אם מוספים מוצר זול לעגלת הקניות המחיר קצת יורד. כנראה איזה באג.אני רואה את זה באמזון זה יוצא 500 דולר + 190 דולר אגרות ומשלוח
וכל זה כמעט באותו מחיר רק בלי אחריות
כמובן תנסו כמה יוצא עם מוצר נוסף ובלי, ותחליטו בעצמכם. לא לסמוך עלי, אלא לבדוק.
אם מוספים מוצר זול לעגלת הקניות המחיר קצת יורד. כנראה איזה באג.אני רואה את זה באמזון זה יוצא 500 דולר + 190 דולר אגרות ומשלוח
וכל זה כמעט באותו מחיר רק בלי אחריות
לי יש ריצוף מבריק, משתמשת (בינתיים) רק בחומר של טינקו, מאמינה שבהמשך אקנה חומר של בובוט כי הבנתי שיש לו מגוון ריחות.מוסיפה עוד מידע שבררתי במקום אחר כי ראיתי שעוד התענינו
סוכן שאני קונה דרכו הרבה פעמים מכשירי חשמל המליץ מאוד על הרגיל s5 לא קומבו(זה מה שיש אצלו בבית) שהקומבו זה קצת לצאת קרחים מכאן ומכאן
והוא גם משתמש בפוליווקס שלא מקציף וזה אמור להיות בסדר
אשמח אם מי שהמליץ יכתוב אם יש לו רצפה מבריקה או לא... תודה
איזה s5 ? קומבו או הרגיל ? כי המחיר נשמע ממש טובלי יש את ה S5 קניתי באמזון ואין עליו אחריות, עלה לי 1700 כולל משלוח ומכס.
אני ממש מרוצה, דירת 4 חדרים והבטריה מספיקה לי לכל הבית, כשאני מסיימת הבטריה עומדת על 12% בערך.
כמובן עושה באמצע ניקוי עצמי כמה פעמים, והבית יוצא מבריק ללא טיפת אבק. הוא שואב בעוצמה גבוהה מאד - עם מטאטא אף פעם לא תגיעי לרמה כזאת.
כשיש לכלוכים קשים יותר אני עוברת כמה פעמים עם עוצמה גבוהה יותר (הבטריה נגמרת מהר יותר בעוצמה הגבוהה)
לכלוכים ממש קשים שדבוקים לריצפה צריך לגרד קודם כי המכשיר לא מצליח להוריד.
ממליצה מאד!
הרגיל.איזה s5 ? קומבו או הרגיל ? כי המחיר נשמע ממש טוב
איך הגעתם לכזה מחיר טוב ? זה היה בעבר יותר זול מעכשיו ?הרגיל.
קנינו כבר לפני מספר חודשים והיה על זה הנחה משמעותיתאיך הגעתם לכזה מחיר טוב ? זה היה בעבר יותר זול מעכשיו ?
אני הזמנתי לפני כמה ימים באמזוןתודה
יש דגם שכן מגיע לכל הפינות ממש?
(מקסימום אפשר להסתובב בחדר שתמיד הצד הימני הוא זה שיצמד לקיר, אבל עדיין...\
מבחינת עוצמת שאיבה, יש הבדל ביניהם?
איזה דגם בדיוק יש לך?לי יש את ה S5 קניתי באמזון ואין עליו אחריות, עלה לי 1700 כולל משלוח ומכס.
אני ממש מרוצה, דירת 4 חדרים והבטריה מספיקה לי לכל הבית, כשאני מסיימת הבטריה עומדת על 12% בערך.
כמובן עושה באמצע ניקוי עצמי כמה פעמים, והבית יוצא מבריק ללא טיפת אבק. הוא שואב בעוצמה גבוהה מאד - עם מטאטא אף פעם לא תגיעי לרמה כזאת.
כשיש לכלוכים קשים יותר אני עוברת כמה פעמים עם עוצמה גבוהה יותר (הבטריה נגמרת מהר יותר בעוצמה הגבוהה)
לכלוכים ממש קשים שדבוקים לריצפה צריך לגרד קודם כי המכשיר לא מצליח להוריד.
ממליצה מאד!
מישהו???שמעתי שיש תלונות על הS5 ולכן עדיף את הS3
מישהו כאן שמע על זה ? יודע על מה מדובר?
מה זה קופון מסטרקרד?הרגע הזמנתי ב"ה
יצא 502.49 דולר משום אל תמנע טוב אז מי שרוצה לחסוך עוד קצת, בנוסף לקופון בדף המוצר, יש באתר סלמתק עוד קופון שמוריד 40 דולר. והיום יש גם קופון מסטרקרד שמוריד עוד כמה דולרים.
זה נראה לי למי שמשלם בכרטיס מסטרקארד. כותבים בקופון מסטרקארד (באנגלית). ויורד כמה דולרים. (יש קופון מסטרקארד כל 10 לחודש למנינם בכל מיני אתרים, כל אתר עם המבצע שלו)מה זה קופון מסטרקרד?
טינקו הוא לא רובוטי אלא אלחוטייש המון שואבי אבק רובוטיים מעולים באתרים הסיניים השונים במחירים הרבה יותר נמוכים ממה שמדובר כאן על המטאטים
לנו אישית במשפחה יש 5 שואבים של Ilife
4 מתוכם הוזמנו מסין ואנחנו מרוצים מאוד
(אחד הגיע עם גלגל שלא מסתובב, קיבלנו חדש, תיקנתי את התקול והרווחנו עוד אחד)
הכי קרוב לשטיפה שאני אישית מכיר נקרא Ecovacs Deebot x1 omni שעולה בסביבות 5000 בסין או Roborock S7 MaxV Ultra שעולה בסביבות 3 וחצי 4 אלף בKSP...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: