כמה הפריים?2/3 פריים - 30 שנה
1.6 (כמות שהוא בלי הוספה\הפחתה)כמה הפריים?
לא מכיר את שאר הפרטים. הכנסות . נכס. בעיות עבר וכו'. אבל ללקוח מצוין יש מה לשפראשמח לחוות דעת
משכנתא 1180000 45 אחוז מימון
2/3 פריים 1.6 - 30 שנה
1/3 קל"צ 3.8 - 20 שנה
מה אומרים?
הכל תקין.לא מכיר את שאר הפרטים. הכנסות . נכס. בעיות עבר וכו'. אבל ללקוח מצוין יש מה לשפר
זה דרך יועץ?הכל תקין.
לאיזה ריביות ניתן להגיע עם התמהיל
כןזה דרך יועץ?
מצוייןאיך זה?
70% מימון:
507 אשח - פריים - 20 שנה - 1.3% (פריים -0.3)
345 אשח - קבועה לא צמודה - 14 שנה - 2.85%
163 אשח - משתנה צמודה - 30 שנה - 2.74% (מסלול זה יסולק במלואו מייד)
העניין הוא שברור שכל עובד שיהיה, בכל תחום עבודה שהיא, משקיע את מיטב יכולתו כשיש עליו פיקוח, וכשאין עליו פיקוח הוא מתאמץ פחות - זה לא משנה אם הוא מתכנת מחשבים, משגיח כשרות, רב'ה בחיידר או כל עבודה אחרת שתהיה (הכוונה היא גם כשהוא ישר והגון. פשוט, זה טבע האדם.)כמו שאמרת. אכן אני יועץ משכנתאות. וככזה אני מניח שהוא יועץ שעשה את העבודה שלו. להביא לך הצעה מצוינת. זה שאתה הורדת בקלות את הבנקאי שלך זה בדיוק בגלל שהיועץ ההוא הביא לך הצעה שבלעדיה ההצעה המקורית הייתה פחות טובה.. זה בדיוק העניין שזה נראה לך בקלי קלות. ואני כיועץ מאמין שהוא עשה את העבודה שלו המקצועית וירד לך ההצעה בקלות בגלל העבודה שלו ..
ללא שנדע מהם נתוני הלקוח, איך נוכל לענות אם זו הצעה טובה או לא??התבקשתי ע"י חבר לשמוע דעת המומחים , הבנתי שאין לו אפשרות לקבל משכנתא בכל הבנקים האם התמהיל שהיועץ עשה זה סביר או שזה מצב גרוע [יתכן ביחס לנתונים של הלקוח]
רק להבין. אם ככה למה הלכת ליועץ???העניין הוא שברור שכל עובד שיהיה, בכל תחום עבודה שהיא, משקיע את מיטב יכולתו כשיש עליו פיקוח, וכשאין עליו פיקוח הוא מתאמץ פחות - זה לא משנה אם הוא מתכנת מחשבים, משגיח כשרות, רב'ה בחיידר או כל עבודה אחרת שתהיה (הכוונה היא גם כשהוא ישר והגון. פשוט, זה טבע האדם.)
ויועץ משכנתאות, בדרך כלל, נמצא בלי שום פיקוח על העבודה שלו, מכיון שהלקוח לא מתמצא איזה ריביות אפשר להשיג (בכלל, ולפי הנתונים הספציפיים שלו בפרט), וכשהיועץ מספר לו שהוא השיג לו ריביות מצויינות, הלקוח מקבל את זה בעיניים עצומות בלי שום בדיקה.
ונא לא להיתמם ולומר שיועצי משכנתאות בנויים מחומר מיוחד, שונה משאר הבריות.
לכן, כשאני אקח יועץ משכנתאות, אני תמיד אנסה לראות אם אני לא מצליח להשיג בעצמי ריבית טובה יותר - ככה אוכל לבדוק אם היועץ באמת עשה את המקסימום ולא עשה לעצמו "הנחה" בעבודה, ואולי גם אאתגר את היועץ שינסה לעשות עבודה טובה יותר ...
אחזור שוב: זו לא ביקורת על יועצים לא ישרים. אלא זה פשוט ניתוח של טבע האדם באשר הוא, גם כשהוא אדם ישר והגון.
הרבה יועצים בונים על אנשים שלא מבינים יותר מידי בנושא המשכנתאות ודוחפים להם תמהיל שהבנקאי דחף להם אני לא רוצה להכליל את כל היועצים אבל בכללי כך זה עושה רושםאני לא בטוח שקראת את מה שכתבתי ...
אכתוב שוב בקצרה, שיהיה חד יותר:
אני רוצה יועץ, אבל יועץ שמרגיש שהלקוח שלו יודע מה קורה, ושמרגיש שהוא צריך לעבוד קשה להוכיח את עצמו. - בדרך זו, היועץ יצדיק את השכר שהוא לוקח.
אם כמו שאתה אומר שהבנקים לא אישרו אותו , אז תגיד תודה שהיועץ הצליח.התבקשתי ע"י חבר לשמוע דעת המומחים , הבנתי שאין לו אפשרות לקבל משכנתא בכל הבנקים האם התמהיל שהיועץ עשה זה סביר או שזה מצב גרוע [יתכן ביחס לנתונים של הלקוח]
אני כן הבנתי דבר אחד. שאיתגרת את היועץ שלקחת ושיפר לך משכנתא שעשית לבד וזה על ידי אישור שהיועץ בעצמו נתן לך..אני לא בטוח שקראת את מה שכתבתי ...
אכתוב שוב בקצרה, שיהיה חד יותר:
אני רוצה יועץ, אבל יועץ שמרגיש שהלקוח שלו יודע מה קורה, ושמרגיש שהוא צריך לעבוד קשה להוכיח את עצמו. - בדרך זו, היועץ יצדיק את השכר שהוא לוקח.
השאלה באופן כללי בלי להכיר את הלקוח האם ההצעה נראת גרועה [ואין ברירה] או סבירה או אפילו טובה ומה לדעתכם היה אפשר לעשות בכדי לשנות לטובה תודה לכולםללא שנדע מהם נתוני הלקוח, איך נוכל לענות אם זו הצעה טובה או לא??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: