מוישי פרומן
משתמש מקצוען
הקבלן קיבל בתמורה פרויקט של 100% שוק חופשיגם בפרויקטים ש100% מהדירות היו במחיר למשתכן זה היה המחירים
הקבלן קיבל בתמורה פרויקט של 100% שוק חופשיגם בפרויקטים ש100% מהדירות היו במחיר למשתכן זה היה המחירים
הקבלן לא שילם כלום על הקרקע. חוץ מזה לכן באמת היו פרויקטים בודדים ממש 100% משתכן, כי הקבלנים לא ניגשו למכרז, כי זה כמעט לא משתלם.גם בפרויקטים ש100% מהדירות היו במחיר למשתכן זה היה המחירים
למגן היה פרויקט של 100% משתכןהקבלן קיבל בתמורה פרויקט של 100% שוק חופשי
שילמו על הקרקע (תמורה מופחתת) וברור שהקבלנים רוצים להרוויח (על זה נסובה התגובה שלי)הקבלן לא שילם כלום על הקרקע. חוץ מזה לכן באמת היו פרויקטים בודדים ממש 100% משתכן, כי הקבלנים לא ניגשו למכרז, כי זה כמעט לא משתלם.
מהיום והלאה כשאת מגוננת על בית שמשאני מכירה מצויין את הדירות בפרויקט יש לי דירה שם 35 מטר זה המקס'
לשיטתך גם 100 מיליון זה לא מופקעעל זה נאמר אמור זה שם של דג והוא לא טעים , ולמה לדעתך 1.7 זה סביר? כי כבר התרגלנו??
גם לפני 15 שנה שאנשים צעירים התחילו לקנות דירות בביתר במחיר של 600,000 ש''ח ל 4 חדרים , המבוגרים שאלו איך יחזירו את המשכנתא? ,והיום הצעירים של אז שואלים את אותו שאלה על הצעירים של היום
והלוואי וזה היה המחיר
מה לעשות שבנדל''ן אין הגיון ,והמחירים בכלל לא משקפים את שווי הדירה כבר כמה שנים ולא רק בבית שמש
המחיר נקבע לפי היצע וביקוש ועד שלא יהיה כמות מספיקה של דירות לכל האזרחים שמחפשים לקנות המחיר רק יעלה
ומי שאומר שהוא יודע כמה יעלה בעוד שנה או שנתיים , או שהוא נביא או שהוא שקרן ,אין דבר כזה היום שווי דירה , יש בכמה אפשר למכור/לקנות ולפי זה נקבע המחיר.
עצוב אבל זה המצב
ברור שמליונרים באמת,האנשים שעושים את הכסף הגדול בציבור החרדי לא עובדים לא הם ולא נשותיהם בהייטק, תסתכלו ימינה ושמאלה.
לא חסר מהציבור החרדי שמרוויחים יותר מהמשכורות של ההייטק (לא לשכוח נטו-ברוטו) וקונים להם ולילדיהם דירות בערים החרדיות, וגוש דן החילונית מעניינת אותם כקליפת השום.
דעתי, אחד מהשנים, או שמחירי הדירות ירדו בכל הארץ (גם בלוד המהולל) או שהמשכורות יעלו. בינתיים נראה שהולכים על האפשרות השניה, כל בעל מקצוע בציבור החרדי (והכללי) מעלה מחירים בצורה חופשית.
נכון צודקת בעניין הזה.זאת לא דירה להשקעה ככה שמובן מאוד החיבה שלי למקום
ואני בטח לא קראתי לאף אחד\ת לקנות שם
אבל כשאתה קונה דירה להשקעה ומנסה לשכנע את ההמון לקנות שם זה לא אמין כי זה ברור שזה האינטרס שלך.....
אדרבא לך אתה לקנות שם....
לא כתבתי שהמחירים לא מופקעים ,כתבתי שכבר שנים אין קשר בין שווי דירה למחיר שלהלשיטתך גם 100 מיליון זה לא מופקע
חוץ ממצוקה של דירות, יש גם מצוקה יותר חזקה של תזרים מזומנים של רוכשי דירות.לא כתבתי שהמחירים לא מופקעים ,כתבתי שכבר שנים אין קשר בין שווי דירה למחיר שלה
ואני עדיין חושב שכל עוד יש מצוקה של דירות המחירים לא ירדו
מנתונים שבדקתי רוב הדירות ברוממה נמכרו באכלוס בין 1.8 ל2.8,מנתונים שבדקתי ברשות המיסים רוב רמה ד נמכרה בין מיליון למיליון 600 תלוי כמה חד'
אין הרבה עסקאות בסכומים המטורפים
תבדקו אותי
בשורת הבניינים השנייה (קפרא) יש דירות בקומה 2 או 3 עם מרפסות חצר מאוד גדוליםאני מכירה מצויין את הדירות בפרויקט יש לי דירה שם 35 מטר זה המקס'
דיברתי על מרפסת לא על חצרבשורת הבניינים השנייה (קפרא) יש דירות בקומה 2 או 3 עם מרפסות חצר מאוד גדולים
ומה אתה מסיק מזה?עדיין אין אפילו אחד שמוכן להצהיר שהוא רכש שם דירה
שאין כמעט זוגות צעירים שרוכשים דירת 3 חדרים ברמה ד' בבית שמש במחירים של היום, וזה רק משקיעים שכנראה הולכים להפסיד הרבה כסף.ומה אתה מסיק מזה?
אתה מדבר כאלה שטויות סליחה שאני אומרשאין כמעט זוגות צעירים שרוכשים דירת 3 חדרים ברמה ד' בבית שמש במחירים של היום, וזה רק משקיעים שכנראה הולכים להפסיד הרבה כסף.
כי המשקיע לא יכסה אפילו את המשכנתא מהשכירות, הוא רק בונה על זה שהמחירים יעלו ויעלו.
ויש עדיין המון דירות אצל הקבלנים וגם משקיעים שיאלצו למכור וגם זוכים במחיר למשתכן שלא רוצים לגור שם.
אתה מכיר זו"צ שיכול לרכוש דירת 3 חדרים ב1,900,000 ?מי שקונה זה אך ורק מי שבא לגור ובאמת אוהב את המקום
להשקעה יש מקומות הרבה יותר טובים מבית שמש
כןדיברתי על מרפסת לא על חצר
ולגבי מה שאתה מדבר זה 3 חדרים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: