מי שהיה מושקע במניות נדל"ן הרוויח יותרהשנתיים האחרונות באמת שונות ומשונות
מי שהיה מושקע במניות נדל"ן הרוויח יותרהשנתיים האחרונות באמת שונות ומשונות
מתי קנית?קניתי בקריית גת דירה פשוטה וישנה
היום לקנות אותה עולה 100-120 יותר
זה לא כ"כ נכון,אין כזה דבר הרווחתי כי הכול עלה אם זה להשקעה אתה יכול להגיד הרווחתי אבל אם זה למגורים לכול מקום אחר שתרצה גם שם עלה זה הרווחתה בדמיון
א. מצטערת אבל אני לא רואה שום טעות שנכתבה ע"י בשם הכלכלנים.אף אחד לא הוציא דברים מהקשרם.
כתבת במפורש שבהחלט יכולות להיות ירידות מחירים. מה שלענ"ד לא כ"כ קרה.
עלה וממשיך לעלותמתי קנית?
כי המחיר עלה בשנה האחרונה במאה אלף ויותר
אבל בחודשים האחרונים לא עלה הרבה
בודאי שתחכו אם יש לכם זכאותיש מחיר למשתכן נחכה בסבלנות
האם זה כך רק במתחרדים או גם בכל העיר הישנה עלה בחודשים האחרונים?עלה וממשיך לעלות
כיום גם במתחרדים כמעט ואין אפשרות למצוא בפחות מ 950 דירה 3 חדרים לא בקומה 4
וקניתי קצת לפני פסח
ואכן היום נמכרת ב 100 יותר
כל העיר הישנההאם זה כך רק במתחרדים או גם בכל העיר הישנה עלה בחודשים האחרונים?
אתה ממליץ למי שיש זכאות לחכות לזכיה ולא לקנות?בודאי שתחכו אם יש לכם זכאות
צירשמו גם למקומות פחות מבוקשים
אפשר, תלוי במרווח בשאר המסלולים (בזה אני גם עונה על השאלה השניה), כמעט בכל מקום חוץ ממזרחי.איפה
ואם כן, האם אפשר את הכל בקלצ
כמובן שלא דיברתי על 100 אחוז קלצאפשר, תלוי במרווח בשאר המסלולים (בזה אני גם עונה על השאלה השניה), כמעט בכל מקום חוץ ממזרחי.
לא שאני ממליץ על 100% קל"צ גם אם היה אפשר להשיג אותו ב4%.
זה היה תגובה למצוטט השני.כמובן שלא דיברתי על 100 אחוז קלצ
מסלול
בשילוב פריים
ו10 אחוז צמוד
על חלק אתה כן ממליץ כזה קלצ?זה היה תגובה למצוטט השני.
תלוי מאוד בנתונים האישייםאתה ממליץ למי שיש זכאות לחכות לזכיה ולא לקנות?
נ"ב אני כבר לא קונה כי מחכה לזכות כ3 שנים!!
לפני שנתיים כמעט קניתי ברמה ד' על הנייר ולא קניתי כי חבל אני יכול לזכות ביותר זול
היום אני חושב שאם כבר חיכיתי עד היום והמחירים הגיעו לאן שהגיעו אז שווה לי לחכות עוד קצת
אם הבנתי נכון את השאלה הראשונה, אז אין לי המלצה על מסלול בודד, אני בודק תמהיל שלם.על חלק אתה כן ממליץ כזה קלצ?
והאם לדעתך הפריים ירד בסוף?
אני חושב שווה לחכות רק למי שנרשם תמיד למקומות בעלי אחוזי סיכוי גדולאתה ממליץ למי שיש זכאות לחכות לזכיה ולא לקנות?
נ"ב אני כבר לא קונה כי מחכה לזכות כ3 שנים!!
לפני שנתיים כמעט קניתי ברמה ד' על הנייר ולא קניתי כי חבל אני יכול לזכות ביותר זול
היום אני חושב שאם כבר חיכיתי עד היום והמחירים הגיעו לאן שהגיעו אז שווה לי לחכות עוד קצת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: