ממש לא. בשעות שהכבישים פנויים אלו המרחקים ברכב מק"ס וב"ב. מי-ם זה קצת יותר רחוק.את מתכוונת במטוס.........
ממש לא. בשעות שהכבישים פנויים אלו המרחקים ברכב מק"ס וב"ב. מי-ם זה קצת יותר רחוק.את מתכוונת במטוס.........
בטווח זמן של ?מנתונים שבדקתי ברשות המיסים רוב רמה ד נמכרה בין מיליון למיליון 600 תלוי כמה חד'
אין הרבה עסקאות בסכומים המטורפים
תבדקו אותי
לא רקבטווח זמן של ?
ממתי עד מתי ?
הדירות בסכומים הנמוכים שייכים לכאו' למחיר למשתכן
לא התכוונתי ששנים לוקחים משנתא מיליון שחשנים לוקחים מיליון ש"ח משכנתא??????????????????
ממש ממש ממש לא
לא אותה אחת..איך לקחה מיליון וחצי משכנתא אם אין לה עבודה?
פעם היה צריך להמתין 3 חודשיםעל סמך אתם אומרים את זה?
ניק חדש פחות מחודש @go123 שכבר מגיב.
איך מכרת?חח נכון באזור של המחיר הזה
אבל הדירה הייתה פחות טובה (קומה גבוה וקטנה מאוד בלי אופצייה)
אז אולי היום הייתי יכול לקבל עליה אפילו 150-200 יותר לפי מה שאומרים פה
אבל קניתי בחריש ובחריש עלה מאוד מאוד באזור ה350 אלף שקל בפחות מחצי שנה
אז אני לא מצטער על זה
חצי מהדירות ברמה ד נמכרות ככהאיך מכרת?
הדירה עדיין לא קיבלה טופס 4 (אפי קפיטל 800)
תחכים אותנו.....
ובכמה מכרת?
מה עם מס שבח?
אין כאלו דירותהכול תלוי בנתונים
של הדירה
בחורש ספציפי יש דירות עם 50 מטר מרפסת
בקיצור כל דבר לגופו
יש לי את התוכניות אצליאין כאלו דירות
מידיעה
תשאלי אנשים שמבינים.......איך מכרת?
הדירה עדיין לא קיבלה טופס 4 (אפי קפיטל 800)
תחכים אותנו.....
ובכמה מכרת?
מה עם מס שבח?
תוכל לבדוק באתר של רשות המיסים https://www.gov.il/he/service/real_estate_informationאיך אפשר לבדוק באיזה סכומים נמכרות דירות??? מה הלינק?!!!
כשהכבישים ריקים גם לא נורא לנסוע חצי שעה..........ממש לא. בשעות שהכבישים פנויים אלו המרחקים ברכב מק"ס וב"ב. מי-ם זה קצת יותר רחוק.
איפה בודקים את זה? אפשר לינק?
אפשר לינק של האתר הזה?
שימו לבתוכל לבדוק באתר של רשות המיסים https://www.gov.il/he/service/real_estate_information
????????כולם פה יודעים הכול
אז אני אשתוק וזהו
אני מכירה מצויין את הדירות בפרויקט יש לי דירה שם 35 מטר זה המקס'יש לי את התוכניות אצלי
בכל אופן
אני שואלת אותך...תשאלי אנשים שמבינים.......
על זה נאמר אמור זה שם של דג והוא לא טעים , ולמה לדעתך 1.7 זה סביר? כי כבר התרגלנו??המחירים ל3 חדרים בבית שמש אמור להיות לכל היותר 1.7M נכון לתקופה זו(דירה בלי אופצייה)
זו דעתי
גם בפרויקטים ש100% מהדירות היו במחיר למשתכן זה היה המחיריםהקבלן מפסיד על הדירות במחיר למשתכן בשביל להרויח על שאר הדירות אבל אם נראה לך שעלות בניית דירה לקבלן כולל מחיר הקרקע היא 875K את ה חי בסרט
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: