לי יש את הקומבו,
תודהה איזה דגם יש לך?
כןקומבו S5?
לי יש את הקומבו,
תודהה איזה דגם יש לך?
כןקומבו S5?
אני רואה את זה באמזון זה יוצא 500 דולר + 190 דולר אגרות ומשלוחקניתם? יש שם אחריות?
אכן!זה בעצם גם חוסך לטאטא את הבית?
את פשוט מעבירה את הטינקו ומקבלת בית מטואטא, שטוף ונקי?
זה נוסע על הרצפה ככה שאין ממש משמעות למשקלזה לא כבד? איך התחזוקה של זה?
עדיין בתוקף(היה 4 ב100 ב ksp לפני כמה שבועות ואולי עדיין בתוקף)
תודה, ראיתי את הסרטון... אשמח לשאול אותך גם איך השואב הקטן המתפרק של זה אם ניסיתם כבר על משהו... אם אני בונה על זה לשאוב ספה מזרונים וכו...אכן!
זה נוסע על הרצפה ככה שאין ממש משמעות למשקל
מבחינת תחזוקה יש לזה ניקוי עצמי ורק צריך לרוקן את המיכל של הלכלוך
יש סרטון מעולה ביוטיוב של סלאמטק על s5 ו s5 קומבו
לפני יומיים היה קופון הנחה של 120$ תבדקו אם עדין פעילאני רואה את זה באמזון זה יוצא 500 דולר + 190 דולר אגרות ומשלוח
וכל זה כמעט באותו מחיר רק בלי אחריות
אני שאבתי עם זה מזרונים וספה והיה מצוין אבל לא היה לי מעולם שואב אחר אז לא יודעת להשוות את העוצמה.תודה, ראיתי את הסרטון... אשמח לשאול אותך גם איך השואב הקטן המתפרק של זה אם ניסיתם כבר על משהו... אם אני בונה על זה לשאוב ספה מזרונים וכו...
והאם זה מעצבן שצריך לרוקן הרבה פעמים כי הם אומרים שהמיכל קטן
הפוך, החיישן עלול שלא לזהות את הקצף ואז הוא יכול להגיע למנוע שנמצא מעל המיכל ולהרוס אותו.ואגב אני מכניסה למיכל חומר ניקוי של פוליויקס ועובד מצוין. הרעיון זה שלא יהיה חומר מקציף כי אז החיישן של המיכל נעצר אחרי שניה כי זה נראה לו שכביכול המיכל התמלא.
זה זה, הקומבו זה הדגם המתפרקפעם כתבו פה שהדגם עם השואב הקטן פחות מומלץ
וגם מזה נקרא קומבו?
תודהלי יש את הקומבו. היה חשוב לי שיתפרק ולכן קניתי דווקא אותו ולא את החדש. בדיעבד מתחרטת למרות שעדיין מרוצה מאד.
החסרונות של הקומבו כמו שאמרו כאן זה שהמיכלים קטנים והבטריה נגמרת מהר.
לגבי תחזוקה זה לא בדיוק שרק צריך לרוקן את המים, כשמרוקנים צריכים לנקות את המיכל שבד''כ צובר המון לכלוך וגם את האיזור של הגלגלת למרות שמתנקה לבד חייבים לפרק פעם בשבוע בערך לנקיון קצת יותר יסודי.
עדיין זה לא נקיון רציני ושווה ממש לקנות אותו.
אני גם קניתי במחסני חשמל.
ואגב אני מכניסה למיכל חומר ניקוי של פוליויקס ועובד מצוין. הרעיון זה שלא יהיה חומר מקציף כי אז החיישן של המיכל נעצר אחרי שניה כי זה נראה לו שכביכול המיכל התמלא.
ניסיתי פעם לשים חומר מקציף ואחרי שניה זה נעצר כי היה נראה לו שהתמלא למרות שבקושי התמלא.הפוך, החיישן עלול שלא לזהות את הקצף ואז הוא יכול להגיע למנוע שנמצא מעל המיכל ולהרוס אותו.
וחוץ מזה שזה מאבד את האחריות להשתמש בחומר שלא מיועד לשואב שוטף..
(תכלס עלולים לעשות לי בעיות גם על זה שאני משתמשת בחומר של בובוט ולא שלהם. צריך לבדוק מה כתוב בהוראות)
אחרי שאני מנקה סלון, מטבח, פרוזדור וחדר אחד בד''כ מתרוקן הסוללה. אם יש לכלוכים ממש קשים זה יכול להיות אפילו פחות... זה לא כ''כ תלוי בגודל הבית אלא בכמות לכלוך שיש...תודה
את מתחרטת כי זה מעצבן לעצור כל פעם לרוקן? מה הגודל של הבית שלך אם אפשר לשאול?
בצד ימין מגיע עד הסוף. בצד שמאל לאהיי
למי שיש את הS5 הרגיל
הוא מגיע לכל הפינות?( באתרים שמוכרים תוב שמגיע לפינות מצד שני ראיתי תמונה שרשום שיש רווח של 1 ס"מ, התבלבלתי לגמרי )
תודהבצד ימין מגיע עד הסוף. בצד שמאל לא
בעניין הזה אין הבדל בין הרגיל לקומבו
לגבי הפינות לא ידוע לי על דגם כזהתודה
יש דגם שכן מגיע לכל הפינות ממש?
(מקסימום אפשר להסתובב בחדר שתמיד הצד הימני הוא זה שיצמד לקיר, אבל עדיין...\
מבחינת עוצמת שאיבה, יש הבדל ביניהם?
לא שמתי לב לזה... מענין אם זה משמעותילגבי הפינות לא ידוע לי על דגם כזה
המנוע של הקומבו הוא קצת פחות וואט אז יש מצב שזה מתבטא בעוצמת שאיבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: