סקירה טינקו s5 יש לכם?

hishtadlut

משתמש פעיל
איך הולך הקופונים?
לא כל הזמן יש?
אתמול היה 110$ והיום אין
יש למה לחכות?
יש למה לחכות, השאלה אם יש לכם את הזמן לחכות.
לפעמים יש גם קופונים יותר גדולים, ולפעמים המחיר של המוצר יורד בלי קופון ואז גם המכס יותר נמוך.

אפרת פולי

משתמש מקצוען
מישהי יכולה לעשות לי סדר מה מומלץ, אני ממש רוצה לקנות.
s5 קומבו או טינקו S3
תודה

נערך לאחרונה ב:

בשוני בבוני

משתמש פעיל
אני לא מבינה בכלל
אני רוצה המלצה
על מכשיר טוב
מנקה היטב, סוללה טובה, וכו..
לפי מה שאני מבינה יש את הS5
יש לו 2 דגמים קומבו ורגיל
הקומבו מתפרק לשואב נפרד עם חלקים לכל מיני דברים כמו מסילות וכו' - ובגלל זה המנוע שלו פחות חזק אם את לא צריכה גם שואב רגיל ויש לך כבר בנפרד אז הוא פחות מומלץ
בS5 הרגיל מעולה - שמעתי שיש כאלו שהיתה להם בעיה עם אורך חיי הסוללה אבל היות וזה היה באחריות הכל היה בסדר
שמעתי כמה שבגלל הבעיה של הסוללה פחדו וקנו S3

אימוג'י

משתמש מקצוען
זה טינקו קומבו
אבל מבירורים שעשיתי אמרו לי שעוצמת השאיבה שלו לא משהו
זה לא שהיא לא טובה
שזה היה הדגם האחרון זה היה הכי טוב שיצא S5 הוא נהיה הכי טוב עוד מעט יגיע לארץ S7 והוא יהיה הכי טוב... אין גבול...
אני חושבת שהקומבו מעולה ושמעתי מכאלו שיש להם אבל באמת עוצמת השאיבה בS5 הרגיל קצת יותר חזקה וגם משך זמן הסוללה יותר ארוך בכמה דקות וגם גודל המיכל קצת יותר גדול מצד שני יש כאלו שיעידפו אותו בגלל שהוא מתפרק ואפשר לשאוב איתו מסילות,ספות וכו'

אני אישית הזמנתי את הS5 מאמזון ומחכה לו בכליון עיניים.....

בסוגריים אני חושבת שגם S3 הוא בסדר ועושה את העבודה וגם החיקויים כולם טובים תמיד יש יותר ותמיד משלמים גם על מותג... פעם בצדק ופבם שלא בצדק..

המלצות אשמח לתת בקרוב

מביאה את המשיח

משתמש פעיל
אוקי אז אתמול קניתי את הs5 (לא קומבו) כאן בארץ בטרקלין חשמל(היה מבצע הנחה פלוס 4 בקבוקים נוספים) בערך 2750 בנוסף קניתי עם כרטיס אשראי שנותן עוד הנחה.... יצא מחיר יפה לדעתי.

אני פתחתי את האשכול, למי שלא עקב... אז תודה לכולכם!! עזרתם ממש...
עכשיו זה כבר אצלי בבית בעז''ה אעדכן איך זה אם זה חשוב למישהו .

cofix

משתמש פעיל
עכשיו צריך לסמן קופון הנחה של 110 דולר
להוסיף פריט קטן לקניה
לעשות את הקניה בדולרים
יוצא 547 דולר (1952 שקל)
לפני כמה חודשים היה קופון של 170 דולר והדולר היה יותר זולצפה בקובץ המצורף 1334262
הרגע הזמנתי ב"ה
יצא 502.49 דולר משום אל תמנע טוב אז מי שרוצה לחסוך עוד קצת, בנוסף לקופון בדף המוצר, יש באתר סלמתק עוד קופון שמוריד 40 דולר. והיום יש גם קופון מסטרקרד שמוריד עוד כמה דולרים.
תראו פה כמה יצא לאנשים לשלם,

אימוג'י

משתמש מקצוען
אוקי אז אתמול קניתי את הs5 (לא קומבו) כאן בארץ בטרקלין חשמל(היה מבצע הנחה פלוס 4 בקבוקים נוספים) בערך 2750 בנוסף קניתי עם כרטיס אשראי שנותן עוד הנחה.... יצא מחיר יפה לדעתי.

אני פתחתי את האשכול, למי שלא עקב... אז תודה לכולכם!! עזרתם ממש...
עכשיו זה כבר אצלי בבית בעז''ה אעדכן איך זה אם זה חשוב למישהו .
איזה אשראי?

נחמי ווייס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
זה לא שהיא לא טובה
שזה היה הדגם האחרון זה היה הכי טוב שיצא S5 הוא נהיה הכי טוב עוד מעט יגיע לארץ S7 והוא יהיה הכי טוב... אין גבול...
אני חושבת שהקומבו מעולה ושמעתי מכאלו שיש להם אבל באמת עוצמת השאיבה בS5 הרגיל קצת יותר חזקה וגם משך זמן הסוללה יותר ארוך בכמה דקות וגם גודל המיכל קצת יותר גדול מצד שני יש כאלו שיעידפו אותו בגלל שהוא מתפרק ואפשר לשאוב איתו מסילות,ספות וכו'

אני אישית הזמנתי את הS5 מאמזון ומחכה לו בכליון עיניים.....

בסוגריים אני חושבת שגם S3 הוא בסדר ועושה את העבודה וגם החיקויים כולם טובים תמיד יש יותר ותמיד משלמים גם על מותג... פעם בצדק ופבם שלא בצדק..

המלצות אשמח לתת בקרוב
ה S3 פחות מוצלחת בקטע שיש לה פלסטיקים משני צידי השואב כך שהיא לא יכולה להצש לקיר
הS7 עדיפה על הS5 כי משני הצדדים היא יכולה להצמד לקיר
אבל התענוג הזה עולה עוד 300$
כך שלא ראיתי עניין להשקיע עליו

גם אני הזמנתי באמזון, ומחכה לו מאוד
(מתלבטת אם לפתוח אותו לפני פסח או להתחיל להנות ממנו בצורה נקיה בחול בחג :) )

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה