3190 זה מבצע?יש עכשיו מבצע באל''מ
3190 זה מבצע?יש עכשיו מבצע באל''מ
איפה תווי הקניה?30% בחזרה בתווי קניה, תבדקי.
טוב, לא ממש החזר, מבחינתייש הטבה של 950 ש''ח בפוד אפיל / 750 ש"ח בדרים קארד / 300 ש''ח בתו הזהב
כמובן שזה מחיר מלא בחנויות ואין כפל מבצעים
אני מבינה שBOBOT דומה ממש לטינקו S5ההבדל היחיד BOBOT בין הפרו לרגיל שהפרו זה 40 דקות והרגיל זה 30 דקות
אבל גם לרגיל יש עוצמת שאיבה וקירצוף מאד גבוהים,
ואין את הבעיות של הסוללה שיש לטינקו
BOBOT הרגיל בKSP עולה 1380 עם הקופון של ZUZUKSP
אני הבנתי שהוא דומה ל-S3אני מבינה שBOBOT דומה ממש לטינקו S5
אני נראה לי ילך עליו
מקבלים איתו סבון? או שצריך לקנות בנפרד?
לפי מה שהבנתי הוא המקביל של טינקו S5 והכי משתלם מבחינת המחיר.
לפי כל המחקר שאת עשית, היית מזמינה את הבובוט?מעניין. כי הבנתי שהוא לא מגיע עד הקיר
מדבררת אותילפי כל המחקר שאת עשית, היית מזמינה את הבובוט?
כבר נהייתי משוגעת מזה..
יש את הדגם השני שזול ממנו ב-400 ש"ח.
נראה שמגיעמה לגבי נוזל ניקוי?
מקבלים איתו או צריך לרכוש בנפרד בהתחלה?
היה מבצע בKSP, נראה שהרגע הסתיים, של 4 בקבוקים ב100. כרגע עולה 55 כל בקבוק.מה לגבי נוזל ניקוי?
בשני דגמי הבובוט יש אחריות לשנתיים והטינקו רק לשנה אז זה עוד יותר מחזק את העובדה שהבובוט עדיף (גם אם זה הדגם הרגל של ה1,400 ולא הPROיש את הדגם השני שזול ממנו ב-400 ש"ח.
ההבדל הוא בזמן הפעילות (30 דקות לעומת 40), ובמברשת נוספת לקרצוף. אין לי מושג אם זה מצדיק את ההפרש.
ז"א - מבחינת זמן הפעילות, לא לא שווה להשקיע עוד 400 ש"ח. השאלה כמה המברשת הזו קריטית ומשמעותית לתוספת המחיר.
עוד נתון חשוב - האחריות. כך שזה לא רק עניין של 100 ש"ח
יש לך קישור?היה מבצע בKSP, נראה שהרגע הסתיים, של 4 בקבוקים ב100. כרגע עולה 55 כל בקבוק.
כשקניתי את הבובוט בתוך הקופסא של המכשיר היו 3 בקבוקים. שווה לברר.
קנית את הפרו או הרגיל?היה מבצע בKSP, נראה שהרגע הסתיים, של 4 בקבוקים ב100. כרגע עולה 55 כל בקבוק.
המבצע עדיין קיים.היה מבצע בKSP, נראה שהרגע הסתיים, של 4 בקבוקים ב100. כרגע עולה 55 כל בקבוק.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: