באשכול זה ניתן להעלות מתכונים וטיפים להכנת טשולנט\חמין.
המתכון שלי יוצא ממש טעים והחידוש שהוא ממש פשוט
שתי כוסות שעועית מושרות
חצי כוס גריסי פנינה
נתח בשר מבושל
שלוש תפו"א
מטגנים בסיר בצל גדול ושבע שיני שום עד להזהבה
מכבים את האש ומוסיפים את הבשר איזה שמתחשק לכם (אני אוהב לבשל את הבשר לפנ"כ בסיר אחר)
מוסיפים את השעועית ותפו"א מבשלים עד לרתיחה
ועכשיו הגענו לתבלינים
החמין מורכב מחמש תבלינים
כף מלח
6 כפיות פפריקה מתוקה בשמן
3 כפות סילאן
מעט צ'ילי גרוס
ומעט פלפל שחור
מבשלים עד לרתיחה במקביל משרים גריסי פנינה בוררים אותם ומוסיפים לסיר בוחשים ואחרי ארבע שעות מעבירים לפלאטה חצי שעה ראשונה על אש גבוהה אח"כ על אש נמוכה
טוב פה בגדול נגמר הטשולנט......... אך כשנעבור לחמין מומלץ מאד בשקית קוקי אורז עם 5 התבלינים הנ"ל חיטה עם מלח פלפ"ש שום כתוש פפריקה מתוקה בשמן שמן ומים יוצא ממש טעים.......
כתבתי באשכול שזה מיועד גם לטיפים קחו טיפ
לאלו שאוהבים ביצים בחמין הסיבוך העיקרי בזה אם אני ישים אותם ככה זה ממש לא רצוי ואז מחליטים לשים בתוך שקית קוקי ומוסיפים מים לשקית וכדי שיקבל צבע מוסיפים מהמים של החמין
אז תקשיבו מהיום לא צריך את הסיפור הזה תכניסו את הביצים לשקית קוקי בלי מים תשימו כף סילאן תקשרו את השקית ותראו איזה פלא בשבת בבוקר הביצים מבושלות היטב באחריות וגם עם צבע חום של חמין.
המתכון שלי יוצא ממש טעים והחידוש שהוא ממש פשוט
שתי כוסות שעועית מושרות
חצי כוס גריסי פנינה
נתח בשר מבושל
שלוש תפו"א
מטגנים בסיר בצל גדול ושבע שיני שום עד להזהבה
מכבים את האש ומוסיפים את הבשר איזה שמתחשק לכם (אני אוהב לבשל את הבשר לפנ"כ בסיר אחר)
מוסיפים את השעועית ותפו"א מבשלים עד לרתיחה
ועכשיו הגענו לתבלינים
החמין מורכב מחמש תבלינים
כף מלח
6 כפיות פפריקה מתוקה בשמן
3 כפות סילאן
מעט צ'ילי גרוס
ומעט פלפל שחור
מבשלים עד לרתיחה במקביל משרים גריסי פנינה בוררים אותם ומוסיפים לסיר בוחשים ואחרי ארבע שעות מעבירים לפלאטה חצי שעה ראשונה על אש גבוהה אח"כ על אש נמוכה
טוב פה בגדול נגמר הטשולנט......... אך כשנעבור לחמין מומלץ מאד בשקית קוקי אורז עם 5 התבלינים הנ"ל חיטה עם מלח פלפ"ש שום כתוש פפריקה מתוקה בשמן שמן ומים יוצא ממש טעים.......
כתבתי באשכול שזה מיועד גם לטיפים קחו טיפ
לאלו שאוהבים ביצים בחמין הסיבוך העיקרי בזה אם אני ישים אותם ככה זה ממש לא רצוי ואז מחליטים לשים בתוך שקית קוקי ומוסיפים מים לשקית וכדי שיקבל צבע מוסיפים מהמים של החמין
אז תקשיבו מהיום לא צריך את הסיפור הזה תכניסו את הביצים לשקית קוקי בלי מים תשימו כף סילאן תקשרו את השקית ותראו איזה פלא בשבת בבוקר הביצים מבושלות היטב באחריות וגם עם צבע חום של חמין.