אתה יכול לשאול אותו כמה שאלות ?במקרה לפני שעה יצא לי לדבר עם קרוב משפחה הוא סיפר לי שקנה דירה
בבית שמש 3 חדרים עם מרפסת גדולה ב-1.9 מ'
רוצה טל' שלו...
- באיזה שלב הם בחיים.
- איפה ההורים גרים.
- כמה הון עצמי היה להם.
- מה גובה ההכנסות שלהם.
אתה יכול לשאול אותו כמה שאלות ?במקרה לפני שעה יצא לי לדבר עם קרוב משפחה הוא סיפר לי שקנה דירה
בבית שמש 3 חדרים עם מרפסת גדולה ב-1.9 מ'
רוצה טל' שלו...
לאכל הדירות הם עם אופציה ?
איך הוא גרם לכל הקבלנים לעלות את המחיר ?יש הבדל בין לעלות את המחיר
לבין לגרום לכל הקבלנים לעלות את המחיר
לחרדים אסור להרוויח ?ודווקא בגלל שהוא חרדי הייתי מצפה ממנו להתנהגות יותר הוגנת
אתה יכול לפרט יותר, איך הוא ארגן קרטל ?כתבתי את זה
יש הבדל בין למכור ביקר לבין לארגן קרטל
??
בכמה הם מוכרים
הם לא מפרסמים
לדעתי הם מוכרים בטפטופים ביוקר
מעניין כי לי הם אמרו החל מ 2 מיליון.החל מ 2,050,000
ל-3 חדרים 84 מטר עם מחסן איכלוס עוד חצי שנה
לא .כל הדירות הם עם אופציה ?
אתה יכול לתת פרטים כמו גודל דירה מחיר וכו' ?אישית עשיתי משכנתא למישהו שקנה שם ברמה ד ודרך הקבלן . לא במחיר למשתכן. זה אצל הקבלן קניג
אתם לבד רושמים שהם לא בהכרח רוכשים בבית שמש.יש חתך ציבורי לא מבוטל כזה, לי אישית עולים עכשיו בראש 4.
לא קונים בהכרח בבית שמש, כן קונים במחירים האלו.
איפה ?והם לא פה, מבזבזים את זמנם במקומות אחרים.
אני מכיר קצת אנשים והקצת שאני מכיר אכן רוכשים לילדים שלהם במרכז ולא בבית שמש.הנקודה התפספסה, כנגד כל זוג כזה יכול להיות זוג שסתם ההורים יכולים להרשות לעצמם מחירים כאלו.
נסעו כולם לדאבוסאיפה ?
"הורים שמחתנים ילדים" יש בבית שמש לא פחות ממודיעין עילית. במיוחד שיש את רמה א' שיש משפחות בעלות אמצעים לכאורה יותר מבמו"ע.אני גם חושב שמי שיכול לרכוש במחירים האלה ירכוש ליד ההורים אם זה בבני ברק או מודיעין עילית וכו'.
מי שעשיתי להם משכנתא. הם ספציפית כבר חתמו זכרון דברים לפני כמעט שנה על 5 חדרים 140 מטר עם חצר ענקית ב1.750אתה יכול לתת פרטים כמו גודל דירה מחיר וכו' ?
למה שיעדיפו את רמה ד' שזה יותר יקר על פני רמה א' ?"הורים שמחתנים ילדים" יש בבית שמש לא פחות ממודיעין עילית. במיוחד שיש את רמה א' שיש משפחות בעלות אמצעים לכאורה יותר מבמו"ע.
איזור חדש,יהפוך בקרוב למרכז של כל העיר,למה שיעדיפו את רמה ד' שזה יותר יקר על פני רמה א' ?
לא נראה לי שיש כזה הרבה משפחות בעלות אמצעים כמו כמות הדירות שיש אצל הקבלנים והמשקיעים.
יש כזה הרבה עשירים חרדים בבית שמש ?איזור חדש,יהפוך בקרוב למרכז של כל העיר,
משפרי דיור רוכשים 3 חדרים?גם ברמה ה' זה ככה,
דירה 3 חדרים עם אופצייה על הנייר לפחות 2.1
מי קונה? לדעתי משפרי דיור או חוצניקים או כאלו שמעוניינים לגור שם,
אנחנו חיפשנו לקנות בתור משקיעים וזו היתה נראית לנו השקעה ממש יקרה, אבל לכו תדעו אולי בקבלת המפתח הדירה תהיה שווה 3.000000 מי יודע?
לא יודע מה זה הרבה,ישיש כזה הרבה עשירים חרדים בבית שמש ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: