בשרי טיפים להכנת טשולנט\חמין.

סתם פוילישער

משתמש מקצוען
רק אני חושב שהחלק הכי טוב לטושלנט פולני עסיסי שהסיר נגמר תוך 5 ד'ק זה "לב צוואר"?
אני היחיד ששם שקית תה פשוט בשביל צבע וטעם משכרים?
אף אחד לא חשב לשים קצת סודה לשתיה בהשריית הקטניות?
ואיך זה טשולנט עם בצל מקורמל, לאיש פה אין מושג?
תמהני...
העיקר לומר 'לכבוד שבת קודש'!
 

משקיף

משתמש פעיל
רק אני חושב שהחלק הכי טוב לטושלנט פולני עסיסי שהסיר נגמר תוך 5 ד'ק זה "לב צוואר"?
הפוילישער תמיד יצדיק את הרכישה הזולה שלו...
ולפעמים הוא גם צודק
כמו במקרה דנן [מלבד המילה "הכי"].
 

סתם פוילישער

משתמש מקצוען
הפוילישער תמיד יצדיק את הרכישה הזולה שלו...
ולפעמים הוא גם צודק
כמו במקרה דנן [מלבד המילה "הכי"].
המשקיף לא אמור לדעת הכי טוב מכולם שהבשר הזה הוא מינימום - הכי הכי זול - 100 שקל לקילו???
ושקשה נורא להשיג את זה כי זה נדיר ונחטף, כי זה באמת "הכי",???
 

יהודי כשר

משתמש רשום
ממליץ מאוד להשתמש בשעועית כי טוב - זה עוזר לצונט לא להשרף כי היא לא מתפרקת
כמו"כ גריסים עדיף לשים כשהסיר על הפלטה
 

משקיף

משתמש פעיל
אשמח לקישור



 

סתם פוילישער

משתמש מקצוען






מה אני רשמתי?
רק אני חושב שהחלק הכי טוב לטושלנט פולני עסיסי שהסיר נגמר תוך 5 ד'ק זה "לב צוואר"?
יש צוואר ויש לב צוואר.
לא יפה ככה לרדת על הפוילישער'ס ולגלות בורות של משקיפים...
אבל איך אומרים? העיקר שאנחנו יהודים ואנחנו שמחים להתווכח על כבוד שבע'ס!
 

משקיף

משתמש פעיל
פוילישער
תגלה לנו איזה מס' זה לב צוואר?!
אשמח גם לקישור לבשר המדובר אותו אתה קונה ועליו אתה ממליץ.
בינתיים מצאתי אותו רק בהקשר של מס' 10
 

טייערע ייד

משתמש חדש
לב צוואר הוא ללא מספר. זה חלק מ 10 שאינו מצוי כ"כ.
1710798878146.png
 

משקיף

משתמש פעיל
עוד מישהו מוכר את זה חוץ מבלדי?
כי בדרך כלל זה נמכר כמס' 10 שמורכב גם מהחלק הפנימי [לב הצוואר?] וגם מהחלק החיצוני של הצוואר.
הנקודה היא שאת הטעם המיוחד נותן דווקא החלק החיצוני של הצוואר
החלק הפנימי הוא שומני ורך יותר ומועדף כאכילת בשר בשילוב החמין.
תכלס מי שמשקיע לכבוד שבת ברכישת לב הצוואר כדי שינסה לקבל אותו במס' 10
בתוספת החלק החיצוני מרובה הטעמים.
 

טייערע ייד

משתמש חדש
עוד מישהו מוכר את זה חוץ מבלדי?
כי בדרך כלל זה נמכר כמס' 10 שמורכב גם מהחלק הפנימי [לב הצוואר?] וגם מהחלק החיצוני של הצוואר.
הנקודה היא שאת הטעם המיוחד נותן דווקא החלק החיצוני של הצוואר
החלק הפנימי הוא שומני ורך יותר ומועדף כאכילת בשר בשילוב החמין.
תכלס מי שמשקיע לכבוד שבת ברכישת לב הצוואר כדי שינסה לקבל אותו במס' 10
בתוספת החלק החיצוני מרובה הטעמים.
זה לא נמכר אף פעם כמספר 10, ומתנצל אם זה נשמע ממני ככה.
אין כזה דבר לקנות מספר עשר ויש את זה בתוכו...
במחילה, אבל זה אינו נכון.
יש "10" ויש "לב צוואר". 2 דברים!
 
נערך לאחרונה ב:

משקיף

משתמש פעיל
אוקי
אשמח לקבל קישור לעוד מקומות שמוכרים בשר "לב צוואר"
מלבד ''בלדי''
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  102  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה