיר מאוד מחיר חוזה כזה ושווי ש
ה
ואז רק מנסה להבין דרך זה על אחוז מימון מעבר ל1.8. לא??
תודה! פחות מפריע לי ההחזר החודשי. השאלה היא מה צפי המדדההבדל הוא שבפריים כשהוא עולה זה מעלה רק את גובה ההחזר החודשי ללא שינוי בקרן ההלוואה. כך שמתי שתרצו להחזיר תוכלו ללא הפסד בקרן.
אבל כשהמדד עולה, זה מעלה את קרן ההלוואה ואת אחוז הריבית ולכן גם את ההחזר. ומתי שתרצו להחזיר תגלו שלקחתם הלוואה של 100, ואתם צריכים להחזיר 105 למרות שעברו כמה חודשים.
אתם צריכים להחליט מה יותר מפריע לכם (גובה ההחזר או קרן ההלוואה), ושימו לב שבצמוד מדד ייתכנו עמלות החזר מוקדם גבוהות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: