יש כאן מישהו שרכש דירה ברמה ד' בבית שמש בתקופה האחרונה???

מצב
הנושא נעול.

shimשימי

משתמש סופר מקצוען
אתה מכיר זו"צ שיכול לרכוש דירת 3 חדרים ב1,900,000 ?
תקשיב
אין הרבה זוצים כאלה
ומצד שני כמה דירות של 3 חדרים יש למכירה כרגע??
פשוט תבדוק!!

כשיש 10 דירות למכירה בכל בית שמש
אז יכול להיות שיש 10 זוצים כאלה

ובכלל גם במודיעין עילית יש דירות למכירה ב1.8

האם לדעתך יש משקיע שקונה במודיעין עילית??
ממש לא!!

אז את אותה תשובה שיש למודיעין עילית יש גם לבית שמש
והיא

היצע דל מאוד (כי לא עבר השנה וחצי,ויש את המחיר למשתכן שעדיין לא השתחחר)

shimשימי

משתמש סופר מקצוען
אז למה אתה חושב

?
כי תסתכל ביד 2 ואין דירות כמעט שמוצעות למכירה
ואתה לא מתפלא שיש 10 זוצים בודדים שכן יכולים לקנות ב1.9
כי במודיעין עילית זוצים קונים ב1.8 ל3 חדרים
מאותה הסיבה בדיוק שאין דירות(במודיעין עילית זה בעיה חמורה מבית שמש
כי ששמה אין דירות זה באמת אין דירות בניגוד לבית שמש ששם יש היצע נסתר כמו שאמרתי לעיל)

אני456

משתמש מקצוען
שאין כמעט זוגות צעירים שרוכשים דירת 3 חדרים ברמה ד' בבית שמש במחירים של היום, וזה רק משקיעים שכנראה הולכים להפסיד הרבה כסף.
כי המשקיע לא יכסה את המשכנתא מהשכירות, הוא רק בונה על זה שהמחירים יעלו ויעלו.
ויש עדיין המון דירות אצל הקבלנים ומשקיעים שיאלצו למכור וגם זוכים במחיר למשתכן שלא רוצים לגור שם.
לא יודעת איך זה בבית שמש, אבל במודיעין עילית יש בהחלט שוק לדירות 3 חדרים עם אופציה ראלית.
אנשים עושים חשבון כמה תעלה הבניה ומשווים את התוצאה למחיר של דירת 4/ 5 חדרים.

לכל אלו שיושבים על הגדר ומתלבטים אם לקנות דירה,

אל תקנו או לא תקנו דירה על סמך תאוריות מפרוג.
אף אחד לא יהיה שם כשהמחירים שוב יעלו וההון העצמי שלכם לא יספיק לקניית דירה, ולחילופין אף אחד לא יהיה שם כשתהיה לכם משכנתא גבוהה והדירה אולי תאבד מערכה.

לכו עם הנתונים שלכם לאנשי מקצוע או סתם אנשים חכמים שאתם סומכים עליהם ורק ככה תקבלו החלטות.

אאאא....

משתמש פעיל
כי תסתכל ביד 2 ואין דירות כמעט שמוצעות למכירה
ואתה לא מתפלא שיש 10 זוצים בודדים שכן יכולים לקנות ב1.9
כי במודיעין עילית זוצים קונים ב1.8 ל3 חדרים
מאותה הסיבה בדיוק שאין דירות(במודיעין עילית זה בעיה חמורה מבית שמש
כי ששמה אין דירות זה באמת אין דירות בניגוד לבית שמש ששם יש היצע נסתר כמו שאמרתי לעיל)
במודיעין עילית זה עיר התורה כבר עשרות שנים ולכן אלו שגדלו שם רוצים לרכוש שם דירה.
לעומת בית שמש שהבני תורה שם מסתפקים בדירות באזורים היותר ישנים.

ומה שאני בא להוכיח זה שאין כמעט זו"צ שרוכשים שם דירה במחירים הנ"ל לדעתי זה בעיקר משקיעים.
לבנתיים אין כאן אפילו אחד שמוכן להודות בזה שהוא רכש שם דירה.

ועדיין קשה להאמין שיהיו ירידות דרמטיות מדאי כפי שמנסים רואי השחורות לצייר
ירד ל1.7-1.8
ומשקיע נבון שקורא את התגובה של אחד כמוך עם המון ניסיון וידע, אמור למכור במיידית את הדירה שם כי כל יום שעובר הוא מפסיד כסף בזה שהוא משלם ריביות, והשכירות (אם הוא הצליח בכלל להשכיר) בקושי מכסה חלק קטן.

אאאא....

משתמש פעיל
לא יודעת איך זה בבית שמש, אבל במודיעין עילית יש בהחלט שוק לדירות 3 חדרים עם אופציה ראלית.
אנשים עושים חשבון כמה תעלה הבניה ומשווים את התוצאה למחיר של דירת 4/ 5 חדרים.

לכל אלו שיושבים על הגדר ומתלבטים אם לקנות דירה,

אל תקנו או לא תקנו דירה על סמך תאוריות מפרוג.
אף אחד לא יהיה שם כשהמחירים שוב יעלו וההון העצמי שלכם לא יספיק לקניית דירה, ולחילופין אף אחד לא יהיה שם כשתהיה לכם משכנתא גבוהה והדירה אולי תאבד מערכה.

לכו עם הנתונים שלכם לאנשי מקצוע או סתם אנשים חכמים שאתם סומכים עליהם ורק ככה תקבלו החלטות.
רק שיביא לאיש מקצוע/חכם את הנתון הבא
שאין כמעט זוגות צעירים שרוכשים דירת 3 חדרים ברמה ד' בבית שמש במחירים של היום, וזה רק משקיעים שכנראה הולכים להפסיד הרבה כסף.
כי המשקיע לא יכסה את המשכנתא מהשכירות, הוא רק בונה על זה שהמחירים יעלו ויעלו.
ויש עדיין המון דירות אצל הקבלנים ומשקיעים שיאלצו למכור וגם זוכים במחיר למשתכן שלא רוצים לגור שם.

רפ

משתמש סופר מקצוען
ומה שאני בא להוכיח זה שאין כמעט זו"צ שרוכשים שם דירה במחירים הנ"ל לדעתי זה בעיקר משקיעים.
לבנתיים אין כאן אפילו אחד שמוכן להודות בזה שהוא רכש שם דירה.
ואם זה משקיעים אז מה? הם משפיעים על הביקוש בדיוק כמו הזוגות הצעירים.
רק שיביא לאיש מקצוע/חכם את הנתון הבא
איך זה הפך מהשערה לנתון?

אני456

משתמש מקצוען
ומה שאני בא להוכיח זה שאין כמעט זו"צ שרוכשים שם דירה במחירים הנ"ל לדעתי זה בעיקר משקיעים
יש זוצ"ים עם הון עצמי גבוה וגם עם יכולת לשלם משכנתא גבוהה.
ואל תשאל כמה כאלה יש , כי אם יש כאלו יותר ממספר הדירות שעומדות למכירה זה מספיק.

אתה יורה חץ ומסמן סביבו את המטרה.

אני לא באה להגיד שהמחירים מוצדקים וראויים, אבל לתת הרגשה שהנה תראו אוטוטו אנשים יתפכחו מטעותם והמחירים יצנחו כי אין שוק פוטנציאלי של קונים - זה לא הסיפור.

משקיעים אמורים להתנהל בצורה מושכלת,
למה שיקנו במקום שיש כמעט אחידות דעים שהגיע לתקרה שלו, אם יש מקומות הרבה יותר מניבים בארץ?

אאאא....

משתמש פעיל
ואם זה משקיעים אז מה? הם משפיעים על הביקוש בדיוק כמו הזוגות הצעירים.
כי משקיע גם אם הוא לא חכם כמו @shimשימי הוא בתוך תקופה קצרה כנראה יתפוס את הרגליים כשהריבית והמדד ימשיך לזנק.

איך זה הפך מהשערה לנתון?
הנתון הוא שאין אף זו"צ שמוכן להודות שהוא רכש שם דירה לאחרונה וזה אומר משהו לדעתי.
וגם שמשקיע שרוכש שם היום דירה לא יכסה את המשכנתא מהשכירות.

עפולה

משתמש מקצוען
במודיעין עילית זה עיר התורה כבר עשרות שנים ולכן אלו שגדלו שם רוצים לרכוש שם דירה.
לעומת בית שמש שהבני תורה שם מסתפקים בדירות באזורים היותר ישנים.
את קופצת מטיעון לטיעון.
בהתחלה אמרת שאין זוצי"ם שיכולים לקנות בכאלה סכומים. מראים לך שגם במו"ע קונים בכאלה סכומים, ואז את טוענת שמו"ע יותר מבוקשת בגלל ש וכו' וכו'.
כנראה/אולי/יתכן/יש צד/ שאם מחיר דירה בעיר X יותר יקר מאשר בעיר Y, שאולי בעיר X יש פשוט יותר ביקוש...

szn

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
כמה?
והאם הם רוכשים דירת 3 חדרים ברמה ד'?
אם כן אז תביאו אותם לכאן דחווווווווווף.
כתבו לך שאין הרבה אבל יש כמספר הדירות שעומדת למכירה, וזנ מספיק כדי שהמחיר לא ירד

אני מכיר זו"צ שיש לו הון עצמי של מיליון ש"ח רוצים לקנות דירה באזור 1.85 מ'
ומסתפקים בין דירה בק"ס לדירה בנוה יעקב, (ואולי ב"ש) אני לא הולך להביא אותם לפה אבל זאת המציאות....

(לא בטוח שמי שיש לו הון עצמי של מיליון ירצה לספר את זה בפורום לעיני כל ישראל...)

אני456

משתמש מקצוען
יש חתך ציבורי לא מבוטל כזה, לי אישית עולים עכשיו בראש 4.
לא קונים בהכרח בבית שמש, כן קונים במחירים האלו.
והם לא פה, מבזבזים את זמנם במקומות אחרים.

הנקודה התפספסה, כנגד כל זוג כזה יכול להיות זוג שסתם ההורים יכולים להרשות לעצמם מחירים כאלו.

נערך לאחרונה ב:

שתים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
כתבו לך שאין הרבה אבל יש כמספר הדירות שעומדת למכירה, וזנ מספיק כדי שהמחיר לא ירד

אני מכיר זו"צ שיש לו הון עצמי של מיליון ש"ח רוצים לקנות דירה באזור 1.85 מ'
ומסתפקים בין דירה בק"ס לדירה בנוה יעקב, (ואולי ב"ש) אני לא הולך להביא אותם לפה אבל זאת המציאות....

(לא בטוח שמי שיש לו הון עצמי של מיליון ירצה לספר את זה בפורום לעיני כל ישראל...)
גם אני מכירה זו"צ עם נתונים דומים.
אבל בדיוק מהסיבה הזאת הם מחפשים לקנות במרכז ירושלים ולא בבית שמש.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה