בדף המוצר מתחת למחיר הופיע שיש קופון, ופשוט צריך לסמן וי למימוש.בכללי, איפה מוצאים קופונים באמזון?
בדף המוצר מתחת למחיר הופיע שיש קופון, ופשוט צריך לסמן וי למימוש.בכללי, איפה מוצאים קופונים באמזון?
כרגע ההפרש בין ה-S3 ל-S5 הוא 200$ (עם הקופונים שיש רק ל-3, והמשלוח שזול בכ-40$)ה S3 פחות מוצלחת בקטע שיש לה פלסטיקים משני צידי השואב כך שהיא לא יכולה להצש לקיר
הS7 עדיפה על הS5 כי משני הצדדים היא יכולה להצמד לקיר
אבל התענוג הזה עולה עוד 300$
כך שלא ראיתי עניין להשקיע עליו
גם אני הזמנתי באמזון, ומחכה לו מאוד
(מתלבטת אם לפתוח אותו לפני פסח או להתחיל להנות ממנו בצורה נקיה בחול בחג )
איך האיכות שלו ביחס לטינקו S5?יש עכשיו מבצע על ה BOBOT Deep 841 PRO בKSP ב1,799 ש''ח. (ואם יש לכם קופון טלגרם אז 1,749 ש''ח)
לפי מה שהבנתי הוא המקביל של טינקו S5 והכי משתלם מבחינת המחיר.איך האיכות שלו ביחס לטינקו S5?
לפי מה שהבנתי הוא המקביל של טינקו S5 והכי משתלם מבחינת המחיר.
מתי?קניתי באמזון את הטינקו כמעט במחיר הזה
(נראה לי יצא 1952 ש"ח)
לפני כשבועיים גג שלושמתי?
אני כבר כמה שבועות חורשת אחרי קופונים.
קופון אחד שמצאתי לא היה תקין. הוא עולה 499$ ומשלוח קרוב ל-200$. לא מוצאת עליו שום המחות ושם כלום (רק על הS3)
לא רוצה לחרוג מ-2000 ש"ח. אבל זה אפילו לא הכיוון...
היה קופון 110 דולר כמו שכתבו כאן. בנוסף הפנתי לעוד קופון של 40 דולר. אולי שווה לחכות .מתי?
אני כבר כמה שבועות חורשת אחרי קופונים.
קופון אחד שמצאתי לא היה תקין. הוא עולה 499$ ומשלוח קרוב ל-200$. לא מוצאת עליו שום המחות ושם כלום (רק על הS3)
לא רוצה לחרוג מ-2000 ש"ח. אבל זה אפילו לא הכיוון...
ההבדל היחיד BOBOT בין הפרו לרגיל שהפרו זה 40 דקות והרגיל זה 30 דקותקניתי באמזון את הטינקו כמעט במחיר הזה
(נראה לי יצא 1952 ש"ח)
כנראההתחלתי בבירורים יד אחרי.היה קופון 110 דולר כמו שכתבו כאן. בנוסף הפנתי לעוד קופון של 40 דולר. אולי שווה לחכות .
דקות טעינה?ההבדל היחיד BOBOT בין הפרו לרגיל שהפרו זה 40 דקות והרגיל זה 30 דקות
זמן עבודהדקות טעינה?
וזה דומה ל-S3 או 5?
השאלה למתי...היה קופון 110 דולר כמו שכתבו כאן. בנוסף הפנתי לעוד קופון של 40 דולר. אולי שווה לחכות .
אז הוא כמו ה-S3, בעצם?זמן עבודה
לטינקו יש מברשת פתוחה בצד ויש ג"כ יותר זמן עבודה
אבל מצד שני המחיר הוא כפול
ויש למכשיר בעיות עם הסוללה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: