נראה לי שיותר מדי אולי מתאים לסיר של פנימיות3/4 כוס סוכר חום (לא דמררה) בנוסף לשאר התבלינים. לא סילאן ולא דבש. עושה נהדר! צבע וטעם.
נראה לי שיותר מדי אולי מתאים לסיר של פנימיות3/4 כוס סוכר חום (לא דמררה) בנוסף לשאר התבלינים. לא סילאן ולא דבש. עושה נהדר! צבע וטעם.
90 אחוז שמן 10 אחוז מים....... וקמח ותבלינים. קודם שמן לערבב ושזה נהיה מפורר עם השמן, מוספים מים.יש למישהו מתכון עסיסי לקישקע,
הכוונה שיצא קצת רטוב ולא יבש
מתכון לקישקע:יש למישהו מתכון עסיסי לקישקע,
הכוונה שיצא קצת רטוב ולא יבש
אני במקום קמח שם פירורי לחם (של השניצל)מתכון לקישקע:
חצי בצל קצוץ
כף גדולה של הבצל המושחם והמעורב בתבלינים מתחילת הבישול.
2 ביצים
בערך כוס קמח
כפית פפריקה מתוקה או יותר לפי הטעם
חצי כפית מלח
חצי כפית או יותר של פלפל שחור טחון טרי
שמן קנולה בערך חצי כוס, אבל להוסיף בהדרגה
מערבבים את כל המרכיבים חוץ מהשמן, ומתחילים להוסיף את השמן בהדרגה, עד שמקבלים עיסה שומנית יחסית ולא מידי דביקה.
יוצרים קציצות גדולות בידים, ומניחים בטשולנט הרותח באופן שהקישקע יהיה מכוסה ברובו במים.
מבשלים אותו בנינג'ה קודם.מי יודע איך עושים שהבשר (בשר לחמין)יצא רך ולא מיובש\קשה?
ולמי שאין מיכשור כזה?מבשלים אותו בנינג'ה קודם.
כמון קשור???אני לא חושבת שצילי ואבקת מרק קשור
עדיף לשים כפית סוכר
טשונט לדעתי כמה שיותר נקי הוא הכי טוב
הבשר והקישקע והתבלינים הבסיסיים של פפריקה מלח כמון עושים את העבודה מעולה
לגבי הבשר שיוצא יבש זה מאד תלוי איזה חלק
החלק הכי טוב לטשונט הוא מס' 8 והכי טוב להשאיר אותו גוש אחד
ולא לבשל אותו הרבה לפני שבת אלא קצת יותר משליש בישולו כדי שיוכלו להניח על הפלטה ואז כל השבת הוא מתבשל טוב. יש בשר מס' 5 שנקרא מאד טוב אבל לא טוב לו בישול ארוך
ולכן - למנה הוא מעולה הכי טוב! אבל לטשונט עדיף שלא
לבשל את הבשר לבד שעתיים לפני, בהנחה שזה גוש מסוג טוב ולא קוביות חמין מעובדות.ולמי שאין מיכשור כזה?
א. כראה הפלטה מדי חזקה.מה עושים עם הבעיה שעד סעודת שבת בבוקר
הטשולנט כמעט שרוף (כל הטעמים נעלמים)
ומתחרט שלא אכלת אותו בלילה...
4 שעות? זה גם המון.א. כראה הפלטה מדי חזקה.
ב. צריך לשים יותר מים בכדי שלא ישרף.
ג. אין צורך לבשל יותר מארבע שעות אח"כ לפלטה כנראה שאתם מבשלים יותר.
אז כמה זמן מומלץ??4 שעות? זה גם המון.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
הנחת ענק!
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
24.06
י"ח סיוון
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
21.05
י"ג אייר
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
דיגיטל בגובה העיניים
עם מנדי נאבול
כל האפשרויות הטמונות בעולם הדיגיטל שיגרמו לך להרוויח יותר!
לתלמידים ובוגרים בלבד!
תהילים פרק קלז
א עַל נַהֲרוֹת בָּבֶל שָׁם יָשַׁבְנוּ גַּם בָּכִינוּ בְּזָכְרֵנוּ אֶת צִיּוֹן:ב עַל עֲרָבִים בְּתוֹכָהּ תָּלִינוּ כִּנֹּרוֹתֵינוּ:ג כִּי שָׁם שְׁאֵלוּנוּ שׁוֹבֵינוּ דִּבְרֵי שִׁיר וְתוֹלָלֵינוּ שִׂמְחָה שִׁירוּ לָנוּ מִשִּׁיר צִיּוֹן:ד אֵיךְ נָשִׁיר אֶת שִׁיר יְהוָה עַל אַדְמַת נֵכָר:ה אִם אֶשְׁכָּחֵךְ יְרוּשָׁלִָם תִּשְׁכַּח יְמִינִי:ו תִּדְבַּק לְשׁוֹנִי לְחִכִּי אִם לֹא אֶזְכְּרֵכִי אִם לֹא אַעֲלֶה אֶת יְרוּשָׁלִַם עַל רֹאשׁ שִׂמְחָתִי:ז זְכֹר יְהוָה לִבְנֵי אֱדוֹם אֵת יוֹם יְרוּשָׁלִָם הָאֹמְרִים עָרוּ עָרוּ עַד הַיְסוֹד בָּהּ:ח בַּת בָּבֶל הַשְּׁדוּדָה אַשְׁרֵי שֶׁיְשַׁלֶּם לָךְ אֶת גְּמוּלֵךְ שֶׁגָּמַלְתְּ לָנוּ:ט אַשְׁרֵי שֶׁיֹּאחֵז וְנִפֵּץ אֶת עֹלָלַיִךְ אֶל הַסָּלַע: